konunu okudum beni eskiye götürdü resmen
başlıkta müthiş ha!!!!!!
bak canım gerçekten hoşlanıyorsan sen ilk adımı at
biliyorum bu biz bayanlar için çok zor ama bazen hayat bunu yapmaya itebiliyor bizi...
aşığım diyorsan bunu yap yok sadece hoşlantıysa seninkisi beklemeye devam et
ilk adımdan kastım ne düşünüyorum :26::26: kendimi senin yerine koyuyorum yapabilir miydim diye!!!!!!:26::26::26:
aslında karşıdakine bağlı bu birazda....
offf gerçekten can sıkıcı durum
sonu ne olacak meraktayım, takipteyim
Canım, iyi, güzel ve doğru da söylüyorsun da, yapamam ben öyle yaa, atamam ilk adımı işte, istesem de yapamam, çok istiyorum yapmayı ama işte dediğim gibi yapamam, yok aşık değilim, hoşlanıyorum sadece şimdilik, çok utangaç yaa, çekingen de, nasıl cesaret eder, gelip konuşur benimle, bilmiyorum. Aslında bakışlarımla belli etmeye çalışıyorum, konuşmalarımla falan ama, uff artık, bakalım ne olucak canım, sağol canım takipte olduğun için, gelişmeler olursa haberdar ederim.
biliyorum canım gerçekten büyük bir cesaret ister adım atmak
sen en iyisi beklemye devam et
olduğun gibi davran aşırı ilgi gösterip şımartma
belki o da uygun ortam ve zamanı kolluyordur
utangaç insanların diğer insanlardan biraz daha zamana ihtiyacı olabilir bu tip konularda
geç olsun ama güç olmasın demi
rosemarry eskı sevgılın hakkında konusurken ne kadar umutsuzdun onun gerı donmesını arayıp sormasını beklemek ne acıydı degılmı sana hep ne dıyordum en degerlı sey sensın gerısı teferruat sn kendıne deger vereceksın once zamanla unutacaksn yenı brı cıkar karsına sna o zmn ımkansz gelıyodu belkıde cok sevdgn ıcın unutamam dıye dusunuyordun gordun mu bak hersey gecıyor, bu yuzden hıc acele etme herseyı zamana bırak onceden dusunebılıyomuydun yenı brınden hoslanacagını yasaman gereken seylerı yasıyacaksın zaten hayatım acele etme derım ben
Kızlar, bugün arkadaşımla gözlükçüye gittik arkadaşım gözlük alıcaktı, tabii gözlük bahane, bu çok hoş karşıladı bizi, ilgilendi baya bi falan, eli ayağına dolaştı, heyecanlandı mı artık ne olduysa, elleri titriyordu, bi kaç tane model gösterdi, elleri titredi, bi tanesini de yere düşürdü , konuştu baya bi, gözlerimin içine baktı , sizce hoşlanıyor mu benden ? Arkadaşım, bence hoşlanıyor, çocuk ne yapacağını şaşırdı seni görünce, eli ayağına dolaştı, elleri titredi dedi, hoşlanmasa bu kadar ilgilenmez, ilgi göstermez, tersler atar falan dedi, ama bu çocuk çok utangaç ve çekingen, hayatta gelip seninle konuşamaz, açılamaz bu sana, cesareti yok bunun dedi, sen çağırıyorsun bakışlarınla, konuşmalarınla, hareketlerinle falan dedi, nasıl cesaretlendiricem ben bunu ?
sen iyiden iyiye belli ediyorsun artık ondan hoşlandığını market olsa anlayacağıım hani sık gitmenide
gözlük için bu kadar sık gitmek onada bazı şeylerin anlamasına yardımcı olur muhakkak...
eeee aşk nelere kadir
arkadaşında demiş çok utangaç diye zamanla sana açılırmı orası muamma
biraz cesaretlendirmek adına diğer gittiğinde desene " sürekli çalışmaktan sıkılmıyor musun boş zamanında neler yaparsın vs vs..."
bir bayan olarak ancak bu şekilde adım atabilsin canım böyle söylersen belki oda senin duygularından emin olur cesaret alarak sana açılabilir...anlattığına göre bu zat-ı muhteremin bu kadar şeye rağmen hala yerinde sayması insanı çileden çıkarır valllahi...
yinede sen bilirsin canım inş... biran önce bu iş bir sonuca bağlanır
Yaa kızlar ben vazgeçicem sanırım, olmucak bu iş, az önce arkadaşımla konuştum, bi çocuğu ayarlayamadın, tavlayamadın gitti dedi, çok moralim bozuldu, pes edicem galiba, vazgeçmek istedim bi an, olmucak gibi hissediyorum.Sizce ne yapiyim ?
canım vazgeçme ama çokta kaptırma kendni
zamana bırak bakalım hiç beklemediğin anda bir bakmışsın açılmış sana bellimi olur
nötr davran ne umutla bekle nede umudunu kaybet
zaman herşeyin ilacı
konunun tamamini okudum.. son sayfada bile demissinki daha erken falan..
konuyu kasim ayinda acmissin, simdi ocaktayiz, yani tam 3 ay oluyor nerdeyse
ve bu cocuk sana daha acilacakmi `???
erkeklere güven olmuyor, bence artik pes et.. umutlanma, dükkanin önündende gecerken
bakma.. cünkü inan bana, sen pes ettiginde belki biseyler olur, hem olmasa bile
yinede sen üzülmemis olursun cünkü bir beklentin yoktu..
konunun baslarinda bende hoslandigini düsündüm evet ilk adimi at dedim hep icimden ama
3 aydir hic bisey yapamiyorsa bence vazgecmek en iyisi.. kendinide artik yipratmamis olursun..
cekingen madem, kuzenine seni sormayida biliyor ama ? o zaman numaranida alirdi..
bence yapmak istese yapardi, 3 aylik bir sürec, cekingen biri icin yeterde artarda...
hayirlisini diliyorum senin icin canim..
yorumların nerdeyse hepsini okudum herkes hoşlanıyor, hoşlanmasa ilgilenmezdi vb. şeyler söylemiş kimiside sevse gelirdi, kıymetini bilmiyor
pısırık filan demiş.
herkes ya hoşlanıpta utangaç olduğu için yada sevgilisi olduğu için açılamdığını söylemiş
yahu neden bu ihtimallerin arasına hiç bu adamın senden hoşlanmadığı eklenmiyor
adam illaki utangaç olduğu için yada sevgilisi olduğu için söylemiyor yani adamın hoşlanmama sevmeme lüksü yok
sanki bütün kızlar bulunmaz hint kumaşı da erkekler onlara karşı çıkamazmış gibi yapmayın böyle biraz gerçekçi olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?