- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
Olmazsın canım Allah'ın izniyleİnşallah etki eder , ohss olmam .Opudan sonra ki 2 gün zordu benim için ağrım hemen geçti sersem gibiydim.Şimdi daha iyiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsın canım Allah'ın izniyleİnşallah etki eder , ohss olmam .Opudan sonra ki 2 gün zordu benim için ağrım hemen geçti sersem gibiydim.Şimdi daha iyiyim
sizinki bana göre yüksekmiş. Yok maalesef. Tek embriyo oluşmuştu. Oda tutmadı yeniden o yüzden başlayacağımBenim opudan 2 gün önce 4000 lerdeydi.Özel değilse ilk opudan dondurulan embriyonuz yok mu
Vücut hormon iğnelerine aşırı tepki verip östrojeni fazla salgılıyor.Bu da önüne geçilmezse sıvı birikimi oluyo karında ciğerlerimizde gibi Ohss sendromu olsaydın anlatırdı ama önlem aldığı için korkutmak istememiş olabilir doktorun.Ben her aşamayı soruyorum.Transfer neden olmayacak diye darlamıstım doktoru o sebeple anlatmıştı.Kontrole çağırmadı mı , 2 adet sonra mı gideceksin sadeceBenim e2 değerim en son 9830’du buarada
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bu kezsizinki bana göre yüksekmiş. Yok maalesef. Tek embriyo oluşmuştu. Oda tutmadı yeniden o yüzden başlayacağım![]()
Yok çağırmadı zaten en baştan söylemişti 1 ay dondururuz diye..şimdilik bişeyim yok şişkinliğim hala devam ediyor bol bol su içiyorum gaz da var biraz ama bi kaş güne geçer diye düşünüyorum..sadece ilk gün midem çok bulanıyordu anezteziden diye düşündüm..Hatta dün dostinex almayı unuttum bugün sizin başlığı görrüncr koşarak gittim içtim siz konuyu açmasanız belki hiç aklıma gelmeyecektiVücut hormon iğnelerine aşırı tepki verip östrojeni fazla salgılıyor.Bu da önüne geçilmezse sıvı birikimi oluyo karında ciğerlerimizde gibi Ohss sendromu olsaydın anlatırdı ama önlem aldığı için korkutmak istememiş olabilir doktorun.Ben her aşamayı soruyorum.Transfer neden olmayacak diye darlamıstım doktoru o sebeple anlatmıştı.Kontrole çağırmadı mı , 2 adet sonra mı gideceksin sadece
Amin hepimiz inşallah güzel sonuçlar alırız.İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bu kez![]()
Vesile olmuşum sevindimYok çağırmadı zaten en baştan söylemişti 1 ay dondururuz diye..şimdilik bişeyim yok şişkinliğim hala devam ediyor bol bol su içiyorum gaz da var biraz ama bi kaş güne geçer diye düşünüyorum..sadece ilk gün midem çok bulanıyordu anezteziden diye düşündüm..Hatta dün dostinex almayı unuttum bugün sizin başlığı görrüncr koşarak gittim içtim siz konuyu açmasanız belki hiç aklıma gelmeyecekti![]()
İnş cnm ben bu konulara yabancıyım ilk tüp bebek deneyimim,burası bana çok yardımcı oluyor..Dün mide bulantım hiç geçmedi bugünde olsaydı hastaneyi arayacaktım korkmadım değil çok zor süreçler o kadar iğne ilaç inş emeklerimiz boşa çıkmazVesile olmuşum sevindimdostinex önemli bi ilaç östrojeni düşürüyormuş , vücudun su toplamasını da engelliyor.Opudan sonra 3. günüm daha iyiyim şişkinliğim baya azaldı.İnşallah iyi sonuçlar alırız hepimizde
Amin canım inşİnş cnm ben bu konulara yabancıyım ilk tüp bebek deneyimim,burası bana çok yardımcı oluyor..Dün mide bulantım hiç geçmedi bugünde olsaydı hastaneyi arayacaktım korkmadım değil çok zor süreçler o kadar iğne ilaç inş emeklerimiz boşa çıkmaz![]()
Hayırlısı olsun cnm zor süreçler benim bu süreçte yanımda hiç kimse yok eşimde sağolsun tedavin başında bana bi küstü hala konuşmuyor tek başıma geçiriyorum bu dönemi hayırlısı artıkAmin canım inşBenimde ilk deneme.Çoğu şeyi burdan okuyarak öğrendim , doktor uygularken yabancı olmayayım diye.Şimdi de transfer zamanını iple çekiyorum işte.
Benimde destekçim bi eşim var , yanlış zamanda küsmüş eşin.Böyle bi süreçte hem ilaçların etkisi hem stres derken destek istiyorsun.Yani ben öyleyim.Üzülme yaptığının yanlış olduğunu en azından yanlış zamanlama olduğunu anlar elbetHayırlısı olsun cnm zor süreçler benim bu süreçte yanımda hiç kimse yok eşimde sağolsun tedavin başında bana bi küstü hala konuşmuyor tek başıma geçiriyorum bu dönemi hayırlısı artık![]()
Bana da 2 adet sonra transfer yapılacak ilk adette rahim filmi çekilecek eş kaynaklı sıkıntı vardı bizde . Tüp bebekte rahim filmine gerek yok diye okudum sizlerde nasıl oldu acabaVücut hormon iğnelerine aşırı tepki verip östrojeni fazla salgılıyor.Bu da önüne geçilmezse sıvı birikimi oluyo karında ciğerlerimizde gibi Ohss sendromu olsaydın anlatırdı ama önlem aldığı için korkutmak istememiş olabilir doktorun.Ben her aşamayı soruyorum.Transfer neden olmayacak diye darlamıstım doktoru o sebeple anlatmıştı.Kontrole çağırmadı mı , 2 adet sonra mı gideceksin sadece
Öncesinde istiyorlar.2 ay önce hsg çekildim bi sorun çıkmadı.Tüp bebek sürecine girince bazı tetkikler olsun istiyorlar olumsuz sonuç almamak için.Rahim ters mi yapısıklık var mı , tüpler açık mı vs.Aslında tüp bebek sürecinden önce isteselerdi sizden 2 3 ay daha deneme süreci tanırlardı.Hamile kalmayı kolaylaştırıyormus.Benim sağ tüpüm dış gebelikten alınmıstı.Sol over da çikolata kistim vardı yine olmadı da nasip işteBana da 2 adet sonra transfer yapılacak ilk adette rahim filmi çekilecek eş kaynaklı sıkıntı vardı bizde . Tüp bebekte rahim filmine gerek yok diye okudum sizlerde nasıl oldu acaba
Eşimden değerleri kötüydü o yüzden tüp bebek yapıyoruz biz . Herhalde her şeyden emin olmak için çekilecek biraz vakit uzuyor ama işimizi sağlama alalım . Hsg opuya göre kolay mı sizce nasıl geçti ?Öncesinde istiyorlar.2 ay önce hsg çekildim bi sorun çıkmadı.Tüp bebek sürecine girince bazı tetkikler olsun istiyorlar olumsuz sonuç almamak için.Rahim ters mi yapısıklık var mı , tüpler açık mı vs.Aslında tüp bebek sürecinden önce isteselerdi sizden 2 3 ay daha deneme süreci tanırlardı.Hamile kalmayı kolaylaştırıyormus.Benim sağ tüpüm dış gebelikten alınmıstı.Sol over da çikolata kistim vardı yine olmadı da nasip işte
Merhaba hsg 10 dk dan az sürüyor ilaç veriyorlar o ilaç yoğun bir adet ağrısı gibi ağrı yapıyor 1-2 dk,dayanılmayacak gibi değil ama o hissiyatı veriyor ama dayanamam diyorsanız anestezili yaptırın ek ücret alıyorlar onada.Benim cnm çok tatlıdır ben bile yaptırdıysam herkes yaptırı benceEşimden değerleri kötüydü o yüzden tüp bebek yapıyoruz biz . Herhalde her şeyden emin olmak için çekilecek biraz vakit uzuyor ama işimizi sağlama alalım . Hsg opuya göre kolay mı sizce nasıl geçti ?
Anestezisiz yaptırdım bende max.10 dk sürüyor.Verilen ilaç can yakıyo zaten.Sonrasında 10 15 dkya normale dönüyorsun.Opuya göre çok basit ama acı eşiğin düşükse anestezili yaptırabilirsin.Yani ben kısa işlem için anestezi almaya gerek yok diye düşünmüştüm.Eşimden değerleri kötüydü o yüzden tüp bebek yapıyoruz biz . Herhalde her şeyden emin olmak için çekilecek biraz vakit uzuyor ama işimizi sağlama alalım . Hsg opuya göre kolay mı sizce nasıl geçti ?