optikçi çocuk

Süper fikirmiş canım, aklıma yattı aslında, yapsam mı acaba, düşündüm de şimdi bi an, yapsam öyle bişey, nasıl olurdu acaba, yüzünün şeklini görmek isterdim, dersini alırdı belki o zaman.

yap yapmasanida yaparken iyice tutulma cocuga oyun oldugunu unutup

bence dene :)
görsün bakalim neymis senin gibi birine o yasattiklari..
ama onun yaptiginin en az 2 kati ümitlendireceksinki, iyice havalanip
yere cakilsin

ay kizlar bende Rosemarry gibi cok sinir oluyordum,
simdi cok sevincliyim
insallah basarabilirsin canim :)

Bi yandan atmak istiyorum, ama bi yandan da hiç istemiyorum, hiç canım istemiyor, içimden gelmiyor, bırakayım ne hali varsa görsün diyorum, bi yandan da intikam intikam diye içimden bi ses haykırıyor.

oyun bozanlik yapma

Bi yandan atmak istiyorum, ama bi yandan da hiç istemiyorum, hiç canım istemiyor, içimden gelmiyor, bırakayım ne hali varsa görsün diyorum, bi yandan da intikam intikam diye içimden bi ses haykırıyor.

inşallah intikam alırsınnn amaa ya ters tepersee ne bilimm daha çok üzülürsenn sonundaa

oyun bozanlik yapma

Yok canım, oyun bozanlıktan değil, valla hiç içimden gelmiyor, elim gitmiyor bile telefona, aklıma geldikçe daha da iğreniyorum kendisinden, hiç uğraşmak istemiyorum, off Allahım yaa böyleleri de hep beni bulur zaten, Allahım ne kadar şanssız bi insanım ben böyle yaa, hiç şansım yok, olmadı da zaten bu aşk meşk olaylarında.

Ayy bende bi sevinçli olabilsem canım senin gibi, seninde mi başından böyle bişey geçti ?

evet böyle bisey yasadim fakat , söyleydiki
benden hoslandigini düsündügüm biri vardi, sürekli bakip bakip duruyordu
vesaire.. baskasi olsa oda onun kendinden hoslandigini düsünürdü kesin..
fakat daha sonra ögrendimki yokmus öyle bisey..
cok sinir bozucu bisey gercekten...

inşallah intikam alırsınnn amaa ya ters tepersee ne bilimm daha çok üzülürsenn sonundaa

Oda doğru dimi, hiç düşünmemiştim bunu, aklıma gelmemişti, onuda düşünmek lazım, bide dediğin gibi ters teperse, onu üzeyim derken bu sefer kendim iyice daha da üzülmeyeyim sonra, Allahım off diye bağırmak geliyor içimden yaa.

Anladım canım, peki ne yaptın sonra, bana söylediğin şeyi mi yaptın, intikamını aldın mı ?

ya en iyisi bosver sen bu intikam isini felan en iyisi hic muhattap olma bosver onla ayni seviyeye inmeye deymez salla

Anladım canım, peki ne yaptın sonra, bana söylediğin şeyi mi yaptın, intikamını aldın mı ?

yok almadim cünkü bir daha görme firsatim olmadi zaten ondan sonra..
ama sen bilirsin canim, bir fikirdi..
dedigim gibi yapmak sana kalmis..
daha fazlada üzme artik kendini, bir bakmissin birgün o öyle duruma düsmüs..
herkes birgün bulur mutlaka yaptiklarinin karsiligini..

ya en iyisi bosver sen bu intikam isini felan en iyisi hic muhattap olma bosver onla ayni seviyeye inmeye deymez salla

Ben ağırlığımı göstereyim de, gerisi önemli değil zaten benim için, dediğim gibi, yavaş yavaş irtibatımı kesmeyi düşünüyorum, aslında hemen istiyorum ama, iyice anlıcak o zaman, bi yerleri daha da kalkıcak, havalanıcak, çekemedi falan diye düşünecek, off off, off ki ne off.

aynen boyle yap canim simdi intikam alacak diye harciyacagin konturlere yazik
bosver muhattap olma o yazarsa iste kisa cevaplar yaz uzatmaya calisirsa isim var vs tarzi ben sana donerim de donme felan bitsin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…