Op.Dr.Salih Emre ÜREGEN nin ellerinden ben :)

nyseki geçip gidiyo günler mecbur sabırr:)))

bu akşam eve gelince bir resim yükledim albümde bak istersen.14.gün de tombik bir burun.20 günde daha oturmuş burun. :)senin kaçıncı gündü ?

Eveett ya baktım şimdi çok güzel küçück bi burnun olmuşşş:)) yanaklara falan takılmaa:)) bnmde bugun 19. Günn, toplam 15 gün alçıda kaldı ama bnm burnummm:)

Eveett ya baktım şimdi çok güzel küçück bi burnun olmuşşş:)) yanaklara falan takılmaa:)) bnmde bugun 19. Günn, toplam 15 gün alçıda kaldı ama bnm burnummm:)

en garibi de öyle ya da böyle şişsede sızlasada bizim oluveriyor hemen :) pişmanlık olmuyor :)
evet bunu doğru demişsin bizim burnumuz :))

hülya hanımcığım çok çok teşekkür ederim nerelerdesiniz kaç gündür yoktunuz ?

canım benim iş güç çoluk çocuk pek başına geçemiyorum internetin...aslında çok yakın olmadığım konular,bilgisayar internet falan ama iyi oluyor be,böyle açıncada gözüm gönlüm açılıyor,iyiki varmış burası:))öpüyorum canım...

burnunuz cok güzel olmus gercekten güzel günlerde kullanın.benım burnumun 8 aylık hali bile sizinkinden büyük

iyi dilekler için çok teşekkür ederim.siz de güzel günlerde kullanın inşallah,bu şişlik sanırım bünyeden bünyeye değişiyor.bir başka arkadaşımda ise 10.gün olmasına rağmen maşallahısı var şişliği yok.
umarım sizin ki tez zamanda iner ve oturur..
sevgiler..

siz çok yaşayın emi..buralara girip güzel yorumlar yapabiliryorsanız demektir ki siz bu işi çözmüşsünüz. hiç demeyin anlamıyoum internetten diye :)
gençlerle takıl genç kal :) ben de aynısı yapıyorum :)

bende cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...

Gecmis olsun cok guzel olmus
Bende salih beye ameliyat oldum ama senin kadar sansli degilim

Masallah diyim nazar deymesin

Gecmis olsun cok guzel olmus
Bende salih beye ameliyat oldum ama senin kadar sansli degilim

Masallah diyim nazar deymesin

Bencede mükemmel olmuş,güle güle kullan :)
smurfincim forumdan okuduğuma göre senin ilk ameliyatını başka bir dr yapmış,salih emre beye revizyon yaptırmışsın sanırım.
kuzenimin durumuda senin gibi,adını söylemeyeceğim bir doktora epeyce fazla para döküp ameliyat olmuştu 2 yıl kadar öncesinde...Benim memnuniyetim sonucu salih emre beye revizyon için başvurdu, muayene oldu...emre bey kıkırdak eksiği olduğu için kaburgadan bile destek alabileceğini söyledi onarevizyonların herzaman daha zor ve hasta memnuniyetin düşük olduğunu da doktor peşin peşin söyledi...yinede elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi...dediğin gibi şans işte,ilk ameiyatta hedefi bulmak gerekiyor sanırım...sonrası zor biraz...ama sıkma canını umarım herşey istediğin gibi olur...

Albümlerim diye birşey yok şimdilik ganoscum sadece bir fotomu ekledim 1. ayda çekilmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…