Opu sürecinde yumurtanin erken catlamasi

Gizemates17

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2022
359
27
48
33
Herkese merhaba bugün opu öncesi son kontrolüm vardı doktorum kan degerlerime bakıp yumurtan çatlamış olabilir dedi ama ultrasonda böyle bişey görmedi hepsi duruyor sorun yok çok ağrın olursa gel erken toplayalım dedi çarşamba sabah 8de opu var çok korkuyorum erken catlarlarsa diye başına gelen varmı ne yapabilirim ben

Hangi doktor acaba?
Çatlamış olabilir, erken toplayalım bunlar doktorun söylememesi gereken sözler daha ultrasonla bakmadan neden hastayı tedirgin ediyor ki.
Çatlamaması için iğne kullanıyor olmalısınız. Stres yapmayın lütfen

Benim de çatlamadan şüphelendik acıkcası sıvı vardı çünkü , hemen cetrotide aldım geldim ve vuruldum 5 dak içinde.

Ağrın olursa erken gel demesi çok mantıksız. Ben çatlamaları yaptıktan sonra 35.5 saat sonra opuya girdim. Şuan çatlama önleyici bi iğne kullanıyosan sorun olmaz.

Evet cetrodite son sözüm var 6da yapacagim.insallah olmaz çok üzülürüm catlarsa çok yumurta var ama çok azı olgun cunku

Evet cetrodite son sözüm var 6da yapacagim.insallah olmaz çok üzülürüm catlarsa çok yumurta var ama çok azı olgun cunku
Hatta ben ilave gonal vermeyi düşünüyordum kalanlarda gelişsin diye veremicem şimdi niye böyle olduki dedi.cok güveniyorum doktoruma ama yinede kafam karıştı hafif ağrım var yumurtalardan mi psikolojikmi bilmiyorum nasıl geçecek 48 saat

olmaz olmaz illaki kalan olacaktır çatlayanlar zaten gerekli büyüklüğe erken ulaştıkları için çatlıyo çatlamasa toplansa zaten kalitesiz olacak muhtemelen. Çünkü 18-22 mm arası genelde iyi değerlerde çıkıyo o nedenle çatlayanlar çatlamayıp toplansaydı bile muhtemelen kallitesiz çıkarlardı.

Çanakkalede doç Dr özgür Şahin.hormona göre öyle söyledi USG dede herşey yolunda dedi.cetrodite kullanıyorum bugün son sözü yapicam birde gonapeptyl 2 doz yarın boş Çarşamba sabah 8de opu var inşallah dayanirlar

İnşallah ya içimi rahatlattiniz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…