gülay senin nasıl bir burnun var dı
nefes alma problemin varmıydı
Kiz maşallah diyin simdi doktora nazar degdireceksiniz. Allah im onu bütün kötülüklerden korusun. Maddiyata gercekten hiç ama hiç önem vermiyor. Yani bu isi sırf para kazanmak icin degil de guzel burunlar yaparak insanları mutlu etmek icin yapıyor.
Kiz maşallah diyin simdi doktora nazar degdireceksiniz. Allah im onu bütün kötülüklerden korusun. Maddiyata gercekten hiç ama hiç önem vermiyor. Yani bu isi sırf para kazanmak icin degil de guzel burunlar yaparak insanları mutlu etmek icin yapıyor.
Meltemcim naptin sigorta isini?
herşeyi teker teker okudum :) benimde kemik eğriliğim var ameliyat olmak istiyorum methinize dayanamayıp mail atıverdim sağolsun ilgilendi kendisi ayın 21'inden itibaren burada olacakmış :) bu ameliyatta sigorta geçiyor mu acaba bir bilginiz var mı ? yada ücreti hakkında. şimdiden sağolun :)
herşeyi teker teker okudum :) benimde kemik eğriliğim var ameliyat olmak istiyorum methinize dayanamayıp mail atıverdim sağolsun ilgilendi kendisi ayın 21'inden itibaren burada olacakmış :) bu ameliyatta sigorta geçiyor mu acaba bir bilginiz var mı ? yada ücreti hakkında. şimdiden sağolun :)
kızlar ben de doktor araştırıyorum acaaba tevfik bey ne kadara ameliyat yapıyor :)
Adam sayende paraya para demeyecek Abla :)))))
canım benim konuştum tevfik beyle istanbul a gelince fiyat verecekmiş :))
uygun bir fiyat verir inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?