ay konuyu şimdi keşfettim sonuna kadar roman okur gibi okudum çok heycanlandımmtakipteyimmmmm haberin olsunn
Kuzum tanışma faslı geçildi, numara işi de aşıldı ve 3. etapa geçmek kaldı sırada
İşyeri dışında, tatil olduğu bir günde buluşup beraber bir şeyler yapmak, bir cafeye gitmek vs vsOnu da yakında teklif eder zaten. Bak sen bir adım attın, o sana 10 adım geldi !! Daha ne olsun
Demiştim ama di mi...
Havada aşşşşkkk kokusu vaaaarr
en başından belliydi zaten sen adım atmazsan bunun sana açılacağı yoktu
çok iyi olmuş valla
Ayyy inan bana olmuş gibi sevindimmmmduygulandım vallahi..
Çok sevindim vallahi inşallah devamı da gelir kuzucuk ...
Bugün konuştunuz mu bebeeeem ?
Yok canım, hiç konuşmadık daha bugün, çalışıyor yaa, yoğun oluyor tabii çocuk dolayısıyla, zaten dün söylemişti kendisi, çalışırken konuşamayız pek, çok yoğun oluyorum demişti. Akşam işten çıkınca ancak konuşuruz, olsun beklerim ben onu, hep beklerim, hiç sorun değil benim için.
canımmm çok sevindim, gözün aydınnn
Kızlar, mesajlaşıyoruz şu an.
ne yaziyorsunuz onuda yazsan yani cikiyormusunz artik
Yok canım, daha tam olarak değil sanırım, yaa şey yazdı bu, senin hayranların çoktur şimdi kesin yazdı, bende bilmem ki, haberim olmadan hayranım olanlar vardır belki, asıl senin çoktur hayranların yazdım, oda şey yazmış, eğer varsa hayranım, kim olduğunu söylesin de bari mutlu olayım, çok garip dimi, mesela sen birine deli gibi aşıksındır, hep onu düşünüyorsundur, ama oda seni seviyordur, her gece seni düşünüpte yatıyordur seni, kim ki o kişi acaba yazmış, bende masus anlamamazlıktan geldim, bilmem ki, olabilir yani, güzel şeyler bunlar yazdım, oda neyse boşver yazmış, ne yazayım yaa şimdi ben buna ?
sende deki hayirdir sevdigin birisimi var anlatmak istersen dinlerim de...
Yazdım canım aynen dediğini, bakalım ne dicek ?
Şey yazmış, biri tarafından sevilmek garip yani, ama o kişinin kim olduğunu bilmemek, varsa beni öyle seven birisi, kim olduğunu bilsem keşke yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?