optikçi çocuk

Ayy, inşallah canım yaa, bende onu bekliyorum zaten, teklif etmesini, bakalım ne zaman edicek, o bana bi adım atsa, bende ona 10 adım atarım, hemde koşarak, amin, amin, inşallah.

en başından belliydi zaten sen adım atmazsan bunun sana açılacağı yoktu
çok iyi olmuş valla

Aynen canım, katılıyorum sana, sen en başında demiştin zaten, açılamaz bu sana diye, madem o yapmıyor, bari ben yapayım dedim, sağol canım, inşallah iyi bişeyler yapmışımdır.

Bugün konuştunuz mu bebeeeem ?

Yok canım, hiç konuşmadık daha bugün, çalışıyor yaa, yoğun oluyor tabii çocuk dolayısıyla, zaten dün söylemişti kendisi, çalışırken konuşamayız pek, çok yoğun oluyorum demişti. Akşam işten çıkınca ancak konuşuruz, olsun beklerim ben onu, hep beklerim, hiç sorun değil benim için.

Tamam anlat gelişmee olunca

Aaaa, kızlar, bu bana aşkını mı ilan etti, ne yaptı yaa, bi mesaj attı şimdi, şoklardayım, ama mutluyum da, ayy, çok mutluyum kızlar şu anda, ne yapacağımı bilemiyorum.

ne yaziyorsunuz onuda yazsan yani cikiyormusunz artik

Yok canım, daha tam olarak değil sanırım, yaa şey yazdı bu, senin hayranların çoktur şimdi kesin yazdı, bende bilmem ki, haberim olmadan hayranım olanlar vardır belki, asıl senin çoktur hayranların yazdım, oda şey yazmış, eğer varsa hayranım, kim olduğunu söylesin de bari mutlu olayım, çok garip dimi, mesela sen birine deli gibi aşıksındır, hep onu düşünüyorsundur, ama oda seni seviyordur, her gece seni düşünüpte yatıyordur seni, kim ki o kişi acaba yazmış, bende masus anlamamazlıktan geldim, bilmem ki, olabilir yani, güzel şeyler bunlar yazdım, oda neyse boşver yazmış, ne yazayım yaa şimdi ben buna ?

sende deki hayirdir sevdigin birisimi var anlatmak istersen dinlerim de...

Şey yazmış, biri tarafından sevilmek garip yani, ama o kişinin kim olduğunu bilmemek, varsa beni öyle seven birisi, kim olduğunu bilsem keşke yazmış.

Şey yazmış, biri tarafından sevilmek garip yani, ama o kişinin kim olduğunu bilmemek, varsa beni öyle seven birisi, kim olduğunu bilsem keşke yazmış.

evet haklisin peki senin sevdiginde soyleyemedigin biri varmi yaz...

Bende, anladım, aşık olduğun biri falan varsa anlat, dinlerim yazdım, oda şey yazmış, aşık olduğum biri var, ama bitti, vardı bitti demiyorum, var, ayrıldık, çok uzun bi konu, anlat anlat bitmez şimdi, boşver yazmış. Yıkıldım resmen.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…