optikçi çocuk

bundan sonrasini inan daha cok merak ettim habersiz birakma,
bisey olursa ozeldende yazabilirsin bana,
kafanada takma bosver...

Bende çok merak ediyorum canım bundan sonrasını inan ki, hemde senden daha çok merak ediyorum, tamam canım, merak etme, habersiz bırakmam sizleri, yazarım canım, anlatırım, eklemiştim seni zaten, takma demesi çok kolay da, elimde değil, sabaha kadar uyumam ben artık, uyku yok bana, kafama takarım, düşünürüm bütün gece bunu, sabaha kadar.

davulun sesi uzaktan hosgelir bize
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH,
yarinin neler getirecegi belli olmaz bakalim...
bekleyelim görelim,ay dizi gibi oldu ilerleyen bölümlerde neler olacak

davulun sesi uzaktan hosgelir bize
hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH,
yarinin neler getirecegi belli olmaz bakalim...
bekleyelim görelim,ay dizi gibi oldu ilerleyen bölümlerde neler olacak

Amin canım amin, çok sağol iyi dileklerin için, bakalım, neler olacak, neler, ayy hala sinirim geçmedi yaa.

ben cikiyiorum canim kafana takma diyecem yine ama olmuyor tabi takmadan,
uyumaya calis bosver sabah ola hayrola...

bir solukta okumuşummm

hakkında hayırlısı olsun boşver çok takma kafana

olacağın önüne geçilmezmiş unutma...

gelişmeleri merakla bekliyorum canım bende...

rüyasinda seni görür insALLAH
kiymetini anlar

İçimden küfür ediyorum şu anda ona, Allah belasını versin, hayır kardeşim, madem eski sevgilini seviyorsun, unutamadın, ne diye bana umut veriyorsun yaa, bende bunu anlamıyorum, doyumsuz anam bu erkek milleti, dünyadaki bütün kadınları versen yine de doymazlar.

bende bu noktaya kiziyorum iste ilk attigi mesaj nasil son attigi mesaj nasil bide ustune basa basa vardi bitti degil var ayrildik diyor

bir solukta okumuşummm

hakkında hayırlısı olsun boşver çok takma kafana

olacağın önüne geçilmezmiş unutma...

gelişmeleri merakla bekliyorum canım bende...

Sağol canım, teşekkür ederim, takmamak elde değil ki, pek bi gelişme olacağını sanmıyorum canım bundan sonra, ama olursa yazarım, merak etme canım.

uzun zamandir girmiyordum, bir kiz konu acmis orda senin yorumunu görünce
baktim hüsranla bitmis acip bakayim dedim
okudum hepsini ..
ama ben sana demistim, gerci baska üyelerde demistir ama
3 aydir 4 aydir bisey yapmayan erkekten hayir gelmez diye.. cekingen olsa bile öyle olamaz..
sonrada seninle niye ilgilendi, cünkü o kizi hala sevdigi icin, seninle kendini tatmin etmeye calisti..
baktiki sen yanasmiyosun, söyledi hala asik oldugunu...
yarabandi arayan cok var artik, biten bir askin ardindan yarabandi niyetine insanlari kullaniyorlar..
ben görseydim seni uyarirdim güvenme hemen diye..
erkek milleti iste baska bir acilimi yok bunun kardesim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…