2gùnde toparlandim ben. 3gün uzun uzun yürùsler yapmistim hatta. Sorun olmuyor sadece halsizlik vardi bende hemen yoruluyodum
tesekkùr ederim insallah hepimiz memnun kaliriz. Bence yaninda biri olursa daha iyi senin icin. Cünkü ameliyatan sonra tamamen kendine gelmen biraz sùrüyo, gerci 1gece hastanede kalabilirsin. Ertesi gùn yüzümde agrilar olmustu bòyle yanma gibi bisey. Bu iki gùnù atlatdiktan sonra hic bi sorun olmuyor.
cvbıı görmeden benzer bir soru daha sordum saol canım ama tek olacam galibaa inşallah iyi geçerr kendi başıma yeteyim sıkıntı yokk,birde misafirhanede kalacagım için belki sıkıntı olurr
ameliyatin ertesi günü yani 2.gün belki biraz sıkıntı olur. Agrilar oluYor ve narkozun etkisiyle yorgun oluyosun. Ama cokta sorun olcagini sanmam. Benim bünyem cok zay4f:d
bende hiç kalkmam yatarımm napayımm canım agrı kesici vs alırım olmazsa birde sıvı şeyler tüketiyosun degilmi?senin ameliyat açıkmı kapalımı oldu?
cok gecmis olsun canim insallah cok güzel burnun olur gün gectikce. Sabretmemiz lazim :)
inşallah canım sen ne zaman yaptırdın
İki hafta olacak canım yarın memnun değilim alçı çıktığından beri moralim çok bozuk sis mi değil mi onu bile anlamıyorum senin sis dediğin derin mi sis kemigin sisme durumu yok mu gözlerim bi tuhaf benim bakmaya kiyamazdim simdiyse çok tuhaf ayrık duruyor burnumda domuz gibi bazen geçecek deyip umursamiyorum bazen de oturup agliyorum inşallah istedigimiz gibi olur canım allah yardımcımız olsun3 hafta ònce hala cok sissen memnun musun canim ?
tatlım hiç korkma sıkma canını da. ilk zamanlar bende çok tedirgin olmuştum hatta hiç olmasa mıydım diye çok düşünmüştüm ama bir ay sonra şişliklerin çoğu geçti 6 ay sonunda ise burnun tam şekli ortaya çıktı benimde önden çok şiş duruyordu ama şimdi neredeyse 1 yıl oldu ve hiç bir sıkıntım yok[/QUO
Sis dediginiz etin sisligi miydi iki kaş aram biraz kalin gözlerim ayrık duruyor ama dojundugumda etim gayet normal eskisi gibi kemigin şişmesi mumkun mu
İki hafta olacak canım yarın memnun değilim alçı çıktığından beri moralim çok bozuk sis mi değil mi onu bile anlamıyorum senin sis dediğin derin mi sis kemigin sisme durumu yok mu gözlerim bi tuhaf benim bakmaya kiyamazdim simdiyse çok tuhaf ayrık duruyor burnumda domuz gibi bazen geçecek deyip umursamiyorum bazen de oturup agliyorum inşallah istedigimiz gibi olur canım allah yardımcımız olsun
tatlım hiç korkma sıkma canını da. ilk zamanlar bende çok tedirgin olmuştum hatta hiç olmasa mıydım diye çok düşünmüştüm ama bir ay sonra şişliklerin çoğu geçti 6 ay sonunda ise burnun tam şekli ortaya çıktı benimde önden çok şiş duruyordu ama şimdi neredeyse 1 yıl oldu ve hiç bir sıkıntım yok
Insallah canim benim Allahin izniyle cok güzel olur. Sen cok takma kafaya ben cok resim gördüm inanilmaz degisiyormus gercekten. Ilk ayin 6 aydaki haliyle hic alakasi yok, ki seninki daha 2 haftacik olmus. Cok cok degisir daha. Kücülür kibarlasir doktorda öyle diyor. Benimkide domuz burnu gibi diyordum ilk hafta. Deride sis kemik gibi biseyde sis gösteriyormus. Mesela ucu cok sert ya ve kanatlari onlar hepsi yumusadikca güzellescek. Benimki 2 hafta burun kanatlariyla ucu ayni duruyordu. Simdi yavas yavas kanatlar belirginlesmeye basladi. Simdi ùzülme 3 ay sonra gözüne daha güzel görünür 6 aydada iyice oturuyormus yani 90% sislik bitiyormus eger ince deriliysen.
çok sağol canım az da olsa rahatladım seninki de inşallah tam istediğin gibi olur ince deriliyim canım
evet canım bende Tevfik Bey e ameliyat oldum.
evet canım bende Tevfik Bey e ameliyat oldum.
Cok özür dilerim ismi yanlis okumusum. tevfik beye ameliyat oldugunu biliyordum hatta önce sonra fotonu görùp cok begenmistim. Bir sorum daha var insallah yardimci olabilirsin canim burun ucu zamanla inip kisaliyor mu suan icin en cok korktugum ouzun duruyor sanki ve biraz fazla kalkik
Size teklif gönderemedim siz eklerseniz resimlerinize bakmak istiyorum.tevfik sozeni düşünüyorum resim görmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?