- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
onu gördüğünde kalbin fırlayacakmış gibi atıyorsaa bu iş olmuş demektir
ilk belirtiler budur
canım sen bu çocuktan ümidi kes.
baksana adam başkasını seviyormuş...
demek ki bu yüzden sana karşı hiç adım atmadı, biz de diyoduk utangaç, çekiniyo...
sende ona ilgi gösterince iyicene havaya girdi... kendini naza çekiyo beyfendi...
aman bırak allasen ne hali varsa görsün...
bu erkeklerin hepsi böyle uyuz şeyler
Mesaj atmadı anlamıştır salaklığını inşallah
Üzülme rosemarry nasıl biri olduğnu görmüş oldun ve vazgeçtin artık iyi oldu iyi
bugünde ses yokmu rossss :26::26:
öldü mü kaldı mı bu adam ne oldu yahu
sevse hiç bırakmazdı peşini demekki aşka karnı tok bunun ,boşver canım bir rüzgardı geçti gitti
Yok tiviti yok, olsa zaten biliyorsun, hemen paylaşırım sizlerle canım, aman olmasın da canım zaten yaa, istemiyorum, ne b*k yerse yesin öküz, ilgilenmiyorum.
amaan bundan kesinlikle hayir yok...
sen zaten ilk arayarak en buyuk adimi attin bosver hic birsey yapma bundan birsey olmaz !
Aslında sen de ona öyle deyince 'aa benim gibiymişsin sen de ya ben de ayrıldım şartlardan dolayı ama unutamadım' falan deseydin.
ayy canım benim yaa...hikayeni hemen hemen hepsini okudum...gerçekten zor bi durum...ama erkeklerinde kanında bi bozukluk var artık...göster ama elletme dönemi onlarda da başladı...sanki onlar kız,biz erkeğiz...bi nazlanmalar,umut verip kaçmalar....noluyo bu erkek milletine yaaaortalıkta bu kadar ş...siz varken doğru düzgün bir ilişki yaşamak zaten imkansız gibi bişey...kadınlar sevgiye aç...erkekler fantazi peşinde koşmaya meraklı bir millet olduk...dünyanın çivisi çıktı valla...kimseye güven yok...Allah herkesin gönlüne göre versin...zaten kimsenin ahı kimsede kalmaz...en büyük günah kalp kırmaktır...o gerizekalı sana bunu yaparak kendine parlak bir gelecek hazırladığını sanıyosa çok yanılıyo....Allah herşeyi görendir...senin o döktüğün gözyaşların yanına kar kalmaz onun...hiç üzülme tatlım...böyle böyle öğreniyoruz,tanıyoruz erkekleri işte...napalım sonuçta kazık yemeden tecrübe edinilmiyor...dilerim karşına seni mutlu edecek,ruhen doyuracak,anlayışlı,aşk dolu bir erkek çıkar...
ya kizlar siz hala o cocuktan bisey mi bekliyorsunuz ?
bu cocuktan bisey cikmaz bisey olmaz diyosunuzda,
cocuk zaten baskasini sevdigini söylenmis, ne bekleyebilir ki artik rosemarry ?
tek yapacagi sey artik ondan mesaj beklememek ve irtibati kesmek...
sanirim hala bir ses yok
Yok, hiç umurumda değil, olmasını da istemiyorum canım zaten biliyorsun, ohh hayat bana güzel, değmicek birisi yüzünden kendimi üzmeye değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?