optikçi çocuk

Anladım canım, çok sağol canım yaa, yardımcı olduğun için, işte bu yüzden burayı çok seviyorum, birbirimize yardımcı oluyoruz, destek oluyoruz. İnşallah düşer de anlar o zaman, evet canım evet, hiç kimsenin yaptığı yanına kalmaz.

Bir zamanlar buna benzer bir odunda benim başımda vardı. İltifatlar, ilgiler, mesajlar gel de yanlış anlama atladım tabi saf saf hemen neyse sonra mallığını döktü ortaya bir de aynı okuldayız ben bunu gördükçe bakmıyordum o da bana bakmıyor hiç falan selam sabah da yok hiç kantinde masalar karşılıklı olursa yer değiştiriyordum falan işte. Aradan bir yıl geçti bu faceden bana mesaj atmış pazartesi günü :)) Aptal bana ben seni yeni tanımaya başladım geçmişi unutup temiz sayfa açamaz mıyız dedi ben de ne sayfası açacağız dedim öle arkadaş olarak, hal hatır sormaya falan olanlardan sonra sana tekrar yazmak gibi düşüncem olamaz da zaten düşündüğüm normal arkadaş olmak deditersledim defoldu. Ama şimdi şeytan beni dürtüyor sana yazdıkları intikam planını uygula diye

aynen boyle yap canim simdi intikam alacak diye harciyacagin konturlere yazik
bosver muhattap olma o yazarsa iste kisa cevaplar yaz uzatmaya calisirsa isim var vs tarzi ben sana donerim de donme felan bitsin gitsin

Ayy kız tiviti, güldürdün yaa beni, ilahi kız, doğru canım, kontürlerime, smslerime yazık valla, onca param boşuna gider, aynen aynen öyle yapıcam canım zaten, aynen, hatta hiç cevap vermemeyi düşünüyorum mesajlarına.

Haha, süpermiş canım, ayy inşallah buda öyle olur.

sükür güldürebildik seni...
kontur bedavami kiz simdi mesaj yazacan bi ton paran gidecek degmez ya...

Son düzenleme:
sükür güldürebildik seni...
kontur bedavami kiz simdi mesaj yazacan bi ton paran gidecek degmez ya...

Yani, bi kontüre 30 lira veriyoruz, param gidecek boşuna, neyse kızlar ben çıkıyorum, işim var biraz, eğer mesaj atarsa, anında gelirim ve yazarım, paylaşırım sizlerle, hepinize çok teşekkür ederim şimdilik, iyi ki varsınız kızlar, seviyorum sizleri.

haklisin degmez
hele sükür ya güldürebildin rosemarry tivitim :)
konturler pahali degmez yani
sükür sükür sonunda guldurduk...

tmm canim uzme kendini bosuna gidecek konturleri dusun
haberlerini merakla bekliyorummmm görüsürüz,bende seni sevdim wallaha

tamam canim görüsürüz, herseyin hayirlisi olsun..
umarim güzel seyler olur

Haha, süpermiş canım, ayy inşallah buda öyle olur.

olur olur sonra burunları sürtülüyormuş bunu da görmüş oldum çok şükür :)) Ay bi daha bişi var onu da anlatayım. İlkokul arkadaşım yıllar sonra faceden bulmuş beni konuşuoruz falan bu iyice asılıyor yani ama ben akıllandım ya artık gelirr miyim oltaya hiç bu laborantmış şimdi bana yazdı ki bugün bi kız geldi aynı sana benziodu heyecandan kanını alamadım başkasını çağırdım dedi bendeki cevap da ne alaka ya :))) Mort oldu resmen bi güzel hele ki de öle yapmışım geçen yine konuşuyorduk moralim çok bozuk sevgilim ayrıldı benden dedi 8 aydır çıkıyorlarmış yani bana asıldığı sırada da sevgilisi varmış ben Allaha şükür gözümü açmış oldum da oyununa düşmedim pisliğin. Kızlar size tavsiye bir erkek eğer erkekse evirip çevirmez kıvırıp durrmaz erkek adam gibi çıkar karşına söyler sevdiğini yok böyle şeyler yapıyorsa sakın saflık yapıp da çekingen herhalde falan gibi manalar yüklemeyin yaptıkları ş.refsizliklere.

İlk bu topiğe girer oldum foruma girince..
Atmadı demek bugün mesaj ot kafa Aman çok ta tın

bosuna kafanizi yormayin is yok bu cocukta
hic mi musait olmaz insan bi nber yazmaya,belliki tinlamiyor cokta fi fi

Yok kızlar yok, hiç bi gelişme olmadı, yok yani, bugün hiç mesaj atmadı, ben zaten atmıyorum o atmassa, uyumuştur hem beyimiz çoktan, bu saate kalmaz, horul horul kış uykusunu uyuyordur.

hiç yoktan kandil mesajı atar insan bu kadar mı düşüncesiz olur yahu
sinir oldum hhaaaa

Atmadı canım, işte bende onu diyorum yaa, hadi normal naber, ne yapıyorsun mesajını geçtim de, bari dediğin gibi insan bi kandil mesajı atar, ama nerde onda o düşünce, odunluğu burdan belli işte, öküzün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…