Opu olup tek taraflı şişlik hisseden var mı :(

Gamze020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
1.302
1.174
63
34
Kızlar perşembe gününü sayarsam bugün 5. Günüm opu da. Sol kasigimda sislik hissediyorum top gibi yumurta gibi. Sol bacagimi karnima doğru cektigimde şişli gi hissedebiliyorum :( 31 yumurtam toplanmis ağrı ve sislik olacak demişti doktorum ama neden sadece sol taraf :(

Belki o taraftan daha çok yumurta toplanmıştır canım. Benimde 3 gün oldu opu olalı hapşırinca öksürünce benimde sol kasigim agriyor

Sislik var canim şu falan mı toplandı acaba karnimda ya
Canım aynısı bende de var pko var zaten 23 yumurta toplandı çok yum. Toplananlarda daha çok oluyormuş E2 çok arttigindan oluşan bi durum ve eğer taze transfer yapılacaksa ve bebek tutunursa hayatı risklere varacak kadar önemlibi durum.Bende dondurulmuş embriyo konulacagindan sıkıntı yok. Adetle birlikte karnımdaki şişlik azalacak daha önceki yum. Toplamada da böyle olmuştu .senin de dondurulmuş mu olacak ? Taze transfer olacaksa acil Dr una danış ohss çok riskli.
Tuzlu yememeye dikkat et ve bol su içmeye ve hergün kilonü ölç

Canım aynısı bende de var pko var zaten 23 yumurta toplandı çok yum. Toplananlarda daha çok oluyormuş E2 çok arttigindan oluşan bi durum ve eğer taze transfer yapılacaksa ve bebek tutunursa hayatı risklere varacak kadar önemlibi durum.Bende dondurulmuş embriyo konulacagindan sıkıntı yok. Adetle birlikte karnımdaki şişlik azalacak daha önceki yum. Toplamada da böyle olmuştu .senin de dondurulmuş mu olacak ? Taze transfer olacaksa acil Dr una danış ohss çok riskli.
Tuzlu yememeye dikkat et ve bol su içmeye ve hergün kilonü ölç
Benim de dondurulmuş olacak canim valla sol tarafım dokundurmuyo yürürken bile acıyor ya

Benim de dondurulmuş olacak canim valla sol tarafım dokundurmuyo yürürken bile acıyor ya
Bnmde öyle yemeğimi yiyip uzaniyorum günüm öyle geçiyor 2 gündür karnımda da gaz var ayakta durunca kaşıkla batmalar oluyor. Adet olunca geçecek ama hepsi rahatlicaz. Çatlatma iğnesi olarak ne yaptılar size bana lucrin yaptılar 1 haftaya adet olursunuz dediler

Bnmde öyle yemeğimi yiyip uzaniyorum günüm öyle geçiyor 2 gündür karnımda da gaz var ayakta durunca kaşıkla batmalar oluyor. Adet olunca geçecek ama hepsi rahatlicaz. Çatlatma iğnesi olarak ne yaptılar size bana lucrin yaptılar 1 haftaya adet olursunuz dediler
Gonapeptyl ve choriomon diye 2 igne oldum ben canim. Şuan orgalutran ve bir hap kullanıyorum. 5 gün kilanın somra adet olacaksınız dediler

Back
X