optikçi çocuk

Biliyorum canım, söylemiştin, hatırlıyorum senin yorumunu, dengesiz, benide hemen atlıcak sandı herhalde, ummuduğu gibi olmayınca da, dediğin gibi çevirdi hemen sözü, Allah cezasını versin, ne diyim, dicek başka bi söz de bulamıyorum.

Ama yinede sükretki en basindan söyledi...
ya hic söylemeseydi, seni iyice asik edip daha sonra aciklasaydi ?
veya sevgilisi olsaydi ve yinede seninlede konussaydi ?
beterin beteri var.. üzülme artik canim.. sükretki erken ögrendin..

Belki de sevgilisi hala daha var, belki beni denemek için bana ayrıldık dedi, oda olabilir, üzülmemek kolay değil, elimde olmayan bişey, ister istemez üzülürüz, biz erkekler gibi değiliz ki, üzülürüz, ağlarız, onların hiç umrunda olmaz, bundan sonra soğuk davranıcam zaten, sence ne yapayım canım, mesaj attığında falan, soğuk soğuk cevaplar vericem.

Bak sen denyoya !!! Hı yani vermeye çalıştığı mesaj şu mu " Başkasına aşığım , ama bana yeşil ışık yakarsan , sana yanaşırım " Pışşşşşık !!!!
Ay çok sinir oldum gece gece ya !! :113: Benimkini, optikçi çocuğu ve TariElansarinkini alıp böyle kafalarını birbirine vurasım var şuanda !!

Aklında başka biri varken snei de renk olsun diye hayaıtna katmak istemiş gibi geldi bana

Ellerin dert görmesin bebeğimmmmmmmmmm

Aynen canım, katılıyorum sana, sen en başında demiştin zaten, açılamaz bu sana diye, madem o yapmıyor, bari ben yapayım dedim, sağol canım, inşallah iyi bişeyler yapmışımdır.

alıntı yaptım ama sayfanın sonlarına doğru ne olmuş bitmiş öyle
uyuz çocuk insan yeni tanıştığı kızla böyle mi konuşur
bide bu gözlükçülerin hepsimi böyle 12 olmadan uyuyuverirler
benim bi arkadaşım vardı optikçi o salakta mesajda uykum geldi der yatar uyurdu o aklıma geldi
ne uykusu kardeşim sen bir kızla konuşuyorsun aç gözlerini demi ama
neyse sen ağırdan al kendini canım sıradan bir insanmış gibi muamele et
sen gerekenden fazlasını yaptın o da seviyor senden hoşlanıyorsa bi zahmet poposunu kaldırsın bir hareketlensin

Dengesiz, yemedim yaa numarasını, sonra sapır sapır döküldü, aynen canım bende çok sinir oldum, hala daha da çok sinirliyim, geçmedi sinirim, sakinleşemiyorum bi türlü, TariElansarında dediğine katılıyorum canım, ellerine sağlık bebeğim, ohh olsun hepsine, ellerin dert görmesin.

Hemde ne uyuz canım, sorma gitsin yani, demek ki hepsi öyle oluyor, evet aynen buda öyle işte, uykum geldi, kusura bakma, iyi geceler deyip uyuyor hemen, demek ki uykusu daha kıymetli canım onun için, aynen öyle yapıcam canım zaten, aynen öyle, çok umursamaz, ilgisiz, soğuk davranıcam, mesajlarına da çok geç cevap vericem, sanmıyorum canım yaa benden hoşlandığını falan, olmaz bu saatten sonra bişeyler, açık açık söyledi yani, eski sevgilisine hala daha aşık olduğunu, buda ne demek oluyor, sana b*k yemek düşüyor demek istedi yani, boşuna umutlanma, boş yere benden bişeyler bekleme demek oluyor.

en doğrusuda bu zaten canım
bakalım yediği haltı anlayabilecek mi?
erkekler bazen cok dengesiz davranabiliyorlar
bunları adam etmek zor iş

en doğrusuda bu zaten canım
bakalım yediği haltı anlayabilecek mi?
erkekler bazen cok dengesiz davranabiliyorlar
bunları adam etmek zor iş

Anlar mı hiç o, anlamaz canım, gerizekalı ve öküz olduğu için anlayamaz, bu yaşa kadar gelmişler, adam olamamışlar bu yaşa kadar, anaları adam edememiş, biz mi edicez, bunlar 7sinde neyse yetmişindede odur diye bi laf var yaa, çok doğru yani, ne hali varsa görsün yaa, onla mı uğraşcam, hiç işim gücüm yokta, ayy Allahım düşündükçe, aklıma geldikçe daha çok sinirleniyorum.

mesaj falan geldimi canım
beyimiz hala uyuyor mu yoksa

Yok canım gelmedi daha, o bu saatlerde mesaj atmaz canım, atmıyor yani, çalıştığı için, çok yoğun oluyormuş beyimiz, öyle söylemişti, anca akşama atar yani, hep akşam atıyor çünkü, atarsa tabii bu akşam, bakalım atacak mı, atarsa anında yazarım canım buraya, paylaşırım.

Ben de biri ile konuşuyordum , sevgilim yok dedi. Ama başka birisi daha dün kızın teki ile facede sarmaş dolaş resimleri vardı dedi
Al işte ne bekliyorsun ki

Ben de biri ile konuşuyordum , sevgilim yok dedi. Ama başka birisi daha dün kızın teki ile facede sarmaş dolaş resimleri vardı dedi
Al işte ne bekliyorsun ki

Ayy Allahım yaa, madem sevgilin var, konuşma bari, o kızlara da acıyorum yaa, yazık, hiç bişeyden habersiz, sevgilim beni seviyor diye düşünüyorlardır kesin, oysa bi bilseler sevgililerinin ne haltlar yediklerini, karıştırdıklarını, yedekte mi tutmaya çalışıyorlar, o olmadı, bu, buda olmadı, diğeri, Allahım yaa, erkek mi arkadaş, hep söylüyorum, hepsi aynı, al birini, vur ötekine.

akşamı sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum

Ben de dört gözle mesaj bekliyordum burada
Zaten uyardılar beni bu çocuk konusunda ...pavyon , kulüp gibi yerlerde çok takılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…