bak hele ne yazdigini soylemeden cikmis
Neler yazmadım ki neler, adım gibi eminim artık, onunda benden hoşlandığından.
Anlat kızz
Ne anlatayım yavrum, o kadar çok şey konuştuk ki, bana kalsa sabaha kadar konuşurdum.
Cesaretine hayran kaldım, daha önce buna benzer bir şey gelmişti başıma çok hoşlanmıştım birinden kolay kolay başıma gelmeyen bir şeydi neredeyse aşık olmuştum hiç tanımadığım birine ve o da hoşlanıyordu belli etmişti bi gsm operatöründe çalışıyordu kişisel olarak konuşma imkanımız olmadığından ve benim cesaretsizliğimden kısmet olmadı. Zaten şu anda çok sevdiğim biri var hayatımda kısmet değilmiş diyorum ama senin kısmetinde varmış demekki hayırlısı olsun ne diyim
olsun böceğim olsun anlat zevkle dinlerim
Neler yazmadım ki neler, adım gibi eminim artık, onunda benden hoşlandığından.
Yaa, ben şey dedim işte, sende biraz çekingenlik var sanırım dedim, çekingen değilim ama öyle görünüyorum ilk başta, insan güzel birinin karşısında öyle çekingen olabilir, seninle konuşurken, senin yanında öyle oluyorum, sen benimle konuşunca ne yapacağımı bilemiyorum, şaşırıyordum senin yanında dedi.Anla sen beni dedi, bende anladım, merak etme dedim, oda beni anlayan birisi çıktı sonunda, başkasına anlatsam tınlamaz ama sen beni anlıyorsun, anladığını hissediyorum, hissettiriyorsun, dinliyorsun beni, dinledin, teşekkür ederim dedi, bende ne demek, her zaman, ne zaman olsa dinlerim dedim.
Bu iş bu kadar
Hayırlı ve uğurlu olsun bebeğimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?