optikçi çocuk

Cesaretine hayran kaldım, daha önce buna benzer bir şey gelmişti başıma çok hoşlanmıştım birinden kolay kolay başıma gelmeyen bir şeydi neredeyse aşık olmuştum hiç tanımadığım birine ve o da hoşlanıyordu belli etmişti bi gsm operatöründe çalışıyordu kişisel olarak konuşma imkanımız olmadığından ve benim cesaretsizliğimden kısmet olmadı. Zaten şu anda çok sevdiğim biri var hayatımda kısmet değilmiş diyorum ama senin kısmetinde varmış demekki hayırlısı olsun ne diyim

Çok teşekkür ederim canım, sağol. :)

olsun böceğim olsun anlat zevkle dinlerim

Yaa, ben şey dedim işte, sende biraz çekingenlik var sanırım dedim, çekingen değilim ama öyle görünüyorum ilk başta, insan güzel birinin karşısında öyle çekingen olabilir, seninle konuşurken, senin yanında öyle oluyorum, sen benimle konuşunca ne yapacağımı bilemiyorum, şaşırıyordum senin yanında dedi. Anla sen beni dedi, bende anladım, merak etme dedim, oda beni anlayan birisi çıktı sonunda, başkasına anlatsam tınlamaz ama sen beni anlıyorsun, anladığını hissediyorum, hissettiriyorsun, dinliyorsun beni, dinledin, teşekkür ederim dedi, bende ne demek, her zaman, ne zaman olsa dinlerim dedim.

Neler yazmadım ki neler, adım gibi eminim artık, onunda benden hoşlandığından.

oooooo eee sonra baskaaa

Sonra, oda teşekkür ederim, ben hep sendeki ince düşünme yeteneğine dikkat ediyordum, fark ettiriyorsun kendini, çok anlayışlısın dedi, bende teşekkür ederim, çok sağol, sende çok efendisin, kibarsın dedim, oda teşekkür ederim, umarım rahatsız etmiyorum seni, akşam akşam kafanı şişirmiyorumdur dedi, bende, rahatsız olsam söylerim, merak etme, asıl ben seni rahatsız etmiyorumdur inşallah dedim, oda, aslında ikimizde aynı düşünüyoruz, rahatsız olduğumuz falan yok, sadece öyle düşünüyoruz yazmış, bende, güldüm sadece, bişey yazmadım, gülmek sana çok yakışıyor yazmış, teşekkür ederim yazdım bende, sonra şey yazdım, sana kızdım aslında biraz yazdım, oda neden yazmış, bende insan bi haber verir, işten ayrıldığını, gitmesem öğrenemicektim dedim, oda haklısın, sana haber vericektim aslında ama, numaran yoktu bende, facenide aradım, bulamadım, yoksa aklımdaydın yani, inan ki yazmış, bende kuzenimde var numaram ondan isteseydin verirdi dedim, istemek ne kadar doğru olurdu, bilemezdim, alamazdım, isteyemezdim o yüzden, hem senin ne düşüneceğini bilemezdim hakkımda, ama sen benim numaramı almışsın, çok sevindim aradığına, şaşırdım, senden böyle bi adım beklemiyordum dedi, bende anladım dedim, sonra oda, yeni iş yerime beklerim, gel mutlaka, bi çay içireyim sana, ısmarlayayım yazmış, bende gelirim bi gün inşallah yazdım, sonra oda ben uyucam artık, sabah erken kalkıcam, iş var malum, yarın mesaj atarım sana tabii sende istersen, iyi geceler sana yazmış, bende istemessem söylerim, sanada iyi geceler yazdım. Bugünlük bu kadar kızlar, yarın mesaj atarsa anlatırım.

ay konuyu şimdi keşfettim sonuna kadar roman okur gibi okudum çok heycanlandımm takipteyimmmmm haberin olsunn

Kuzum tanışma faslı geçildi, numara işi de aşıldı ve 3. etapa geçmek kaldı sırada
İşyeri dışında, tatil olduğu bir günde buluşup beraber bir şeyler yapmak, bir cafeye gitmek vs vs Onu da yakında teklif eder zaten. Bak sen bir adım attın, o sana 10 adım geldi !! Daha ne olsun
Demiştim ama di mi...
Havada aşşşşkkk kokusu vaaaarr

Yine güzel şeyler olmuş takipteyim..... :)

en başından belliydi zaten sen adım atmazsan bunun sana açılacağı yoktu
çok iyi olmuş valla

Ayyy inan bana olmuş gibi sevindimmmm duygulandım vallahi..
Çok sevindim vallahi inşallah devamı da gelir kuzucuk ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…