optikçi çocuk

Kaç ay olmuş kız daha tavlayamadın mı çocuğu

Yaa, arkadaşımda bunu söylüyor sürekli, ilgini belli et, tavla artık şu çocuğu, bi hediye al, yada numarasını iste, anlasın falan diyor, ama ben yapamam öyle, isteyemem numarasını falan, hediye de almam, ortada daha fol yok, yumurta yok, ne diye hediye alıcam çocuğa, hem ben mi tavlıcam onu, o beni tavlasın, uğraşsın, valla içimde tutmaktan çatladım, yemin ederim, daha ne yapıcam, bilmiyorum canım yaa, en son olarak şu arkadaşın dediği şeyi denicem, bakalım, neler olacak, eğer o zamanda bişeyler olmazsa, boşvericem artık.

Son düzenleme:

Ya ama sen de haklısın şimdi. Benim de böyle platonik sevdalarım oldu.Uzaktan uzağa bekledim öylece ama sonu pek olmuyor böyle şeylerin.

Ya ama sen de haklısın şimdi. Benim de böyle platonik sevdalarım oldu.Uzaktan uzağa bekledim öylece ama sonu pek olmuyor böyle şeylerin.

Bugüne kadar başıma gelmedi, böyle platonik falan, hatta sevmezdim öyle platonik takılanları, inanmazdım, dalga geçerdim hep arkadaşımlarımla, seninde dediğin gibi sonu gelmiyor öyle şeylerin diye düşünüyordum, ama işte başıma geldi, bugüne kadar hep bana gelenler oldu, ilk kez oluyor diyebilirim yani, hayır daha ne yapıcam, ilgimi belli ettim yeterince, yani en azından ben öyle düşünüyorum, hoşlanmamış olsaydı eğer, merak ettim seni, göremedim seni, yoksun ortalıkta ne zamandır der mi diye düşünüyorum, ayy bilmiyorum yaa, iyice karıştı kafam.:44:

Belki de sen farkında değilsindir , belki de o böyle ufak heyecanlar yaşamayı seven sevgilisi olan bir erkektir ...
Yani ortada fol yok yumurta yok , kendini kaptırma bak çok üzülürsün sonra

Son düzenleme:

Belki de sen farkında değilsindir , belki de o böyle ufak heyecanlar yaşamayı seven sevgilisi olan bir erkektir ...
Yani ortada fol yok yumurta yok , kendini kaptırma bak çok üzülürsün sonra

Bilmiyorum canım yaa, olabilir belki, düşünmedim değil bunu, düşündüm, kaptırmamaya çalışıyorum zaten ama olmuyor yaa, üzülmeye de alıştırdım aslında kendimi, her ihtimali düşünüyorum artık.:44:

Canım elin adamı için ne diye kendini üzüyorsun ? Hem de var olduğu bile belli olmayan birşey için... Dert mi arıyorsun kendine yani...Hem bu kadar zamanda belli ederdi birşeyleri bence...Hiç renk vermemiş daha yani düşündürücü :44:

Haklısın canım, ama işte üzülüyorum yine de, elimde değil, çok duygusalım, en ufak bişeye hemen üzülürüm, ağlarım, huyum böyle, neyse, zaman neler gösterecek, bakalım, bişeyler olursa paylaşırım.

Tamam canım ama bunlar gelip geçici şeyler ben de 19 yaşındayım.Oldu böyle şeyler üzüldüm , ağladım geçti gitti.Keşke üzmeseydim kendimi yani.Burada eşleri ile sorunları olan ablaları görünce yani benim ki de dert mi diyorum

Son düzenleme:

Yani, aynen oda doğru, burada daha ne büyük dertleri olanlar var, bizimkide dert mi, doğru diyorsun canım. Bazen şeytan diyor ki, git, söyle içindekilerin hepsini, hoşlanıyorum senden de diyor ama yapamam, burda okumuştum, bi konuda vardı, ama hangi konu olduğunu hatırlayamıyorum şimdi, bi arkadaş demiş, hoşlandığımı söylersem eğer yok gözünde hafif kız durumuna düşer miyim, yok beni beğenmez mi, reddeder mi beni acaba, böyle şeyler çok saçma, hayat çok kısa, söyleyeceğiniz şeyleri içinizde tutmayın kızlar falan gibi şeyler yazmış, çok doğru söylemiş aslında ama işte, yapılmıyor bazen.

Şimdi hayat kısa deyip bir sürü hata yapıp , sonra yaptığına üzülerek hayatı kendine dar etmenin de alemi yok...

Şimdi hayat kısa deyip bir sürü hata yapıp , sonra yaptığına üzülerek hayatı kendine dar etmenin de alemi yok...

Oda doğru canım yaa, haklısın, yapıyoruz, yapıyoruz, sonradan çok pişman oluyoruz, son pişmanlık da fayda etmiyor, hayatı olduğu gibi yaşamak, akışına bırakmak en iyisi aslında.

Oda doğru canım yaa, haklısın, yapıyoruz, yapıyoruz, sonradan çok pişman oluyoruz, son pişmanlık da fayda etmiyor, hayatı olduğu gibi yaşamak, akışına bırakmak en iyisi aslında.

Katılıyorum canım.
Ayrıca sen bu kadar düşünüyorsun , üzülüyorsun ve hatta bizlere kadar geliyor bu konu..Yani çok önemsiyorsun.Ama o da aynı şekilde düşünüyor mudur kii? Ama erkekler kadınlar gibi değiller canım.Bizler kadar ince düşünmeyebiliyorlar çoğu zaman.
Sen gülümsemesinden bile anlamlar çıkarıyorsun ama o hiç farkında bile olmayabilir ...Bunları da hesaba kat bence

Evet canım, biz kızlar, en ufak bi hareketlerinden anlam çıkarmaya bayılıyoruz.

Yani yanlış anlama hevesini kırmak için yazmıyorum bunları ama hepsi ihtimal dahilinde yani...Herşey pembe ve iyi olmayabiliyor .Keşke öyle olsa

Yok canım yok yaa, niye yanlış anlayayım, beni düşündüğün için söylüyorsun, biliyorum canım, evet keşke olsa, ama olmuyor işte, dedim yaa zaten, her ihtimali düşünüyorum.

Kızlar, bugün annemin gözlüğünün kontrolü vardı yine, her zaman ki gibi ben gittim tabii, neyse, girdim içeriye, o yoktu, başka, diğer çalışan çocuk ilgilendi bu sefer, gözlük yapılırken bekledim biraz dükkanda, oturdum falan, o gözlüğü yapan çocuğa onu sordum, x yok mu, nereye gitti falan dedim, o ayrıldı, işten çıktı demesin mi, kaldım öylece oturduğum yerde, neden falan diyebildim sadece, o çocukta bi sorun oldu patronla, o yüzden ayrıldı dedi, bende nerde peki şimdi, çalışıyor mu, çalışıyorsa nerde, biliyor musun dedim, o çocukta, yok bilmiyorum dedi, numarası var mı sende dedim, çocukta var dedi, ver dedim, verdi falan, aradım sonra onu, kendimi tanıttım, tanıdım, hatırladım falan dedi, benim yüzümden mi ayrıldın falan dedim, yok neden senin yüzünden olsun ki dedi, ben sürekli geldim dükkana, patronun kızdı mı, ondan mı ayrıldın, eğer öyleyse çok üzülürüm, benim yüzümden işinden olduysan dedim, yok yok, seninle hiç bi alakası yok, ayrılcaktım ben zaten ordan dedi, üzülme sen dedi, şimdi nerdesin, nerede çalışıyorsun dedim, söyledi işte, tarif etti falan, gel buraya, yeni iş yerime, beklerim, burda konuşuruz, görüşürüz artık dedi, tamam, bi ara gelirim dedim, hayırlı olsun yeni işin dedim, sağol, bu senin numaran mı dedi, evet dedim, tamam kaydederim dedi, görüşürüz, kendine iyi bak, çok sevindim aradığına, düşünmene, düşünmen bile yeter, çok sağol dedi, bende görüşürüz, sende iyi bak kendine dedim ve kapattım. Ardından mesaj attı, bende cevap attım, mesajlaştık biraz. Nasıl böyle bişey yaptım, aradım onu, konuştum, cesaretime hayran oldum, şaşırıyorum kendime, sizce kötü mü yapmışım numarasını alıp, aramakla ?:44:

Wuuuuu süpersin canımmmm yaaa boşver iyiyi kötüyü gayette iyi yaptın en azından sonuca bağlanır artık
Mesajlaşıyor musunuz hala ????
Sevindim yaa

Wuuuuu süpersin canımmmm yaaa boşver iyiyi kötüyü gayette iyi yaptın en azından sonuca bağlanır artık
Mesajlaşıyor musunuz hala ????
Sevindim yaa

Sağol buketcim :), ayy bebeğim bilmiyorum ki yaa, artık iyi mi kötü mü, sen öyle diyorsan iyi olur inşallah, yok canım mesajlaşmıyoruz şimdi, bi an nasıl aradım, konuştum, hala düşünüyorum da, yapamazdım ben öyle ama, cesaretimi seveyim.

Artık bundan sonrası ona kalmış , hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…