Opr. Dr. Tevfik SÖZEN & Sihirli Dokunuşlar

Kizlar sizi dinledin ve tekrar mail attim.hemen aradi ve randevu verdi.resin cekildim.tasarim yapti.ve eger karar verirsem ameliyat icin gun verdi.bunlarin hepsi su 8 saatte oldu.sanki bu hafta sony ameliyat olucam.iyiki sizi dinlem8sim.ama cok heycanliyim.ben sadece burun ucu ameliyati olurum derken tam burun olcam.icim icime sigmiyo ya.boole bi garip.yine hep bir acaba.sadece bu forumda sadece evhamli ozellikle senin yorumlarinla buldugum ve karar verdigim ilk doktora ameliyat oluyorum.Allahin utandirmasin.pisman etmesin.

selam,şimdiden hayırlı olsun.ben de düşünüyorum ama bazı doktorlar tasarım için 200-300 tl ücret alıyormuş,tevfik bey muayene ve tasarım ücreti alıyor mu ve yaptığı burunları gösteriyor mu?teşekkürler...

selam,şimdiden hayırlı olsun.ben de düşünüyorum ama bazı doktorlar tasarım için 200-300 tl ücret alıyormuş,tevfik bey muayene ve tasarım ücreti alıyor mu ve yaptığı burunları gösteriyor mu?teşekkürler...

Tevfik bey tasarımdan ücret almıyor ayrıca ilk görüşme de ücretsiz.

Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz :3:
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yani :1: güzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum :16:
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum:16:

fotoğraflarını göremiyorum tatlım

Canimcim para almiyo tasarim ve gorusme icin.ben daha once farkli nedenlerle 6 defa ameliyat oldum ama daha simdiye kadar boyle tatli bi doktor gormedim.yani en azindan simdiye kadar guven verdi bana.umarim hep boyle dusundurur

Canimcim para almiyo tasarim ve gorusme icin.ben daha once farkli nedenlerle 6 defa ameliyat oldum ama daha simdiye kadar boyle tatli bi doktor gormedim.yani en azindan simdiye kadar guven verdi bana.umarim hep boyle dusundurur
Canım sen daha önce burnundan ameliyat oldun mu?6 defa ameliyat oldum yazmissin.

6 ameliyat apandis dogum falan filan.burnumdan olmadim daha once.ilk ve son insallah.zaten resme baktikca diyorum niye daha once olmadim.hep vakit ve nakit olayi.hic 2 si ayna anda olmadi.yada ben bu kadar kararli duramadim.ben en gec cuma ameliyat oluyorum bu arada.nolur bana dua edin.cok korkuyorum aslinda.

Merak ettigim bi kac sey var nolur cvp verin kizlar.
1.agri aci kac gun suruyo.
2.alci ne zaman cikiyo
3.bide ben kac gun sonra ayakta yani isime donebilirim.
Dinlenmem gereken kac gun var

Merak ettigim bi kac sey var nolur cvp verin kizlar.
1.agri aci kac gun suruyo.
2.alci ne zaman cikiyo
3.bide ben kac gun sonra ayakta yani isime donebilirim.
Dinlenmem gereken kac gun var

canım sorularına cevap verıyım agrı acı olmuyo ki hiç doktor agrı kesıcı verıyo ama o şişlikler için :) korkma yani :)
alcı kısıye gre degısıyo ama ortalama bı haftada cıkıyo :)
ayaga kalkma surende 2 gununu alır cok nazlıysan ben gibi bı hafta yatarsın ama :) keyıften :)

Tesekkur ederim evhamli sana.sen olmasan ve senin nezninde efnan ve busra ben ameliyat olmaya cesaret edemezdim.ve tevfik beyi hic bulamazdim.yani dusundukce garip oluyorum.bayramdan once attigim maili saymassak(ki onu gormemis)bugun seni dinledim tekrar mail attim.10 dk.son ra aradi.2 saat sonra gorusmeye gittim.ve persembe yada (hastanen durumuna goreymis)cuma ameliyat olcam.

Yarin kan vermeye gidiyorum.aslunda bi yandan cok hizli gelisti hersey.bir yandan yillarca bekledim.ne tuhaf bi ikilem dimi

Yani zaten eger tasarimdaki gibi olursa aratmaz gibi gorunuyo.ama benim derim cok inceymis en cok bundan endise duyuyorum.

Allahim tek istegim bugunumu aratmasin.dr.da aynen boyle soyledim.

amın inşallah ameliyatınız başarılı geçer istedıgınız buruna kavusursunuz.amelıyattan sonra resım paylaşırmısınız.arkadaş olarak eklermısınız.şimdiden geçmiş olsun,allah kalbınıze gore versın

Tesekkur ederim evhamli sana.sen olmasan ve senin nezninde efnan ve busra ben ameliyat olmaya cesaret edemezdim.ve tevfik beyi hic bulamazdim.yani dusundukce garip oluyorum.bayramdan once attigim maili saymassak(ki onu gormemis)bugun seni dinledim tekrar mail attim.10 dk.son ra aradi.2 saat sonra gorusmeye gittim.ve persembe yada (hastanen durumuna goreymis)cuma ameliyat olcam.

Canim ne mutlu bana o halde :) bende ck cabuk ameliyt olmaya karar vermistm bi kac gun icinde :) insallah ck basarili bi snuc oluck canim guven doktorumuza :) tasarimi gormek isterdm ama mailime atablr misiin canim :) bnde en az senin kadar heyecnlandm

Yarin kan vermeye gidiyorum.aslunda bi yandan cok hizli gelisti hersey.bir yandan yillarca bekledim.ne tuhaf bi ikilem dimi

Ben de senin gibi ilk görüşmeye gittiğimde ameliyata karar vermiştim. Cok şükür pisman değilim inşallah sen de pisman olmazsın canım yeter ki Tevfik hocaya güven:)
Gelişmeleri merakla takip edicem:))

Son düzenleme:
Back
X