Operasyondaki eş :(

Peki şimdi olsa evlenir miydiniz bunu merak ettim

Bu meslek grupları ile evli olanlarda genelde “canı sağolsun, sağ Salim gelsin yeter” düşüncesi oluyor eşlerde. Ben de polis eşiyim, eşim eve gelecek diye beklerken bi an da bi ses duyduk sonra sosyal medya, Tv patlama haberleri, eşim orada görevli aradım müsait değilim dedi kapattı sadece sesini duymak yetti bi yandan acı kayıplar var, bi yandan eşinin sesini duymuşsun mutlusun ama buruksun kimseye yaşatmasın rabbim çok zor bi duygu. Zaten o zamanlarda duygusal moda girmemesi daha iyi sesini duysun yeter, yaşıyor eşi nefes alıyor şükür diyecek ve moral verecek. Hassas davranıyor geride ailesi, eşi var yanyanayken romantik sorularını sorar böyle yapınca aklı onda kalır bu durumda iyi değil aklı geri de kalmamalı ki o ana odaklansın bi anlık dalgınlık büyük sorunlara yol açar.

"Canım aklım hep sende, sana kavuşacağım günlerin hayalini kuruyor ve senin rahat etmen için gece gündüz dua ediyorum. Beni habersiz bırakma lütfen"

Bu kadar.

E tabiki evlenmezdim bir tane annem babam var hastalansalar kosamiyorum.ailesini cok seven duskun olan tabki evlenmeyecek demiyorum ama ya yakin sehir ya ayni sehir ici olmali bence. Insan kaybedince anliyor malesef

Hasta olmasıyla davranışı arasında bir ilişki yok ki...
Koyun can derdinde kasap et derdinde ablanızın yaptığı.
Her hasta olan böyle davranmıyor

Emekli bir asker eşi olarak bende düşüncelerimi yazayım.

Zordur bu meslek,ayrılığı yanlız kalmalar bayramı doğumu bunun gibi nedenler.
Bunları kabullenemeyen kadınlar evlenmesin bir zahmet.

Adam ağır psikolojik durumda orada,aşklı meşkli sözleri duyacak halde değil.
Onun istediği sadece moraldir,kadınıda üzgün ve tedirgin olduğunu hissederse bir anlık dalgınlık bile nelere mal olabilir.

Ablanızın yapacağı tek şey ona moral vermek olacaktır..
Güçlü duracak eşinin karşısında.

Ablanız asker eşi olmaya uygun değil kusura bakmayın. Asker, polis eşlerinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor. Sonuçta ortada canı var değil mi?
Arkadaşa katılıyorum. Yol yakınken dönsün ablanız bu evlilikten. Yoksa daha çoooooook ağlar. Adam canıyla uğraşıyor, o sırada canım cicim deme vakti değil yani kimse kusura bakmasın.

Doğudayım öğretmenim . Asker ya da polis değilim ama burada bi olay olsun kendi ailemi özlemek aklıma gelmiyor . Ablanız hassas olmasın kötü bir şey dememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…