akşamı sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum
aksami bende bekliyorum
Valla ben hiç beklemiyorum, hatta hiç atmasa daha iyi olcak, atmasın da zaten, istemiyorum.
simdilik bir gelisme yok anlasilan
saat kac oldu bi mesaj gelisme yokmu
Yok canım yok, olsa anında yazarım, merak etme, hem bu saatte daha yeni çıkıyor işten, daha eve gidicek de, üstünü falan değiştircek de, yemek yicek de, anca saat sekizi bulur, veya daha geç saatte de atıyor bazen, dün mesela 10da attı, önceki gün 8de atmıştı, belli olmaz ona, dengesiz olduğu için, ne zaman atcağı bilinmez.
bunda is yok canim,eger hoslansa is yerinde hicmi mola vermiyorlar herkes herhalde akin akin gozlukculere kosmuyor yada hicmi lavaboya felan gitmiyor arada bi mesaj yazabilirdi cix bundan bi halt olmaz
Çok yoğun çalışıyormuş beyefendi, öyle söylemişti, çok yorgun oluyormuşmuş, bazen işlerini halledicek vakit bile bulamıyormuşmuş, kendi söyledikleri bunlar, Allahım bende o kadar umutlandım yaa, çok kızıyorum kendime bu yüzden, aptal kafam, mal gibi bide numarasını aldım, üstüne bide aradım, konuştum yaa, en çok kızdığım nokta bu kendime.
en azindan ne olsugunu görmüs oldun,saf duygularinla sevmeye devam edecektin aramasaydin nerden bileceksin ne hissettigini
bu adam gündüz hiç mi wc ye gitmiyor
hiç mi yemek molası vermiyor
onu da geçtim çok mu zor bi 5 dk mola verip seni arayamaz mı?
bu erkekler cidden odun
Oda doğru ama, keşke diyorum hiç almasaydım numarasını, keşke hiç aramasaydım, bütün bunları öğrenmicektim o zaman, nerede çalıştığını da öğrenemicektim, yeni iş yerini öğrenmicektim, haberini alamıcaktım, daha kolay olurdu benim için.
bence böyle unutman daha kolay olacak diger turlu acaba rastlarmiyim bi yerde gorurmuyum felan die dusunecektin simdi onune bakacaksin...
kendine daha iyi birisini bulursun INSALLAH
Amin canım amin, inşallah, aptallığıma çok kızıyorum yaa, o kadar kızıyorum ki kendime, anlatamam, bol bol gülmüştür artık arkamdan, kahkahalar atmıştır, gururum kırıldı resmen yaa, aradım bide yaa aradım, inanamıyorum hala daha kendime, inanamıyorum.
olmusla ölmüse care yok malesef...
bosver sen cesaretini gosterdin en azindan keske demessin ileride
Ayy Allahım akılda kalmadı artık, ne yazacağımı şaşırdım yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?