:) bende burun estetiği olmak ıstıyorum fiyatı nedir acaba
Bende hala Antepte doktor arayışındayım. Tevfik Sözenle de görüşmeyi düşünüyorum.
fotoğrafınızı görebilirmiyim rica etsem, inanın çok yardım etmiş olursunuz.
görüp yorum yapmıısın bile tatlım cok saoll darısı sanaa :)
özel muayenehanesi var mı yoksa hastanede mi gidip görüşeceğiz?
teşekkürlerr :) bende seninkini görmek isterimm nasıl oldu acaaba?? güzel ve dogal olmuştur eminim3. ayım bittiğinde gitmiştim en son sanırım[/QU. Henüz yeni üyeyim.tam olarak bilmiyorum resim nasil atılır .
fotoğrafınızı görebilirmiyim rica etsem, inanın çok yardım etmiş olursunuz.
teşekkürlerr :) bende seninkini görmek isterimm nasıl oldu acaaba?? güzel ve dogal olmuştur eminim3. ayım bittiğinde gitmiştim en son sanırım[/QU. Henüz yeni üyeyim.tam olarak bilmiyorum resim nasil atılır .
bende ameliyatım sayesinde keşfetmiştim..canım albümler diosun yeni albüm oluştur var sagda orrda ama sanki belli bi msj sayın olmalıydı görmek için albümleri 25 ti ama yüklemek kactı hatırlayamadım bi dese bakalım :)
Devlet hastanesinde gidip görüşüyorsun .eğer ameliyati devlette olmak istemiyorsan Hayat ve Amerikan hastanesinde de olabilirsinözel muayenehanesi var mı yoksa hastanede mi gidip görüşeceğiz?
Ben haziranda ameliyat oldum.tabi ki de Tevfik hoca ya ...İnternetten buldum,randevu aldım ve bir hafta sonra da ameliyat oldum.Başarılı bir ameliyat oldu.morarma ve sislik olmadı.Birkaç gun sonra normal hayatıma devam ettim.burnumun seklini cok beğendim.En önemlisi de hiç estetikli bir burun gibi durmuyor.Yüzüme de cok guzel yakıştı.Ameliyat sürecinde doktorum ilgi ve alakasini hiç eksik etmedi.Hatta dikislerle ilgili bir sorunum olmuştu.Cumartesi sabah 9 da hastaneye gelip ilgilendi.Bunu kac doktor yapar bilmiyorum ama Tevfik hoca benim icin cok değerli bir cerrah....ayrıca hiç te agresif bir insan değil.Aksine güleryüzlu ve espirili...Hakkınızı asla inkar edemem hocam..Yolunuz hep açık olsun ....
Tevfik bey ile çektirdiğiniz resmi cok beğendim nerede çektirdiniz ?
arkadaşlar bana yardım edin lütfen bu doktor ankarada mı ve kulak burun boğazda mı?
arkadaşlar bana yardım edin lütfen bu doktor ankarada mı ve kulak burun boğazda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?