bencede pufff:) inecek amane zaman ?nerde 10 gün önceki halim nerde bugünkü halim..günden güne daha iyi uyanır oldum.
birde beni düşün yanaksız biriydim ve koca yanaklı biri oldum şirkettekiler yüzünüze ne yaptırdınız diye sordular :)
botox yaptırdım botox :)
bu akşam eve gelince bir resim yükledim albümde bak istersen.14.gün de tombik bir burun.20 günde daha oturmuş burun. :)senin kaçıncı gündü ?
Eveett ya baktım şimdi çok güzel küçück bi burnun olmuşşş:)) yanaklara falan takılmaa:)) bnmde bugun 19. Günn, toplam 15 gün alçıda kaldı ama bnm burnummm:)
en garibi de öyle ya da böyle şişsede sızlasada bizim oluveriyor hemen :) pişmanlık olmuyor :)
evet bunu doğru demişsin bizim burnumuz :))
Eki Görüntüle 796862
Sadece 14 günlük burnum ve en şiş hali buysa eğer indiğinde fındık gibi kalacak eminim :)
nefes almamı müthiş..
Salih Emre Bey e sonsuz teşekkürler..
hülya hanımcığım çok çok teşekkür ederim nerelerdesiniz kaç gündür yoktunuz ?
burnunuz cok güzel olmus gercekten güzel günlerde kullanın.benım burnumun 8 aylık hali bile sizinkinden büyük
canım benim iş güç çoluk çocuk pek başına geçemiyorum internetin...aslında çok yakın olmadığım konular,bilgisayar internet falan ama iyi oluyor be,böyle açıncada gözüm gönlüm açılıyor,iyiki varmış burası:))öpüyorum canım...
iyi dilekler için çok teşekkür ederim.siz de güzel günlerde kullanın inşallah,bu şişlik sanırım bünyeden bünyeye değişiyor.bir başka arkadaşımda ise 10.gün olmasına rağmen maşallahısı var şişliği yok.
umarım sizin ki tez zamanda iner ve oturur..
sevgiler..
burnunuz cok güzel olmus gercekten güzel günlerde kullanın.benım burnumun 8 aylık hali bile sizinkinden büyük
çok teşekkür ederim yusemm merak ettim resminizi ?
Gecmis olsun cok guzel olmus
Bende salih beye ameliyat oldum ama senin kadar sansli degilim
Masallah diyim nazar deymesin
Eki Görüntüle 796862
Sadece 14 günlük burnum ve en şiş hali buysa eğer indiğinde fındık gibi kalacak eminim :)
nefes almamı müthiş..
Salih Emre Bey e sonsuz teşekkürler..
bu burun nerde 28 günlük burun nerde...ameliyattan sonra bu burunlara bir hal oluyor:) günü günü tutmuyor...
canım resmim 'öncesi sonrası 'adlı başlğın 48. sayfasında var ordan bakabilr misin
çok güzel duruyor hayırlı olsun ne kadara yaptırdınız:)
yusemm ben hala o sayfayı bulamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?