- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
canım eger antepteysen eger gidip kendisi ile görüşmen en dogrusu olur....burun yapısı operasyona göre değişir çünkü...
evet canım antepliyim ortalama bi fiyat öğrenmek istiyordum
kızlar fiyatlar nedurumda bende düşünüyorumda
evet canım antepliyim ortalama bi fiyat öğrenmek istiyordum
Canım antepliymissin gidip görüşsen daha iyi olur.ama su kadarını söyleyeyim cok uçuk bir rakam değil.herkesin bütçesine uyabilecektir fiyat çünkü Tevfik bey anlayisli bir doktor. Muhakkak gidip bizzat görüş derim.
canım çok teşekkür ederim açıkcası korkuyorum ben birazCanım ben dört ay önce ameliyat oldum Dr. Tevfik Sozen e..ameliyatla ilgili merak ettigin birsey olursa elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum.
Anladım tatlım özelden msj atıorumm :)
canım çok teşekkür ederim açıkcası korkuyorum ben biraz
mesajını aldım canım çok teşekkürler
Canım eğer ben bu cesaretsizligimle ameliyat olabildiysem herkes de olabilir bence. 4 ay oldu ama ben hala nasil oldu da ameliyat oldum inanamıyorum. Düşündükce kafan daha cok karışır. Bir an önce karar ver ki iyileşmen de o kadar çabuk gelişsin. Bana sorarsan biran önce git ve Tevfik hocayla görüş derim. İnan pisman olmazsın :)
canım çok güzel motive ediyosun beni çok teşekkür ederim peki ameliyat sonrası normal hayatına ne kadar süre sonra döndün yani şişsiz morsuz :)
bu sitede olay bu :)))
şişliklerr morluklarr ahhhh :) ya canım bünye ve deri ile alakalı :) fotograflarıma baktım da bende 10 günden sonra baya iiyim hatta 16.gün sanıırm arkadaşımın kınasına bile gittimm :) 1 hafta sonrada düğüne ve hiçkimse hiç bişey anlamadı :))
evet evet 10 gün sonra normal hayat başlıooo :) ilk günleri anlattın mı gerisi gelio benim 3 gün önce 5 ay bittii :))
Bayramdan sonra bir aksilik çıkmazsa Tevfik Sözen'e ameliyat olacağım.Fakat hala şüphelerim yok değil. Şuan için tek korkum ameliyat olanlarda gözlediğim burnun önden genişlemesi durumu. Özellikle göz hizası genişleyince insanın bakışları bile değişir.
Ameliyatla ilgili şu an kafama takılan tek şey önden burnun durumu.
Ben zaten önden görünümünden rahatsız değilim. Yandan görüntüsünü düzelteyim derken ,önden görüntüsünü bozmak istemiyorum ki bu daha önemli benim için.
Burnum ince ama çok aşırı ince de değil yani tam ayarında. biraz genişlerse çok kötü duracak.
Hocayla tekrar görüştüğümde aynı oranda önden de burnu inceltebilir mi bunu soracağım, eğer olmaz derse vazgeçeceğim ameliyattan sanırım.
tevfik sözen hangi şehirdeydi?
PYNSTSLA canım eğer Ankara da ameliyat olmak istiyorsan birazcık bekle bence:):):)Ankara'da ameliyat yapıyor mudur acaba?
aaa niye öyle dedin :)
öyle fotolar gördüm ki korktum ister istemezz maşallah canım çok iyi sen hemen toparlamışsın fotoların yokmuydu baksaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?