Opu işlemine geri sayı başladı :)

Kızlar aradılar 23 tanesi döllenmiş. Salı gününe kadar ne değişecek bakalim

Kasıklarımda baskı şişkinlik ağrı oldu. Kabız oldum canım. Bide idrara cıkarken cok canım yandı benim
Aynı şeyler bende De var Karnım sis kasiklarimda sanki şişkinlik var baskı var idrara çıkarken tam rahat değilim kabizlik da var

Kızlar Karnım sis gurul gurul ötüyo ağrıyor ishal yapan birseyler lazım bana su ile falan olmayacak bu

16 ekimde opu oldum kızlar hala wcye gittiğimde hafif ağrım oluyor. İlk zamanlar bir kabustu
Aslında geçmesi lazımdı canım doktorunu arayıp sorsaydın

Sabh ac karnına kuru kayisi ye canm bide incir kuru erik hoşafı yap iç ben oyle kurtuldum
Midem bulandı artık kayısı yemekten su içmekten canım. Acile gittik dün dayanamadım kustum. Serum verdiler bulantı kusma için birde ağrı kesici. Doktor la görüştü acil doktorları. Şişlik ve ağrı olacak işlemin yan etkileri demiş. Doktorlar da ilaç vermiyor ki

Dupalak şurup varmis tamamen bitkisel onu sorsana bi dokturuna bana önerdi doktorum

Yumurtalari iyi gelişmeyen varmiydi sonuc ne cikti. Benim gelisimi geri nolcak bilmiyorum 2 gun sonra kontrol var 23 ekimde basladik igneye

Yumurtalari iyi gelişmeyen varmiydi sonuc ne cikti. Benim gelisimi geri nolcak bilmiyorum 2 gun sonra kontrol var 23 ekimde basladik igneye
Hiç bir fikrim yok canım üzülme illaki doktorun bir bildigi vardır yas kac ilk denememi

Hiç bir fikrim yok canım üzülme illaki doktorun bir bildigi vardır yas kac ilk denememi
2. Cisi ilkinin kalbi durdu kurtaj oldum. Bunda da e2 yukselmis ilaci hatali kullanmaktan kaynakli. Doktor amh ve digerleri iyi diye basladi 4. Gunku kontrolde geride dedi yum icin. İptal edelim dedim gerek yok düzelir diger degerlerin iyi dedi

Rahim ince diye climara fort vermisti adet oncesi kesmem lazimken 3. Gune kadar takili kaldi bant bende. Bantta e2 iceriyomus yukseltmis tabi degeri. Tedaviye baslarken e2 dusuk olmaliydi oysaki.

Rahim ince diye climara fort vermisti adet oncesi kesmem lazimken 3. Gune kadar takili kaldi bant bende. Bantta e2 iceriyomus yukseltmis tabi degeri. Tedaviye baslarken e2 dusuk olmaliydi oysaki.
Merhaba doktoruna guveniyormusun mesela hangi folik asidi verdi sana

Merhaba doktoruna guveniyormusun mesela hangi folik asidi verdi sana
Doktorum tüp bebek doktoru degil. Yumurta takibim icin doz ayarini yapiyor takip ediyor opu ve transfer acibadem maslakta yapilcak. İstanbulda yasamadigimdan bu yolu sectim. Doktorda ilk tedavim ilk baslarda guvenim sonsuzdu simdi degil gibi. hemsireler yanlis bilgi aktardigindan ilaci fazla kullanmisim. Güvenim gitti baya. Bilmiyorum nolcak. İnofolic verdi. İmpryl verdi bundada folik asit ve vitaminler var. Evicap bide trendal yazdi yumurtalar duzelsin diye incir kurude onerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…