Öperken çek öperken.

Ne alakasi var yahu:)

Kayinvalide istese de kocasini dudagindan opemez gibi yazmis, opturmem dudagindan çünkü benim der gibi yazmis

Zaten öpmez annesi oglunu dudagindan, yani hanimefendinin kazandigi bir zafer yok aslinda anlatiminda vurguladigi gibi

Bana sapıkça geldi kayinvalideden oglunun dudaklarını aldigini düşünmesi

Demek istedigim o oglunu istedigi kadar opsun, onun sahibi benim aslinda... bu kadar takilacaj birsey yok bence mesajda

Seneler önce yakın arkadaşımın evde yapılan nişanına katılmıştım. Sonlara doğru bir ara ben,arkadaşım,nişanlısı ve kayınvalidesi odada yalnız kaldık.
Adam annesine sarıldı öptü,annesi oğlunu bol bol öptü. Anasının dizlerine uzandı falan...
Hem çok garipsedim hem de inanılmaz hoşuma gitti. Çünkü ne ailemde ne de etrafımda hiç böyle bir şey görmemiştim. Bölge kültürüyle de alakalıdır belki bilemiyorum.
Kayınpederim de bazen görümcemin boynuna masaj yapar. Görümcem dizlerine uzanır babasının. Ah ne kadar özeniyorum bu durumlara.
Ergenlik dönemlerimde eniştemin bir akrabası gelmişti. Kız o zaman yeni mezun tıptan. 24 falan yani. Babası gelir gelmez kız gidip adamın kucağına oturmuştu. Sarılmışlardı birbirlerine.
Ulan biz anamızın dizine bile uzanamıyoruz. Babamız birgün eliyle saçımızı okşamamıştır.
Benim için gayet özenilenecek şeyler için millet neler yazmış yaw :/

Demek istedigim o oglunu istedigi kadar opsun, onun sahibi benim aslinda... bu kadar takilacaj birsey yok bence mesajda
Gerçekten böyle düşünüyor musunuz? Kimse kimsenin sahibi değile değinmiyorum bile. Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşiniz annesini bile silebilen bir insan. Bir anlık akıl-duygu kaymasına, bir dilekçeye sonlanabilecek bir ilişkiye fazla güvenmiyor musunuz? “Onun sahibi benim” iddiası aşırı çünkü.

Annesini bile silebilen derken? Siz insanlarin neler yasadigini biliyormusunuz?

Annesini bile silebilen derken? Siz insanlarin neler yasadigini biliyormusunuz?
Bilmiyorum tabii ki. Adamın bir sebebi varmış ve silmiş. Şimdi size aşık. Size aşık olduğu gibi başkasına da olabilir. Doğurduğu kadın dahi adamın sahibi değilken aşık olduğu kadının hiç olmadığına inanıyorum sadece.

Ya anne dedigi kisi dogurdugu kisi degilse? Ya hicbiryere ait olmadigi icin tek tutundugu dal esi ise?

Arkadasin konusunu sabote etmek istemiyorum, dilerseniz cevabinizi ozelden yazin burayi daha fazla mesgul etmeyelim

22 yaşında oğlum var, sıkıştırdığım yerde ahtapot gibi yapışıp öpüyorum.
Bir zahmet doğurduğumuzu öpmemize de karışmayıverin yahu.

bir annenin doğurduğu evladını öpmesinin nesi garip ya Allah aşkına ???
niye gülsünler ?
Herkesin icinde operken cek operken demesi komik ki zaten hayret etmisler belli karisini kiskaniyor, operken cekse ne olucak kime ne ispat edicek. Bu benim fikrim.

Oyyy,bu mesaj gerçekten var mıBen mi var sandım
Ne olmuş anne sıkıyor mu diye sorduysa,kontrol ettiyse? O annesi elleriyle onun altını temizledi seve seve,ne oluyor oğlu bunu sorunca?
Kendi yolumuza taşlar döşüyoruz düşüncelerimizle,bu kadar kötü yürekli olmayın.
Buna mideniz bulandıysa iyi ki fotoğraf olayında kusmamışsınız:/
Et tırnaktan ayrılmaz,ne deseniz boş

Herkesin icinde operken cek operken demesi komik ki zaten hayret etmisler belli karisini kiskaniyor, operken cekse ne olucak kime ne ispat edicek. Bu benim fikrim.
Neyini kıskanacak,örneğin kayınvalidem beni neden kıskansın,eşimin hayatında değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir yeri var,çünki annesi.
Ben eşiyim,elmayla armut toplanmaz kaidesini bilmeyen hala var mı?
Keşke annesi de eşimi böyle sevip öpse ne kadar mutlu olurum eşim adına.
Benimm o beniiim,beniimm erkeğimm tavırları da nedir Allahaşkına,özgüvensiz özgüvensiz ergen davranışları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…