bundan sonrasini inan daha cok merak ettim habersiz birakma,
bisey olursa ozeldende yazabilirsin bana,
kafanada takma bosver...
Bende çok merak ediyorum canım bundan sonrasını inan ki, hemde senden daha çok merak ediyorum, tamam canım, merak etme, habersiz bırakmam sizleri, yazarım canım, anlatırım, eklemiştim seni zaten, takma demesi çok kolay da, elimde değil, sabaha kadar uyumam ben artık, uyku yok bana, kafama takarım, düşünürüm bütün gece bunu, sabaha kadar.
davulun sesi uzaktan hosgelir bize
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH,
yarinin neler getirecegi belli olmaz bakalim...
bekleyelim görelim,ay dizi gibi oldu ilerleyen bölümlerde neler olacak
Amin canım amin, çok sağol iyi dileklerin için, bakalım, neler olacak, neler, ayy hala sinirim geçmedi yaa.
bosver cnm ya soyle hareketli muzikler ac dinle...
Boşvermek o kadar da kolay olmuyor canım yaa, keşke olsa, yapabilsem, ama yapamam işte, elimde değil.
ay napsak acaba kendisi misil misil uyuyordur seni huzursuz etti
Uyur tabii öküz, dediğin gibi gece gece beni ağlattı, huzurumu bozdu, kendisi horul horul uyusun şimdi, uyusun.
rüyasinda seni görür insALLAH
kiymetini anlar
İçimden küfür ediyorum şu anda ona, Allah belasını versin, hayır kardeşim, madem eski sevgilini seviyorsun, unutamadın, ne diye bana umut veriyorsun yaa, bende bunu anlamıyorum, doyumsuz anam bu erkek milleti, dünyadaki bütün kadınları versen yine de doymazlar.
ben cikiyiorum canim kafana takma diyecem yine ama olmuyor tabi takmadan,
uyumaya calis bosver sabah ola hayrola...
bende bu noktaya kiziyorum iste ilk attigi mesaj nasil son attigi mesaj nasil bide ustune basa basa vardi bitti degil var ayrildik diyor
Tamam canım, çok sağol, denicem.
bir solukta okumuşummm
hakkında hayırlısı olsun boşver çok takma kafana
olacağın önüne geçilmezmiş unutma...
gelişmeleri merakla bekliyorum canım bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?