Op. Dr. Tevfik Sözen'e burun ameliyati oldum!!

kızlar merhaba, ben de tevfik sözeni araştırdım ve ona olmayı düşünüyorum; ama hacettepede olursam ücret ne kadar olur, biliyor musunuz?

Tatlim saol :) yok daha oturmadi 6ay sabretmeliyim dedi doktor. ben 2013de randevu aldigim icin 5bin tl ödedim ama hastane masraflari artirmis artik 6bin tl. Bildigime göre hacettepede olursan daha uygun liv hospitale göre.

Aysemincim siz ist.damı oldunuz fiyat baya yüksek geldıde.bıde burnunuzu çok merak edıyorum

canım ben yazın amelıyat oldum hıc bı sakınca gormedım aksıne toparlanıp burnumun gzellesmesı bı artı oldu o tatıl surecı ıcerısınde :)

canım benim çok teşekkür ediyorum artık kararımı vermiş bulunmaktayım yaza Allah nasip ederse olurum ameliyatı :) güzel fikirlerin içn çok sağol :)

Bende burun ameliyatı olmak istiyorum tevfik hoca demişsiniz kendisine ulaşamıyorum fiyan e kadar çok uçukmu yardımcı olabilir misiniz hemen yaptırıcam

Arkadaşlar ben yeniyim burda sırf tevfik hoca çok iyi dediğiniz için üye oldum bilgi toplamak için .bi kaç gündür çok mail attım faceden tweetden heryerdne ulaşamıyorum çok acil olmam lazım fiyat bilgisi verebilir misinizz acaba ? Hacettepedeymiş perşembe gidicem ama ordamıdır ssklıyım indirim oluyomu devlet karşılarmı ? Muane ücreti varmıdır ilk gittiğimde ? çok yabancıyım ? Hacettepe gidince ne diyip onu bulucam ??? ücreti burda yazamayan özelden msj atabilir mi ?

MRB,
tevfık sozenın ozel sebeplerden dolayı maıllerıne cevap veremedıgını bır arkadas yazmıstı.(yorumlarda yazıyor.)ama ılk fırsatta maıllere cevap verıyormuş
muayenesı ucretsız
estetıgı sgk nız karsılamıyor
hacettepe hastanesı kbb doktoru tevfık sozen istersenız once bır randevu alarak gıdın,amelıyatta felan olursa beklememiş olursunuz
doktorun estetık ucretını tam bılmıyorum ama ankarada estetık ucretlerı 3.000-5.000 tl arası degısıyor
gorusursenız bızlerıde bılgılendırımısınız.
iyi şanslar

bende Tevfik Beyi düşünüyorum ve hakkındaki tüm sayfaları okudum farklı sitelerden yaklaşık 200 sayfa hakkında olumsuz veya aklımı karıştıracak tek yoruma rastlamadım :) ama yaptığı burnuşların resimlerini de görmek istiyorum sabırsızlıkla mailime dönmesini bekliyorum :)

arkadalar fiyat konusunu açıklarsanız uçuksa randevu almak için uğraşmamış oluruz.mesela başka doktorlar bana çok işlem olmadığı için fiyat aralığının en başını söylediler.görüştüğüm doktorun fiyatları 6000 den başlıyordu bana 6000 dendi.
şimdi tevfik beyin fiyat aralığı nedir?
lütfen :3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…