- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
eklerim canim ama bende resim yok daha yüklemedim daha sis :)
Ekledığınız ıcın tesekku ederim.inşallah güzel resimlerinizi,Koyuncu bakarım
Saol canim benim insallah ya amin :) inmesi cok uzun sürerse sana özelden yollarim tatlim fikir edinirsin.
Çok Teşekkürler tevfık hocadan memnun olan çok inşallah sizde memnun kalırsınız
Merhaba kizlar ben yasemin. Uzun bir süredir bu sitede Tevfik bey hakkindaki yorumlarinizi takip ediyordum.Büsra, efnan, evhamli vs. O yorumlar beni Tevfik beye ameliyat olmaya tesvik etti :) sonuda ameliyat oldum, hersey basarili gecti cok sükür. Kendisi cok cok ilgili ve cana yakin bir doktor gercekten. Tevfik beye hemen hemen her gün ayni soruyu soruyorum burnumdaki sislik incek mi diye. Sabirla her defasinda cevapliyor :)ama zaten cok yogun ve ben sorularimla kendisini daha fazla mesgül etmek istemiyorum o yüzden tevfik beyin hastasi olanlar beni arkadas olarak eklerse cok sevinirim :)
çok geçmiş olsun.resım koyacakmısız.
Çok Teşekkürler tevfık hocadan memnun olan çok inşallah sizde memnun kalırsınız
Saol canim benim insallah ya amin :) inmesi cok uzun sürerse sana özelden yollarim tatlim fikir edinirsin.
Yasemincim merhaba canım Arkadas olarak ekledim seni. ameliyat olmussun cok gecmis olsun. Burnunu da görmek isterim:)
kızlar 25 e tamamlamam lazım fotoğrafları görmek için şimdiden özür diliyorum bende burun ameliyatı hakkında bilgi ednmek için girdim bloga .
Merhaba canim hosgeldin.Mesaj sayini burda doldurabilirsin :)http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=452664&page=5427&p=33738133&posted=1#post33738133
burnunuz nasıl oldu bayagı sıs dıyordunuz ındımı.
Canim bi sisiyor bi iniyor kafasina göre takiliyorAma düzeliyor biraz 6 aya kadar sabretmem lazim diyor doktor. Bu arada saol canim cok düsüncelisin.
rica ederim.resım paylaşmak için umarım 6 ay beklemezsınız.tevfık sözenın yaptıgı bır burnu daha gormek ısterız.
Aslında bende bu sitedeki yorumlar sayesin Tevfik Sözen'e ameliyat olmaya karar verdim , şimdi tek sıkıntım zaman :) okul olduğu için ya sömestre ya da yazın olmam gerekiyor sömestre geçti yaza kaldı , kızlar sice yazın ameliyat olmayı önerir misiniz ki :)
biraz geç olacak ama geçmiş olsun :d burnun tam şeklini almıştır nasıl memnun musun bir de ne kadar verdin acaba ben ücreti kendim karşılayacağım için uygun olsası da gerekiyorMerhaba kizlar ben yasemin. Uzun bir süredir bu sitede Tevfik bey hakkindaki yorumlarinizi takip ediyordum.Büsra, efnan, evhamli vs. O yorumlar beni Tevfik beye ameliyat olmaya tesvik etti :) sonuda ameliyat oldum, hersey basarili gecti cok sükür. Kendisi cok cok ilgili ve cana yakin bir doktor gercekten. Tevfik beye hemen hemen her gün ayni soruyu soruyorum burnumdaki sislik incek mi diye. Sabirla her defasinda cevapliyor :)ama zaten cok yogun ve ben sorularimla kendisini daha fazla mesgül etmek istemiyorum o yüzden tevfik beyin hastasi olanlar beni arkadas olarak eklerse cok sevinirim :)
biraz geç olacak ama geçmiş olsun :d burnun tam şeklini almıştır nasıl memnun musun bir de ne kadar verdin acaba ben ücreti kendim karşılayacağım için uygun olsası da gerekiyor
Cok tesekkur ettim hadi bakalim insallah ben de olurum :dTatlim saol :) yok daha oturmadi 6ay sabretmeliyim dedi doktor. ben 2013de randevu aldigim icin 5bin tl ödedim ama hastane masraflari artirmis artik 6bin tl. Bildigime göre hacettepede olursan daha uygun liv hospitale göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?