optikçi çocuk

karar verdin mi, gidecek misin?
canım bak tekrar söylüyorum : gitme, yeter artık. senden hoşlanıyorsa, o bu sefer sana yanaşmaya çalışacaktır

bencede gitme meraklansın
ama merak edip etmediğini nerden anlayacaksın????
boşver canım gitme kendini bişey sanmasın

Hepinize teşekkür ederim kızlar, gitmedim zaten, merak etmeyin, dediğiniz gibi biraz da o beni merak etsin.

Umarım gitmemişsindir.Biraz kendini ağırdan sat elinden geleni yaptıktan sonra kaçmaya başla ondan.Eğer şu anda elinden geleni yaptığına inanıyorsan onun için kaçmaya başlamalısın.Erkekler için zor kadınlar değerlidir.Ulaşamadıkları kadınlar değerlidir.Hatta gidersen bile sert davran bırak o seninle ilgilenirken kaşlarını çat fazla konuşma sinirli davran.Onunla hiç ilgilenmeki değerrin artsın onun gözünde o sana ulaşmak için çaba harcar o zaman belki.Eğer çaba harcamazsada yapack bi şey yoktur.Belki aklında başka bir kız vardır belki aradığı kız sen değilsindir seni beğenmemiş olabilir yada sevdiği bir kız vardır vs..Kaçki kovalasın seni bu taktik hem seninde hoşuna gider hem sende eğlenirsin :))) Bol şans sana.

Yok canım gitmedim zaten, aynen bende bunu istiyorum, o benim peşimden koşsun istiyorum, teşekkür ederim düşüncelerin için.

meraba canım bı oncekı ark.a katılıyorum ona sert davran artık zor kızı oyna sn slm verme o versın kolay kız gıbı algılamasın hep sen konusmussun yumusak bı sekılde. artık naz vaktı bıraz vazgecır kendını cok kapılma.. eger o da bı adım atmazsa bırakırsn artk bu ne canım 3 ayda acılamamıssa 15 yıl evlılık teklıfı falan edemez bu kendıne guvenı yok:)

Kızlar, dün annemin gözlük kontrolü var demiştim, biliyorsunuz ve ben gitmedim dün, sizlere de söylemiştim, annemin gözlüğünde bi sorun çıktı, bugün gitmek zorunda kaldım, sizin dediğiniz gibi soğuk, umursamaz davrandım, orada ondan başka çalışan bi çocuk daha var, o çocukla sohbet ettim, bu hemen atladı, hoşgeldin dedi, hoşbulduk, naber dedim bende, iyi, senden naber, ne olucaktı gözlüğe falan dedi, anlattım bende, sonra otur bekle biraz dedi, oturdum, bişeyler içer misin dedi, yok sağol dedim, iç yaa iç diye ısrar etti, kıramadım, bi çay içtim, bu arada beni inceledi, baştan aşağıya, okuyor musun sen falan diye sordu, evet dedim, gözlerimin içine baktı, ben kaçırdım sürekli gözlerimi, sonra yaptı gözlüğü, annemin adını soyadını sordu, yazarken elleri titredi, sonra o dediğim çalışan diğer çocukla konuşmaya devam ettim, sen okuyor musun, yaşın kaç falan diye, bu gene atladı, neyse sonra hadi size kolay gelsin, görüşürüz dedim ve çıktım. Gitmese miydim sizce, annemin işleri vardı, babamda çalıştığı için mecburen benim gitmem gerekti.

Son düzenleme:

mecburiyetten gitmişsin canım böyle düşünme
iyi yapmışsınn soğuk davranmakla böyle devam et
fazlada kendini kaptırma umut besleme akışına bırak

Kızlar, ablamın oğlu yani yeğenim ameliyat oldu, anneminde adağı vardı, eğer torunumun ameliyatı başarılı geçerse hayır dağıtcam diye, nitekim ameliyat çok başarılı geçti, ve biz yarın hayır dağıtcaz, annem tutturdu ona da verelim diye, onun kuzenimin arkadaşı olduğunu da biliyor, sen götürürsün verirsin, hem kuzeninin arkadaşı, sevap olur dedi, teyzem onun çalıştığı yerin karşı dükkanında çalışıyor, daha önce de söylemiştim zaten biliyorsunuz, annem teyzene götürceksin nasılsa hazır gitmişken ona da uğrarsın verirsin, hayır dağıtıyoruz dersin dedi, bende ben gitmek istemiyorum, işim var, sen götür anne dedim, ben götüremem, koskoca kadın ben mi gideyim, götürceksin işte, ne diyorsam onu yap dedi, aslında bi tarafım çok gitmek istiyor, bi tarafımda hiç gitmek istemiyor, ne yapıcam ben yarın yaa, nasıl davranıcam ona karşı, bişeyler söyleyin.:26:

Kızlar, gittim ben bugün, ama yalnız gitmedim, arkadaşımı da aldım yanıma giderken, arkadaşım bekledi dışarıda, neyse içeriye, dükkana girdim ben, hoşgeldin dedi bu, bende hoşbulduk merhaba dedim, naber dedi, iyi senden falan dedim, iyiyim işte çalışıyorum dedi, hayır dağıtıyoruz sana da getirdim dedim, sağol dedi, gözükmüyorsun ne zamandır ortalarda, göremedim seni dedi, bende işlerim falan vardı, gelemedim o yüzden dedim, nasıl gidiyor dedim, iyi işte aynı nasıl olsun dedi, bende hımm anladım falan dedim, neyse sonra görüşürüz, kendine iyi bak, kolay gelsin sana dedim, oda sağol, görüşürüz dedi, çıktım ben sonra, gittim. Yaa, kızlar ben çocuğa aşık oldum sanırım, çok fazla kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor yaa, elimde değil, nasıl davranacağımı şaşırdım artık, ilgimi belli ediyorum, sempatik falan davranıyorum, ama fazla da üstüne düşmüyorum, sıkmıyorum, o mu anlamıyor, ben mi beceremiyorum, ne olacak bu böyle ? Hoşlanıyor mu, hoşlanmıyor mu, anlayamadım artık, bi davranışından evet hoşlanıyor diyorum, ama hiç bi adım da yok, kesin hoşlanmıyor diyorum.

Son düzenleme:
canım hikayenin sonunu merakla bekliyorum, tüm gelişmeleri tek tek okudum ancak takıldığım bi nokta var..

3 aydır selamlaşıyorsunuz sen onun ilgili olduğunu düşünüyorsun ancak hala o kişi tlf no.nu istememiş bu beni biraz tedirgin etti..

bi bahaneyle tlf no.nu bırakmaya çalış..

mesela lens al ben ne zaman lens siparişi versem tlf no.mu alırlar..

öle çok pahalı deil freshlookun ellerinde bulunmayan bi rengini istet numaranı istemek zorunda kalacaktır sonuçta sana 2 gün sonra gel dersede bi bahane bul ben no.mu bırakayım gelince haber verirsiniz de..

ondan sonrada aramasını bekle bence..

Sağol canım okuduğun için :), aynen canım dediğin gibi, hem ilgili olduğunu düşünüyorum, ama bi yandan da niye bi adım atmıyor diye düşünüyorum, o geldi canım aklıma, numara bırakma olayı, ama yapamam canım yaa, biliyorum lenslerin o kadar pahalı olmadığını, hem para önemli değil zaten de, benim alerjim var canım gözümde, yani lens takamıyorum maalesef , aslında çoktan yapıcaktım böyle bişey ama yapamıyorum işte, önerin için sağol canım.

canım lens olayı olmaz diosun peki şöyle yapsak..

arkadaşlarından lens kullanan yok mu onlara al ya da git deki arkadaşımın lenslerinin temizlenmesi gerekiyor lens temizleme tabletlerini araştırıp bana fiyat verebilir misin, ben bi kaç gün atıyorum amcamda kalıcam sen bana numaramdan haber verirsin oda ona göre gelip alır sizden vs..

optikçide başka nasıl verilir ki numara düşünüp durdum valla başka bişi gelmiyor aklıma..

Bu olabilir bak, benim aklıma gelmemişti, çok sağol canım yaa, düşündüğün için, çok teşekkür ederim. :) Denicem, sonuçlarını yazarım.

taş olsa çatlar yahu
bu nasıl bir adamdır 3 ay olmuş hiçmi bir gelişme olmaz...
arkadaşın önerisini bi uygula bakalım canım
tel nonu alırsa belki bir ilerleme olur
bakalım bu işin sonu ne olacak???????

taş olsa çatlar yahu
bu nasıl bir adamdır 3 ay olmuş hiçmi bir gelişme olmaz...
arkadaşın önerisini bi uygula bakalım canım
tel nonu alırsa belki bir ilerleme olur
bakalım bu işin sonu ne olacak???????

Aynen, aynen canım yaa, ben çatladım valla, o daha bekliyor, neyi bekliyorsa artık, uygulucam canım en kısa zamanda, inşallah olur bişeyler bu sefer, bakalım neler olacak, bende çok merak ediyorum canım senin gibi, bu işin sonunu, madem merak ediyorsun beni, iste o zaman telefon numaramı, facemi falan, merak ettim, göremedim kaç gündür seni demesini biliyor ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…