- 9 Aralık 2020
- 608
- 215
- 33
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
Ablanda simarikliklarindan vazgecsin bence aşkommmm diye konusacak durumda degip belli ki adamSözlerinizi seçerken dikkatli seçer misiniz... Ablam üniforma için evlenmedi ilk sevgilisi eşi oldu... Zamanla alışacak
Ayrica Allah baska dert vermesinSözlerinizi seçerken dikkatli seçer misiniz... Ablam üniforma için evlenmedi ilk sevgilisi eşi oldu... Zamanla alışacak
Ablanda simarikliklarindan vazgecsin bence aşkommmm diye konusacak durumda degip belli ki adam
Ablanız Eniştenize karşı anlayışlı olmalı.Hiç kolay şeyler yaşamıyorlar.Hele ki ortalık karıştıysa daha da zor geçiyor günleri.O yüzden trip yerine daha yapıcı şeyler konuşmalı.
Bizi en çok bizim anlamamız gerekirken yaptığınız yorum çok ağır olmuş.Siz saka misiniz.bende asker esiyim sizin gibi tiplere gicik oluyorum uniforma hastasi tipler oldugunuz belli
Ki ablam sevdiği için evlendi evlenmeden önce de eşiyle tanışırken demişti ki keşke farklı bir işi olsaydı demişti ama seviyorum o yüzden evleneceğim demişti.. yorum çok haksızca oldu ama bu platforma göze alıp yazdırdı ablam zaten.. Teşekkür ederiz değerli yorumunuz içinBizi en çok bizim anlamamız gerekirken yaptığınız yorum çok ağır olmuş.
Oyle oldugunu dusunmuyorum.merak ediyorum esimi uzuluyorum degil ki konu sormak istedigi farkli.neyse artik benim fikrim bu .konu sahibi ben degilim ona tavsiyeler verinBizi en çok bizim anlamamız gerekirken yaptığınız yorum çok ağır olmuş.
Sen neden bu kadar atarlandın aybalamAblanda simarikliklarindan vazgecsin bence aşkommmm diye konusacak durumda degip belli ki adam
Adam kendını gayet guzel ıfade etmıs.Ablanız keşke daha duygusal bır adamla evlenseydı .Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim
Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
eniştem ;dinlenemedim beynim yorgun toparlanamadım daha demiş ki karakolda kalması için çağrılmış
ablamda : konuşurken ben seni özledim sen özlemedin mi demiş, eniştemde - özleyecek durumda değilim zor durumdayız rol mü yapayım demiş seni seviyorum modun düşmesin beni düşünme düşünsende değişmeyeck buradaki durum demiş telefonu kapatırken eniştem :) eniştem Çok doğrucu ve asker disiplini var. ablam ise çok hassas duygusal telefonu kapattıktan sonra ağlamış beni aradı sorusu şu ki? bu durumda nasıl davranmalı? Şu an eniştem psikolojik olarak yorgun anladığım kadarıyla ve ablam nasıl davranılmasını bilemiyorum diyor sizlere danışayım dedim teşekkür ederim
bu yoruma katılıyorum. adam canının belki de emrindeki erlerinin canının derdinde ablanız romantizm kovalıyor. yeri zamanı mı allah aşkına?Ablanız asker eşi olmaya uygun değil kusura bakmayın. Asker, polis eşlerinin biraz daha anlayışlı olması gerekiyor. Sonuçta ortada canı var değil mi?
ablam eşinin asker olduğunu bilerek evlenmiş üzgünüm ama asker ve polis eşi olmak dışarıdan göründüğü kadar kolay değil adam canının derdine düşmüş ablanda o durumdaki adamdan ilgi bekliyor iltifat bekliyor. eşim düğünümüzun ertesi günü göreve gitti 7 ay sonra geldi ve bu süreç hâlâ devam ediyor tlf da sesini duymak onun iyi olduğunu bilmek bile yetiyor ablanız baştan kabullenip evlenmiş ablanız eşine anlayış gösterecek moral verecekSelam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
Allah baslarimizdan ekaik etmesin. Bu dunyadaki en onurlu gururlu mesleklerden biridir. Ama cok net konusacagim simdi cikar yooooo benim esim dunyalar iyisi cok melek gibidiri diyenler. Ama bir askerin 10 yildir hayatindaki esi ve genel olarak bunlarin icindeki biri olarak diyorumki normal degiller. Evlenende gidiyo kafa.gittigimiz dogu gorevleri degil evdeki davranislari adamlarin. Hep sinirli ofke kontrollero olmayan adamlar bunlar. Ne dugunlere gidebiliyosun ne cenazelere. Ailedende uzaksin hep gurbetlere. Degermi ben dunyaya bir kere daha gelsem annem babamdan uzaga gitmezdim bunlarin yasliligida var. Birakmazdim net yakina evlenirdim.askerlerin genc hali iyide olsa uzayan yillarda orta yaslari yada en kotu emeklisinde bile mutlaka sorun cikmistir.ablan kendini uzmesin yani beni seviyormu sevmiyormu kafayi yer yoksa.Selam hanımlar nasılsınız? Ablam yeni evlendi yaklaşık 2.5 ay oldu, 1 yıllık ilişkiden sonra, ablam ve eniştem görev yerleri farklı bu yaz tayin olursa biraraya gelecekler. Eniştem Hakkari de askeri personel ablamı düşünür hassastır ama dün bulunduğu yerde olaylar olmuş ve yoğun şekilde çalışıyormuş bugün eniştemle konuşmuş
Askerler cok cok nadir aldatir bu arada. Ortaya cikarsa meslekten ediliyorlar. Polisleri bilmem ama askeriyede genelde olmaz cok nadir.birde burada aldatma hikayelerini duuyunca sanıyorki konuşmadığımızda acaba aklı başkasına kayar mı asker polisler aldatır diye genelleniyor ya ..sanırım enişteme bana belli etmese de bunu da düşünüyor. uzaklar bir de birbirlerinden. o yüzden öyle saçma soruyuda sormuştur.. çok teşekkürler..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?