Op.Dr.Tevfik SÖZEN hasta yorumları

:) bende burun estetiği olmak ıstıyorum fiyatı nedir acaba

canım onun için doktorla görüşmen lzım en dogru bilgiyi ondan alabilirsin malum herkesin burun yapısı farklı ona göre fiyaf rd değişir tabii

Bende hala Antepte doktor arayışındayım. Tevfik Sözenle de görüşmeyi düşünüyorum.

canım Antepte isen bi git görüş hastaneye..bende cünkü 1 tek doktorla sınırlammamıştım kendimi gdip görüştüklerim oldu ve en son Tevfik Hocaya karar verdim..sen de madem Anteptesin bi kaybın olmaz görüşmeden benden de cok selam söle DD

Kızlar eğer devlet hastanesinde ameliyat olmak istemiyorsanız Tevfik Hoca HAYAT ve AMERİKAN hastanesinde de ameliyat yapıyor .

Tevfik bey ile çektirdiğiniz resmi cok beğendim nerede çektirdiniz ?

ben çok merak ediyorum nasıl yaptığını ekledim kabul edersn çok sevinirm

arkadaşlar bana yardım edin lütfen bu doktor ankarada mı ve kulak burun boğazda mı?

arkadaşlar bana yardım edin lütfen bu doktor ankarada mı ve kulak burun boğazda mı?

merak etme canım şu an Antep te ama yakında Ankara ya gidecek diye duydum .Ayrıca kendisi KBB uzmanı.özellikle rinoplastide çok çok başarılı bir cerrah .

Son düzenleme:
yaklaşık 6 aydan beri rinoplasti olmak istiyordum bir türlü ameliyatı yapabilecek cerrah bulamadım hep bir sorun buldular ameliyatı yapmamak için kimse bana güven vermedi bir arkadaşım aracılığıyla Tevfik beye muayene oldum benim tüm şikayetlerimi dinledi ve olumlu konuştu bana güven verdi ve ameliyat olmaya karar verdim ameliyat olalı 1 ay oldu hem çok rahat nefes alıyorum hemde görüntü olarak çok güzel oldu Tevfik beye çok teşekkür ediyorum güvenimi boşa çıkarmadı sonuç muhteşem:)

canım eger antepteysen eger gidip kendisi ile görüşmen en dogrusu olur....burun yapısı operasyona göre değişir çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…