Sonra, oda teşekkür ederim, ben hep sendeki ince düşünme yeteneğine dikkat ediyordum, fark ettiriyorsun kendini, çok anlayışlısın dedi, bende teşekkür ederim, çok sağol, sende çok efendisin, kibarsın dedim, oda teşekkür ederim, umarım rahatsız etmiyorum seni, akşam akşam kafanı şişirmiyorumdur dedi, bende, rahatsız olsam söylerim, merak etme, asıl ben seni rahatsız etmiyorumdur inşallah dedim, oda, aslında ikimizde aynı düşünüyoruz, rahatsız olduğumuz falan yok, sadece öyle düşünüyoruz yazmış, bende, güldüm sadece, bişey yazmadım, gülmek sana çok yakışıyor yazmış, teşekkür ederim yazdım bende, sonra şey yazdım, sana kızdım aslında biraz yazdım, oda neden yazmış, bende insan bi haber verir, işten ayrıldığını, gitmesem öğrenemicektim dedim, oda haklısın, sana haber vericektim aslında ama, numaran yoktu bende, facenide aradım, bulamadım, yoksa aklımdaydın yani, inan ki yazmış, bende kuzenimde var numaram ondan isteseydin verirdi dedim, istemek ne kadar doğru olurdu, bilemezdim, alamazdım, isteyemezdim o yüzden, hem senin ne düşüneceğini bilemezdim hakkımda, ama sen benim numaramı almışsın, çok sevindim aradığına, şaşırdım, senden böyle bi adım beklemiyordum dedi, bende anladım dedim, sonra oda, yeni iş yerime beklerim, gel mutlaka, bi çay içireyim sana, ısmarlayayım yazmış, bende gelirim bi gün inşallah yazdım, sonra oda ben uyucam artık, sabah erken kalkıcam, iş var malum, yarın mesaj atarım sana tabii sende istersen, iyi geceler sana yazmış, bende istemessem söylerim, sanada iyi geceler yazdım. Bugünlük bu kadar kızlar, yarın mesaj atarsa anlatırım.