Hayırlı olsun, doktor kaç gün istirahat verdi? Ve adetin kacıncı günü opuya denk gelmiş oldu?Merhaba arkadaşlar, bugün opu oldum. 6 yumurta toplandı. Konuşup birlikte bekleyelim mi sonuclarımızı?
16 toplanmıştı , 13 döllenmişti bakalım 5. Gün ne olacak bekliyorum heyecanlaBenim bugun yapıldı hem agrım hem siskinligim var. Kaç yumurtan oldu döllenme sayısı kaç? Sana da hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, doktor kaç gün istirahat verdi? Ve adetin kacıncı günü opuya denk gelmiş oldu?
Amin inşBugün ilk gün 6 yumurtanın hepsi döllenmiş Allahım ne olur her şey yolunda gitsin
Ertesi gün canım.Bende bugün opu oldum kızlar. ..Bugün mu dönüyorlar döllenme için. İnş olur
Haber geldi mi, hayırlı haberler bekliyoruzTeşekkür ederim kızlar .inş dönerler olumlu bugün
Yok cnm bugün aramadilar. ..neden acaba..sizi öpüyorum sonrası ertesi gun mu aramjstilar. .acaba dollenmediler miHaber geldi mi, hayırlı haberler bekliyoruz
Ben daha opu aşamasına gelemedim, ama opudan ertesi gün her sekilde ararlar diye biliyordum. Dur bakalım kötü düşünce yok, yarın sabahtan sen bir ararsınYok cnm bugün aramadilar. ..neden acaba..sizi öpüyorum sonrası ertesi gun mu aramjstilar. .acaba dollenmediler mi
Bilemiyorum ki cnm..Dr benden olgunlasmayan 7 yumurta daha toplamış. .peki bu laboratuvar ortamında nasıl buyucek o yumurtalar. ?başına böyle bişey gelen var mı kiBen daha opu aşamasına gelemedim, ama opudan ertesi gün her sekilde ararlar diye biliyordum. Dur bakalım kötü düşünce yok, yarın sabahtan sen bir ararsın
5. Gün daha iyiBana 5.gün embriyosu konulacakmis kızlar. ..3.gün daha iyi değil mi.pazartesi olcam ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?