Opr. Dr. Tevfik SÖZEN & Sihirli Dokunuşlar

Yanimda olan beni yonlendiren,cesaretlendiren,ve dualarini esirgemeyen herkese tesekkur ederim.icimi 100 e bolsen 80 i yine acaba ve korku :) ama hep yureklendiriyorum kendimi.olucak guzel olucam.hersey iyi olucak .... deyip duruyorum kendi kendime.
Merhabalar bende Tevfik hocayi arastiriyorumda resimlerinizi görebilir miyim :)

kızlar yarın tevfik hocayla randevum var.lütfen yardımcı olun daha çok az kişinin resmini görebildim :(

ilk muhayenede tasarım yayapıyomu hoca eger ki olursa ne zaman sonraya ameliyat günü verir tahminen. off ben niye tevfik hocanın hastalarına arkadaşlık isteği yollayamıyorum

Ameliyatımı olalı tam 20 gün oldu. Başta bu mükemmel değişimi sağlayan doktorumuz Tevfik SÖZEN'e ve burada vesile olan sevgili efnan81 busra90 evhamli sizlere çok teşekkür ediyorum, o konuları açarak ne kadar iyi etmişsiniz :KK3:
Kendisiyle görüşmeye gittiğim ilk gün bile güven verici konuşmalarıyla kafamda hiçbir soru işareti kalmadan ayrıldım, ilk günden kararımı vermiştim yani :KK1: güzel güzel tasarımlar yapıldı ve ameliyatımı oldum. Daha şişi inmemiş halini bile çok seviyorum :KK16:
Henüz karar verme durumda olan arkadaşlar umarım sonuçtan çok memnun kalırsınız, seçimleriniz size mutluluk getirsin..
Daha fazla konuşup uzatmayım, fotograflar albümümde değerli yorumlarınızı bekliyorum:KK16:
Merhaba canım bende aralık gibi düşünüyorum ameliyat olmayı hacettepeden haldun kamburoğlunu buldum ama henüz görüşemedim şuan ukraynadayım yazını okuyuncada aklım karıştı tevfik sözene nasıl ulaşabilirim yardımcı olurmusun bide sen ne kadar fiyat ödedin bazı doktorlar çok fazla istiyolar ben kuzenimle birlikte olcam cevap verirsen sevinirim canım

Merhaba canım bende aralık gibi düşünüyorum ameliyat olmayı hacettepeden haldun kamburoğlunu buldum ama henüz görüşemedim şuan ukraynadayım yazını okuyuncada aklım karıştı tevfik sözene nasıl ulaşabilirim yardımcı olurmusun bide sen ne kadar fiyat ödedin bazı doktorlar çok fazla istiyolar ben kuzenimle birlikte olcam cevap verirsen sevinirim canım
tevfiksozen@gmail.com maille kendisinden daha net bilgi alabilirsiniz.

Back
X