- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Bakin operken cek operken demesi normal gelmedi bana bukadar basit.Neyini kıskanacak,örneğin kayınvalidem beni neden kıskansın,eşimin hayatında değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir yeri var,çünki annesi.
Ben eşiyim,elmayla armut toplanmaz kaidesini bilmeyen hala var mı?
Keşke annesi de eşimi böyle sevip öpse ne kadar mutlu olurum eşim adına.
Benimm o beniiim,beniimm erkeğimm tavırları da nedir Allahaşkına,özgüvensiz özgüvensiz ergen davranışları.
Öyle deme, evlenince sahiplik kavramı giriyor işin içine. Kocalarımızın sahibi oluyoruz e doğal olarak sahip olduğumuz şeyi de başkasıyla paylaşmak istemiyoruz. Eski sahibi annesi babasıydı, yeni sahibi biziz, mülkiyet hakkı bizde olunca diğerlerine dokundurtmamak hakkımız sanırım. Öyle bişeyler işte, ben de yeni yeni çözmeye çalışıyorum sahiplik konusunuNeyini kıskanacak,örneğin kayınvalidem beni neden kıskansın,eşimin hayatında değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir yeri var,çünki annesi.
Benimm o beniiim,beniimm erkeğimm tavırları da nedir Allahaşkına,özgüvensiz özgüvensiz ergen davranışları.
Anı kalsın istemiştir,bakıp bebekliğini hatırlayıp iç geçirecektir,bundan kime ne?Bakin operken cek operken demesi normal gelmedi bana bukadar basit.
Var bir şey,ben de çözemedimÖyle deme, evlenince sahiplik kavramı giriyor işin içine. Kocalarımızın sahibi oluyoruz e doğal olarak sahip olduğumuz şeyi de başkasıyla paylaşmak istemiyoruz. Eski sahibi annesi babasıydı, yeni sahibi biziz, mülkiyet hakkı bizde olunca diğerlerine dokundurtmamak hakkımız sanırım. Öyle bişeyler işte, ben de yeni yeni çözmeye çalışıyorum sahiplik konusunu
Öyle deme, evlenince sahiplik kavramı giriyor işin içine. Kocalarımızın sahibi oluyoruz e doğal olarak sahip olduğumuz şeyi de başkasıyla paylaşmak istemiyoruz. Eski sahibi annesi babasıydı, yeni sahibi biziz, mülkiyet hakkı bizde olunca diğerlerine dokundurtmamak hakkımız sanırım. Öyle bişeyler işte, ben de yeni yeni çözmeye çalışıyorum sahiplik konusunu
ironiden anlamayan nesile aşina değiliz malesef.Ne kadar korkunç bir mesaj.
"Kocalarımızın sahibi oluyoruz" "eski sahibi" "yeni sahibi" tövbe estağfurullah ya! Bunlar nasıl tanımlamalar. Kadın evladını evlendikten sonra öpemez mi, saramaz mı, sevemez mi? Sizin anne veya babanız sizi öpse, sarılsa siz şunu mu bekleyeceksiniz eşinizden "benim sahibim sensin! Neden beni öpmelerine izin verdin?" sizin mantığınızdan bu çıkıyor. Asla sağlıklı değil tehlikeli bir düşünce tarzı.
ironiden anlamayan nesile aşina değiliz malesef.
hahahahahah ironu yaptım diyebilirdiniz yaaa yazı stilinden anlaşılmıyor ne var bunda. Hemen negatiflik. Sevindim normal düşünce tarzınız olduğuna en azından.
Valla ben de inanamadim bu mesaja. Bunda ne var ki! Ben de anneme ya da babama ayakkabi almaya gittigimizde satis sorumlusu arkadaslarin elinden alir kendim giydiririm ayakkabiyi. Aceleye gelmesin, uzerlerinde baski hissetmesinler diye uzun uzun ugrasirim. Esimin boyle bi hareketimden midesinin bulandigini dusunemiyorum.Oyyy,bu mesaj gerçekten var mıBen mi var sandım
Ne olmuş anne sıkıyor mu diye sorduysa,kontrol ettiyse? O annesi elleriyle onun altını temizledi seve seve,ne oluyor oğlu bunu sorunca?
Kendi yolumuza taşlar döşüyoruz düşüncelerimizle,bu kadar kötü yürekli olmayın.
Buna mideniz bulandıysa iyi ki fotoğraf olayında kusmamışsınız:/
Et tırnaktan ayrılmaz,ne deseniz boş
ne kadar hassas bi mideniz var ya.Oglu da yani esim hediye ayakkabi almisti. Egildi giydirdi annesine. Oldu mu sıkıyor mu diye ucunu kontrol etti filan. Midem bulandi yemin ederim. Ana kuzusu o da baska bisey degil. Bu arada benim annem hayatta degil. Yaptiklari cikacak mi acaba biryerden merak ediyorum.
Ahhahhah,yanlış anlamışsınız,,arkadaş kinaye yaptı:)Ne kadar korkunç bir mesaj.
"Kocalarımızın sahibi oluyoruz" "eski sahibi" "yeni sahibi" tövbe estağfurullah ya! Bunlar nasıl tanımlamalar. Kadın evladını evlendikten sonra öpemez mi, saramaz mı, sevemez mi? Sizin anne veya babanız sizi öpse, sarılsa siz şunu mu bekleyeceksiniz eşinizden "benim sahibim sensin! Neden beni öpmelerine izin verdin?" sizin mantığınızdan bu çıkıyor. Asla sağlıklı değil tehlikeli bir düşünce tarzı.
Allah bağışlasın bebeğiniziValla ben de inanamadim bu mesaja. Bunda ne var ki! Ben de anneme ya da babama ayakkabi almaya gittigimizde satis sorumlusu arkadaslarin elinden alir kendim giydiririm ayakkabiyi. Aceleye gelmesin, uzerlerinde baski hissetmesinler diye uzun uzun ugrasirim. Esimin boyle bi hareketimden midesinin bulandigini dusunemiyorum.
Ben henuz anne degilim, hamileyim uc aylik. Sadece bu uc ayda yasadigim sikintilari dusunuyorum da Allah herkesin yolunu merhametli insanlarla kesistirsin demekten baska bi sey gelmiyor elimden. Daha bunun dogumu var, buyutmesi var. Hic kimsenin hic bir sebeple bir insanı annesinden kiskanmaya hakki olmadigini dusunuyorum.
Bence de.Bu durum "ama benim annem yok,alınıyorum"şeklinde açıklanamaz,basbayağı başka şekilde yorumlamak, "benim de annem sağ olsaydı da sarılsaydım,nasıl da özeniyorum"duygusu değil...ne kadar hassas bi mideniz var ya.
Düsünceleriniz cok dogru. Aynen katiliyorum. Ama her iki taraf icin gecerli.Neyini kıskanacak,örneğin kayınvalidem beni neden kıskansın,eşimin hayatında değişmez,değiştirilemez,değiştirilmesi teklif dahi edilemez bir yeri var,çünki annesi.
oğlunu öperken siz majestelerinden izin almayı unutmuş. affedin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?