Op.Dr.Tevfik Sozen Ulus Liv Hospital'da

doktorumuza nazar değecek bu gidişle :))

aynen öyle ablacım :)) Ben görüşmeye gittiğimde nazar boncuğum vardı onu görmüştü Bir tane de ona alayım :)))))

herşeyi teker teker okudum :) benimde kemik eğriliğim var ameliyat olmak istiyorum methinize dayanamayıp mail atıverdim sağolsun ilgilendi kendisi ayın 21'inden itibaren burada olacakmış :) bu ameliyatta sigorta geçiyor mu acaba bir bilginiz var mı ? yada ücreti hakkında. şimdiden sağolun :)

Günaydın Büşraaa :)) Öncelikle hangi şehirde olduğuna bağlı.. Sen İstanbul'da mı ameliyat olacaksın, yoksa Gaziantep mi ? Sigortaya gelince, kendisi özel hastane de çalışmakta, sigortan sadece hastane masrafının bir kısmını öder... Eğer Gaziantepteysen belirlenen fiyat çok makul, eğer İstanbuldaysan, buradaki fiyata göre biraz tuzlu :)) Buradan fiyat verilmiyo, zaten görüştüğünde kendisi sorunlarına bakıyo, şöyle yaparız, böyle yaparız diyo... Ona göre belirlenen fiyatta indirim yapmaya çalışıyo falan filan...

Canım zannedersem İstanbul dasın. Sen görüşmeye git ucret konusunda Tevfik bey elinden gelen herseyi yapacaktır senin icin

Son düzenleme:
inş öyledir canım benim zaten işsizim para sıkıntım var ama yaptırmak da çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…