Öperken çek öperken.

Bakin operken cek operken demesi normal gelmedi bana bukadar basit.

Öyle deme, evlenince sahiplik kavramı giriyor işin içine. Kocalarımızın sahibi oluyoruz e doğal olarak sahip olduğumuz şeyi de başkasıyla paylaşmak istemiyoruz. Eski sahibi annesi babasıydı, yeni sahibi biziz, mülkiyet hakkı bizde olunca diğerlerine dokundurtmamak hakkımız sanırım. Öyle bişeyler işte, ben de yeni yeni çözmeye çalışıyorum sahiplik konusunu

Bakin operken cek operken demesi normal gelmedi bana bukadar basit.
Anı kalsın istemiştir,bakıp bebekliğini hatırlayıp iç geçirecektir,bundan kime ne?
Çocuklarımın en basit çizimlerini,anaokulundaki anneler günü kartlarını bile saklıyorum,hepsi değerli birer anı benim için.
Şimdi gelin diyecekki ıyyy neleri saklıyor,sözde değer veriyor,hepsi göz boyamak içinHadi ordan densiz derim valla seve seve.

Var bir şey,ben de çözemedim Sahip sahip nedir,insan toplumsal bir varlık,sanki evlenince bütün,kuzen,yeğen,evlat,abi vb sıfatlarından sıyrılıp özür dilerim ev hayvanı gibi tasmasını sahibinin eline verecek,eşimi böyle bir durumda görmek ona saygısızlık ve küçük düşürmedir,artı kendimi küçültmedir.
Karaktersiz bir adama eş olmuşum derim,hayıflanırım şahsen.

Ne kadar korkunç bir mesaj.
"Kocalarımızın sahibi oluyoruz" "eski sahibi" "yeni sahibi" tövbe estağfurullah ya! Bunlar nasıl tanımlamalar. Kadın evladını evlendikten sonra öpemez mi, saramaz mı, sevemez mi? Sizin anne veya babanız sizi öpse, sarılsa siz şunu mu bekleyeceksiniz eşinizden "benim sahibim sensin! Neden beni öpmelerine izin verdin?" sizin mantığınızdan bu çıkıyor. Asla sağlıklı değil tehlikeli bir düşünce tarzı.

ironiden anlamayan nesile aşina değiliz malesef.

Valla ben de inanamadim bu mesaja. Bunda ne var ki! Ben de anneme ya da babama ayakkabi almaya gittigimizde satis sorumlusu arkadaslarin elinden alir kendim giydiririm ayakkabiyi. Aceleye gelmesin, uzerlerinde baski hissetmesinler diye uzun uzun ugrasirim. Esimin boyle bi hareketimden midesinin bulandigini dusunemiyorum.

Ben henuz anne degilim, hamileyim uc aylik. Sadece bu uc ayda yasadigim sikintilari dusunuyorum da Allah herkesin yolunu merhametli insanlarla kesistirsin demekten baska bi sey gelmiyor elimden. Daha bunun dogumu var, buyutmesi var. Hic kimsenin hic bir sebeple bir insanı annesinden kiskanmaya hakki olmadigini dusunuyorum.

ne kadar hassas bi mideniz var ya.

Ahhahhah,yanlış anlamışsınız,,arkadaş kinaye yaptı:)
Yani "böyle düşünülüyor ne yazıkki"demek istedi:))

Allah bağışlasın bebeğinizi
Aynen öyle,düşünsenize bir erkek buraya gelse,"eşimin ailesine gittiğimizde babası onu sevdi öptü,prensesim benim dedi,ıııy vıcık vıcık ilişkiler,eşime bir erkeğin dokunmasından midem bulanıyor,eşim de babasına sarılmaz mı,bir de eliyle lokum yedirdi,oracıkta kusacaktım"yazsa,adamın mesajı çıkmadan ölüsü çıkar buradan,"babası o babası,BABASI,sen yokken o vardı,çalıştı çabaladı büyüttü,sen kimsin,dış kapının mandalı,baba hancı sen yolcu,haddini bil"yazılır mıydı,yazılmaz mıydı bir çok kişi tarafından?

Düsünceleriniz cok dogru. Aynen katiliyorum. Ama her iki taraf icin gecerli.
Bazen kayinvalideler ergen davranislarina girerek benim o benim diyebiliyor

Konu sahibi actigi konuda haksiz sayilmaz bence. Cunki kvnin kendi ailesi gülümsemis kendi aralarinda komik bulmuslar. Yani benim o benim demis burda kayinvalide hanim ergence
O ayakkabi konusunda konu sahibi kompleks yapmis bence.

Valla iki oğlum var. Doya doya öpüyorum. Büyüyüp evlenirseniz sizi yine böyle öpebilirim dii mi canım oğullarım diyorum hep.. büyüdüklerinde aramıza eşi konumundaki kadınların mesafe koyma çabası olmasın diye de dua ediyorum..oğullarım benim canımmm.. parçammm. Mutluluğum.. hazinem. Şimdi neyse büyüdüklerinde de hep böyle olacak. Lütfen ana ile oğulları arasına girmeye çalışmayın

Ay Allah im inşaAllah bu duygularınızdan kurtulursunuz. İnsanı annesi öpmese kim öpecek. Allah im sizin gibi düşünenlerden herkesin evladını korusun. Kendinizi yiyip bitirirsiniz. Canınıza yazık inan ki...

Karı-koca boşanır. El olur. Ama anne vs ile kan bağı ömür boyu olur. Bizle evlendikleri için erkekler level atlamıyorlar

Şu anneleri kıskanmalar ne zaman bitecek gelinlerde alt tarafı sarılıp öperken çek demiş bildiğimiz öperken dudaklar yanağa değer nesi garip bunum tüm akşam ahtapot gibi sardı diyorsunuz ne yani tüm akşam sarıp sarmalayıp mı oturdu bir foto alt tarafı sizde bir karede olmasanız birşey olmaz zaten sizin eşinizle beraber baya fotonuz vardır çekilsin ana oğul girmeseydiniz kareye. benim annemin doğugünüydü ben şehir dışından gittim erken kardeşiminde evi yakın geldi gelin hanım annemle görüşmüyor yoktu kardeşim annem sarıldılar foto çektim kardeşim sosyal medyaya koydu gelin hn.olay yarattı oysaki onlar zaten geziyorlar ve hep çekiliyorlar yemez ya eşinizi eş yine eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…