Operasyondaki eş :(

Ne güzel yazmışsınız duygulandım çok.... Ablamdan gördüm şu kadarcık zamanda bile asker eşi zormuş.. Teşekkür ederim değerli fikriniz için

Erkek erkeğe ortamlarda çalışan insanlar kimi bulup da aldatacaklar ki... zaten karakter meselesi bu, ortama bakmaz.

Benim eşim asker ve offf diyorum of . Eşim bana derdi ki seni geride bırakıyorum arkama dönüp bakamam . Bir sürü operasyona katıldı çok zor günler geçirdik kapı çalacak ta kötü haberi gelecek diye oturup beklerdim . Ortada bir can var neler yaşadığını ablanız asla bilemez. Adamın gerçekten şuan ablanızı düşünecek durumu yoktur . Böyle yok özledim vs vs boş muhabbetler şuan için

En başta normal bi evlilik olmayacağını kabul etmeli asker eşi olmak sabır gerektirir her hareketini kişisel algılamamalı orada yaşadıkları şeyleri bizler yaşasak emin olun ağzımızı açıcak halimiz kalmaz ve bu aralar baya baya sıkıntılı durumlar var hiç aramazsa şaşırmasın belki işlerden belki hali kalmadığından..

Cok zor gercekten Allah enisteye dayanma gücü versin isleri zor, ülkenin ve bizim güvenliğimiz için hayatlarini ortaya koyuyorlar sağolsunlar.
Ablaniz da sabretsin, esine seni ozledim seviyorum yanindayim seklinde motive edici konussun inanin o en azindan hanımım iyi ve guvende diye düşünüp daha rahat olur kafasi. Güzelce dinlenir, isine odaklanir.

Bol bol dua etsin sağ sağlim kavuşmak için.Sesini duyduğuna uzakta olsa iyi olduğuna şükretsin.Bende asker eşiyim 2 kez şark hizmetine gitti eş götüremez yere oradan Irağa gitti ben çocuğumla kaldım.9 yıllık evlilik hayatımızda 6 yılımız ayrı geçti.Şimdide diken üstündeyiz habire görevlendirme oluyor.Bu meslek böyle alıştırması lazım kendini.Plan program yapmamak pat birsey çıkar izinler iptal olur,doğumuna bile gelemez belki.Evlilik yıldönümü,evladının yaş günü,okulda ilk günü çoğu şeyi yanlız yaşayabilir.Ablanız artık hem ana hem baba olacak yeri gelecek evin erkeği olacak.Çokta sağlam bir psikolojisi olması lazım asker eşi olduysa önce vatan sonra aile.Dilerim bu son ayrılıkları olur hersey gönlünce olsun ablanızın.Allah tüm asker polisimizi korusun

Amin

Bende asker eşiyim ve görevde iken bırakın tribi sesini duymadığım zamanlar olur. Varsın özlediğini söylemesin arayıp 5 10 sn bile olsa birbirğmizin sesini duyabiliyorsak bizden mutlusu olmaz. Ki eşinin görevde iken morale desteğe ihtiyacı var tribe değil. Moral veremiyor destek olamıyorsa trip atıp köstek olmasın kafidir.

Benım esımde askerî personel sakın kalsın aramasın esı arayana kadar mesaj yatıp yanında olduğunu belli etsın sadece bu kadar dua ıle bekleyecek allh yardımcısı olsun Tüm askerlerımızın

Ablan Asker eşi olmaya uygun değil malesef,
Yazıncı ile evlenmesi daha uygun gibi ( şair kitap yazarı vb.. ) Ablana Selçuk Yöntem gibi bir insan lazım Can güvenliği yok stres altında baskı altında kan ter içinde çalışan adam dan romantizm beklenmez... Anlayış ve sabır gösterilir

Ablanız bol bol dua etsin tirip atmakla adamın modunu düşürmesin benim eşimde hakkari cukurcadaydı ben aramazdım genelde o arardı ama günde bir kere arardı ben rahatsızlık bermemem için aramazdım acil durumlar hariç ablanız sabırlı olsun dua etsin adamıda oralarda üzmesin Allah hepsini korusun

Ablanizin bence derdi yok kendine dert uretiyor kendini pis pislayacak birini ariyor galiba.virus var insanlar ac nice dertler var cok sacma hareketler.adam orda zorda gorevde ne gerek var boyle seylere hic hoslanmam bu tiplerden

Amin peki siz sesini duymadığınız zamanlarda nasıl davrandınız eşinize mesela ablam sürekli mesaj atmaz çünkü yoğun çalıştığını bilir ama bu aralar bu ani olan operasyondan arayamadığı olmuş destek olmuş ablam ama yalnızlık duygusu zor diyor... Alışır elbette

Adam canının derdinde. Kadının derdine bak Rabbim adamcağıza sabır versin ve kolaylık versin
Dertleri yok rahatlar galiba kendine dert uretiyor adamin canini dusunecegine dugundugu seye bak aksam aksam cok sinirlendim.bende asker esiyim boyle tipler uniforma icin evlenen tipler olayin ciddiyetinin farkinda bile degiller

Dertleri yok rahatlar galiba kendine dert uretiyor adamin canini dusunecegine dugundugu seye bak aksam aksam cok sinirlendim.bende asker esiyim boyle tipler uniforma icin evlenen tipler olayin ciddiyetinin farkinda bile degiller
Sözlerinizi seçerken dikkatli seçer misiniz... Ablam üniforma için evlenmedi ilk sevgilisi eşi oldu... Zamanla alışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…