optikçi çocuk

tühh ya keske irdelemeseydik...
neden ayrildiniz felan yaz ne zaman ayrildiniz hala seviyorsun galiba yaz...

tühh ya keske irdelemeseydik...
neden ayrildiniz felan yaz ne zaman ayrildiniz hala seviyorsun galiba yaz...

Diyemem, çünkü uykusu gelmiş, uyucakmış, çok uykum geldi, kusura bakma, gözlerim gidiyor, iyi geceler desem sana ayıp olmaz dimi yazmış, bende yok, uyu sen, iyi geceler yazdım sadece. Yaa ne demek şimdi o söylediği, önce başka bişey söyledi, şimdi de böyle söyledi, yaa off yaa.

bu cocukta is yok,arkadasi olarak görüyor galiba uykusu gelse bile insan yani hoslandigi kizi bulmus uykuyumu düsünür bilemiyorum tabi yazdigi mesaja bakarsan baskasini seviyor gibi belkide seni denemek mi istedi bilemiyorum ne dediigide belli degil ay ne guzel sevinmistim sana acilir die dusunmustum ne cikti altindan:120::120:

Aynen canım aynen, bende öyle düşünmüştüm, çok mutlu olmuştum, dediğin gibi, ne çıktı altından, ne yapmaya çalıştı şimdi bu, oltaya takılcak mı diye deneme mi yaptı yani, önceki mesajına bak, sonraki mesajına bak, bi daha da ben mesaj atmam buna, atmıyorum gerçi, o atıyor hep, bende cevap yazıyordum, soğuk davranırım bende bundan sonra, bitti, demek ki nasip değilmiş, hevesim kırıldı resmen, yıkıldım, ama ağlıyorum şu an, tutamadım kendimi, gözyaşlarımı.

dengesize bak yaa, niye önceki mesajında yatarken onu düşünürsün filan diyo, hayranlarındır çoktur diyo. Sana mesaj atmak için izin istedi filan
vardı değil var ama bitti demek bitti ama ben onu hala seviyorum demek galiba, bu mesajla konuşulacak konu da değil bigün yüzyüze görüşüp iyice sor canım o güne kadar da kendini fazla kaptırmadan mesajlaşmaya devam et bence ama çok üstüne düşme

Bende onu anlamaya çalışıyorum yaa canım, aynen yazdığı mesajı yazıyorum tekrar, ''aşık olduğum birisi var, ama bitti, vardı bitti demiyorum, var, ama ayrıldık'', mesajı aynen böyle canım, yok canım, ne görüşücem yaa, görüşmem asla, gitmem de iş yerine, gitmicem de, düşmem zaten, böyle söyledikten sonra, ne hali varsa görsün.

sen normal davran buna mesaj atinca cevaplari gec ver boyle sicak degilde mesafeli ol bakalim ne yapacak,
onceki yazdigina bak bide son yazdigina senimi deniyor ne yapiyor senden pas alamayinca dökülmeye basladi....
ay aglama canim ya bosver...o aglasin senin icin...

vardi bitti demiyorum var... yani baskasina asik pislik...madem oyle ne diye sana umut veriyor uyuz

Tutamadım canım kendimi yaa, ben ağlarım öyle hemen en ufak bişeyde bile, çok duygusalım, hiç sevmiyorum o yüzden bu özelliğimi, bi anlasam ne yapmaya çalıştığını, herhalde öyle söyleyince benide hemen atlıcak sandı galiba, aynen öyle yapıcam canım zaten, geç cevap vericem, soğuk davranıcam, soğuk soğuk cevaplar atıcam.

aynen böyle devam et canim niyeti varsa acilir zaten yoksada kendi bilir...

vardi bitti demiyorum var... yani baskasina asik pislik...madem oyle ne diye sana umut veriyor uyuz

Bu erkek milletinin hepsi aynı arkadaş yaa, topunun soyu aynı işte, bide biz onlara, hepiniz aynısınız dediğimiz zaman, kabullenemiyorlar, aynı değiliz diyorlar, hadi ordan be, külahıma anlat sen onu.

canım üzülme boşver o seni kaybetti
en azından gerçekleri anladın demekki aklında biri varmış ondan seninle ilgilenmiyomuş, ama sen arayınca sıradan davranabilirdi umut verdi resmen dengesiz

Bu erkek milletinin hepsi aynı arkadaş yaa, topunun soyu aynı işte, bide biz onlara, hepiniz aynısınız dediğimiz zaman, kabullenemiyorlar, aynı değiliz diyorlar, hadi ordan be, külahıma anlat sen onu.

bosver uzme kendini...en azindan dürüst davranip soyledi,ya senle ilgilenip baskasini sevmeye devam etseydi daha kotu olurdu,daha fazla baglanmadan bitti iste

canım üzülme boşver o seni kaybetti
en azından gerçekleri anladın demekki aklında biri varmış ondan seninle ilgilenmiyomuş, ama sen arayınca sıradan davranabilirdi umut verdi resmen dengesiz

Bide, utanmadan öyle söylüyor, yok yatarken seni düşünüyordur her gece bilmem ne diye, gerizekalı, ayy çok sinir oldum gece gece yaa.

Öyle yapıcam zaten canım, bende mal gibi, umutlandım kendi kendime, aptal kafam.

öyle deme ya esas mal olan o sana umut vermemeliydi sifreli sifreli konusupta sanki seninle ilgileniyomus gibi mesajlar atti en son attigii mesaja bak ay

bosver uzme kendini...en azindan dürüst davranip soyledi,ya senle ilgilenip baskasini sevmeye devam etseydi daha kotu olurdu,daha fazla baglanmadan bitti iste

Oda doğru şimdi, haklısın canım, istemezdim böyle bişeyi, başlamadan bitti buda böylece, öküz, ne olucak, bakalım neler olucak bundan sonra.

Oda doğru şimdi, haklısın canım, istemezdim böyle bişeyi, başlamadan bitti buda böylece, öküz, ne olucak, bakalım neler olucak bundan sonra.

bundan sonrasini inan daha cok merak ettim habersiz birakma,
bisey olursa ozeldende yazabilirsin bana,
kafanada takma bosver...

öyle deme ya esas mal olan o sana umut vermemeliydi sifreli sifreli konusupta sanki seninle ilgileniyomus gibi mesajlar atti en son attigii mesaja bak ay

Sorma, o mesajı okudukça sinirlerim daha da zıplıyor zaten, herkes burayı okuyor yaa, çok ilgi çekti valla konu, güldürdü beni gece gece, uzaklaşalım biraz sayfadan da, okumasınlar yaa.

Sorma, o mesajı okudukça sinirlerim daha da zıplıyor zaten, herkes burayı okuyor yaa, çok ilgi çekti valla konu, güldürdü beni gece gece, uzaklaşalım biraz sayfadan da, okumasınlar yaa.

herkes simdi ilk once sevinecek ay ne guzel diye ama sonra sonu hüsrannn...
neyse gelismelerden haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…