- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ne alakasi var yahu:)
Ne alakasi var yahu:)
Demek istedigim o oglunu istedigi kadar opsun, onun sahibi benim aslinda... bu kadar takilacaj birsey yok bence mesajdaKayinvalide istese de kocasini dudagindan opemez gibi yazmis, opturmem dudagindan çünkü benim der gibi yazmis
Zaten öpmez annesi oglunu dudagindan, yani hanimefendinin kazandigi bir zafer yok aslinda anlatiminda vurguladigi gibi
Bana sapıkça geldi kayinvalideden oglunun dudaklarını aldigini düşünmesi
Gerçekten böyle düşünüyor musunuz? Kimse kimsenin sahibi değile değinmiyorum bile. Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşiniz annesini bile silebilen bir insan. Bir anlık akıl-duygu kaymasına, bir dilekçeye sonlanabilecek bir ilişkiye fazla güvenmiyor musunuz? “Onun sahibi benim” iddiası aşırı çünkü.Demek istedigim o oglunu istedigi kadar opsun, onun sahibi benim aslinda... bu kadar takilacaj birsey yok bence mesajda
Annesini bile silebilen derken? Siz insanlarin neler yasadigini biliyormusunuz?Gerçekten böyle düşünüyor musunuz? Kimse kimsenin sahibi değile değinmiyorum bile. Yanlış hatırlamıyorsam sizin eşiniz annesini bile silebilen bir insan. Bir anlık akıl-duygu kaymasına, bir dilekçeye sonlanabilecek bir ilişkiye fazla güvenmiyor musunuz? “Onun sahibi benim” iddiası aşırı çünkü.
Bilmiyorum tabii ki. Adamın bir sebebi varmış ve silmiş. Şimdi size aşık. Size aşık olduğu gibi başkasına da olabilir. Doğurduğu kadın dahi adamın sahibi değilken aşık olduğu kadının hiç olmadığına inanıyorum sadece.Annesini bile silebilen derken? Siz insanlarin neler yasadigini biliyormusunuz?
Ya anne dedigi kisi dogurdugu kisi degilse? Ya hicbiryere ait olmadigi icin tek tutundugu dal esi ise?Bilmiyorum tabii ki. Adamın bir sebebi varmış ve silmiş. Şimdi size aşık. Size aşık olduğu gibi başkasına da olabilir. Doğurduğu kadın dahi adamın sahibi değilken aşık olduğu kadının hiç olmadığına inanıyorum sadece.
Boşver kendi gariplikleri..kimse size birsey demez onlara gülerler.
Herkesin icinde operken cek operken demesi komik ki zaten hayret etmisler belli karisini kiskaniyor, operken cekse ne olucak kime ne ispat edicek. Bu benim fikrim.bir annenin doğurduğu evladını öpmesinin nesi garip ya Allah aşkına ???
niye gülsünler ?
Oyyy,bu mesaj gerçekten var mıOglu da yani esim hediye ayakkabi almisti. Egildi giydirdi annesine. Oldu mu sıkıyor mu diye ucunu kontrol etti filan. Midem bulandi yemin ederim. Ana kuzusu o da baska bisey degil. Bu arada benim annem hayatta degil. Yaptiklari cikacak mi acaba biryerden merak ediyorum.
Neyini kıskanacak,örneğin kayınvalidem beni neden kıskansın,eşimin hayatında değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir yeri var,çünki annesi.Herkesin icinde operken cek operken demesi komik ki zaten hayret etmisler belli karisini kiskaniyor, operken cekse ne olucak kime ne ispat edicek. Bu benim fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?