Op. Dr. Tevfik Sözen'e burun ameliyati oldum!!

kızlar 25 e tamamlamam lazım fotoğrafları görmek için şimdiden özür diliyorum bende burun ameliyatı hakkında bilgi ednmek için girdim bloga .

kızlar 25 e tamamlamam lazım fotoğrafları görmek için şimdiden özür diliyorum bende burun ameliyatı hakkında bilgi ednmek için girdim bloga .

Canim bi sisiyor bi iniyor kafasina göre takiliyor Ama düzeliyor biraz 6 aya kadar sabretmem lazim diyor doktor. Bu arada saol canim cok düsüncelisin.

rica ederim.resım paylaşmak için umarım 6 ay beklemezsınız.tevfık sözenın yaptıgı bır burnu daha gormek ısterız.

Aslında bende bu sitedeki yorumlar sayesin Tevfik Sözen'e ameliyat olmaya karar verdim , şimdi tek sıkıntım zaman :) okul olduğu için ya sömestre ya da yazın olmam gerekiyor sömestre geçti yaza kaldı , kızlar sice yazın ameliyat olmayı önerir misiniz ki :)

canım ben yazın amelıyat oldum hıc bı sakınca gormedım aksıne toparlanıp burnumun gzellesmesı bı artı oldu o tatıl surecı ıcerısınde :)

biraz geç olacak ama geçmiş olsun :d burnun tam şeklini almıştır nasıl memnun musun bir de ne kadar verdin acaba ben ücreti kendim karşılayacağım için uygun olsası da gerekiyor

biraz geç olacak ama geçmiş olsun :d burnun tam şeklini almıştır nasıl memnun musun bir de ne kadar verdin acaba ben ücreti kendim karşılayacağım için uygun olsası da gerekiyor

Tatlim saol :) yok daha oturmadi 6ay sabretmeliyim dedi doktor. ben 2013de randevu aldigim icin 5bin tl ödedim ama hastane masraflari artirmis artik 6bin tl. Bildigime göre hacettepede olursan daha uygun liv hospitale göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…