• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Opu Öncesi Yumurtanın Erken Çatlaması

Dr Şule YILDIZ o kadar iğnelerden sonra opu olup anesteziden uyandığımda yumurtaların çatlamış demesi beni çok sinir etti çok kötü bir yer bence para iadesi yapmaları gerekiyordu hem maddi hem manevi yıprattılar

Geçmiş olsun doktorunuz kim? Ben artık Aret Kamarda tedavi görüyorum. Opu öncesi muayene ediyorlar. Eğer yumurta erken çatlamamışsa opuya alıyorlar. Hem boşuna paran gitmiyor
Fiyatı güncelde ne kadar

Dr Şule YILDIZ o kadar iğnelerden sonra opu olup anesteziden uyandığımda yumurtaların çatlamış demesi beni çok sinir etti çok kötü bir yer bence para iadesi yapmaları gerekiyordu hem maddi hem manevi yıprattılar
Aslında ufakta olsa bir miktar ödemeyi iade ediyorlardı. Raporunuz var mı?

Merhaba dün 22.30 da gonapeptly oldum 2 tane henüz 24saat dahi olmadı ama kasık ağrım var yarın 10da opu var catlamıs olabilir mi ☹️

Yeni fobim oldu okudukça, bende yarın opu ya girecegim ama acaba çatladı mi.diye tedirgin oldum ne zor işler vay arkadaş yaaa

Merhaba arkadaşlar, 14 mayısta tüp bebek tedavisine başladım. 2 tane folikül vardı ama 1 tanesi büyüdü. En son bu geçtiğimiz pazartesi günü ultrason ve kan tahlili randevum vardı. Büyüyen folikülüm 19mm olmuştu. Kan sonucumda Lh 15 çıkmıştı. Doktor aradı çarşamba yani bugün için opu olacak ama yumurtanın erken çatlama ihtimali var. Sen eşinle bu 2 günü her ihtimale karşı değerlendir dedi. Bir de o günü sabah cetrotide yapmıştım. Akşamda yine cetrotide yap dedi. 2 saat eczanelerde cetrotide aradım buldum akşam yaptım. Bu sabah operasyon öncesi ultrasonla bakıldı yumurta yok. Erken çatlamış. Yine hayal kırıklığı, doktor bana "yumurtanın erken çatlaması nadir olarak karşılaşılan bir durum, özellikle senin gibi yumurtalık rezervi düşük olanlarda daha sık rastlıyoruz" dedi. Ben doktorun ihmali olduğunu düşünüyorum. Benim gibi böyle bir durumla karşılaşan var mı? bir de pazartesi günü ultrasonla bakınca sağ tüpümde sıvı birikmesi gibi bir şey var dedi. Emin olmak için opu işlemi esnasında bakacaktı. Şimdi doktorum 1 hafta sonra gel ultrasonla bakayım dedi. Ama ben oraya gitmek yerine rahim filmi çektirmek istiyorum. İstanbul da rahim filmi çektireceğim önereceğiniz iyi bir yer var mı? şimdiden teşekkür ediyorum.
Merhaba aynısı arkadaşıma da oldu sabah 07.00 de alacağız dedi kalabalıktan 09.00 da alındı belki de o ara çatladı. Bizde aynı şeyi düşündük.

Back
X