Öperken çek öperken.

Belki ifade edememiş olabilirsiniz ama yazdıklarınızdan sizin bakış açınız mide bulandırıcı göründü bana. O kayınvalideye de acıdım valla kendi kızları bir yandan gelin bir yandan. İnsanların coşkulu kanının kaynadığı anlar olabilir. Sizin her hareketiniz size göre ölçülü olabilir ama başkalarına göre abartıdır belki hiç düşündünüz mü ?

Ama annesi o öpecek tabi ki..
Oğlum olsa bende öyle öperim herhalde bilemedim
Takılmayın derim.. Gülün geçin

Ben anne olana kadar annemin kucağına oturur öper bebek gibi şımarırdım :)
Çocuk olunca yüzüme bakan yok artik ama :) ayni şeyi eşimin annesi yapsa noluyor demezdim fakat devamli benim gibi vıcık vıcık bir ilişkileri olmadığı icin kv mın hareketleri bana inat oluyor genelde :) eğer sizinde öyleyse sinir olmakta bir nebze haklisiniz. Soyle de bir durum var onun annesi istediği kadar öper de sarilir da napsın kanı kaynamış ya da o yaşta şımarıklık yapmis boşver, anne evlat ilişkisi başka kari koca ilişkisi başka.

Neden migdeniz bulandı annenin ayağının altı opulur annemize bi ayakkabı giydirmek öderken resim çekmesi çokmu anormal şeyler sizin gibi es ve gelin düşman başına valla kv den iyi yine ilerde kv de olursam asla karışmam ama sizin bu dediklerinizi gelinim bana dese ağzının üstüne bitane carparim o çocukları ne zorluklarla buyutuyoruzz her anını fotograflayarak eli sıkıssa icimiz sızlıyor elin kızı gelsin Annesi opmesin aman annesinin ayakkabisini giydirdi he cnm oldu anne degilsiniz galiba siz

Annelerde bazen abartabilir.:)) evet abarti olmus ama bazen aska gelip benm anamda cosar nlcak aanki

Senin nickini görünce diyorum kesin yine kv konusu. Böyle hayat geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…