Tüp Bebek Merkezleri Opu ve transfer işlemi (Alman mı, Umut mu ?)

glsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
104
0
96
Edirne
Arkadaşlar opu ve transfer işlemimi Alman hastanesindemi yoksa umut tüp bebek merkezindemi yaptırmalıyım kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz lütfen. Yumurta rezervi az olan biriyim ve laboratuvar embriyolog gibi şeylerin bu konuda önemli olduğunu biliyorum sizler arasında bu iki yer hakkında bilgileri olanlardan fikir alabilirsem çok sevinicem.

Ben umutta tedavi oldum iki defa , tutmadi iyiler ama ben de olmadi .Para problemin yoksaAlmani hatta parasal problemin yoksa Istanbul da oldugun icin Bruksel Kadin Sagligini tercih etmen oneririm.Yucel Karamani.Ben maddi yonden uygun diye umut u tercih ettim.Simdi de nasil para buluru da Yucel Beye gidebilirim diye dusunuyorum.

Anlıyorum canım ilgin için çok tşk ederim..
Başka arkadaşlar da varsa yazarmısınız acaba tşkler.

bence arkadaşlar bu merkezlerde dr da tavsiye etseler. ben almanda süleyman beyi tavsiye etmiyorum. genelde halit bey den memnunlar. evet?

bence umut canım......daha doğrusu kısmetin nerdeyse orası buna emin ol.....

heryerde aynı prosedür uygulanıyor..
nereden olumlu sonuc alacaksan oraya yönlendirsin rabbim

Amin inş cnm. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Aralarında fark olmadığı söyleniyor kalite açısından falan sunum aynı demek.Büyük ihtimalle de çarşamba günü umutta selen hanım opu işlemini yapacak.Alman da olursa da o gün esra hanım yapıomuş sanırım.
Selen hanımla birlikte başarılı bi işlem geçiririz inş. O gün için dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar ilk denememiz olacak. tekrardan çok teşekkürler..

umutta toplama oluyormu ki ya
nası bişi
sen tedavini umutta oluyorsan doktorunu değiştirme şansın yokki
ben tedaviye da başlamadın sanmıştım..

Yumurtam ancak 15 mm ye kadar büyüdüğü için malesef dr bugün aşılama yapacak çok moralim bozuldu aslında daha öncede zaten 2 kez denemiştik aşılamayı işlemi iptal etmek yerine aşılamayı denemek istedi sanırım. 1.5 günlük cinsel perhizimiz var ve çatlatma iğneside dün saat 2 de vuruldu işlem de bugün saat 12 de olacak zaman saatler çok az aslında normale göre ayrıca yarında yapacakmış aşılama iki kez yani nasıl olacak bu işlem hiç anlamadım boşa gitti bu ay ki tedavimizz

sakın üzülme sakınnn parayı almak için tüpte yapabilirlerdi sana
sakın kendini hırpalama kısmetinde böyle hamile olmak var belki

Yumurtam ancak 15 mm ye kadar büyüdüğü için malesef dr bugün aşılama yapacak çok moralim bozuldu aslında daha öncede zaten 2 kez denemiştik aşılamayı işlemi iptal etmek yerine aşılamayı denemek istedi sanırım. 1.5 günlük cinsel perhizimiz var ve çatlatma iğneside dün saat 2 de vuruldu işlem de bugün saat 12 de olacak zaman saatler çok az aslında normale göre ayrıca yarında yapacakmış aşılama iki kez yani nasıl olacak bu işlem hiç anlamadım boşa gitti bu ay ki tedavimizz

Bozma moralini arkadaşım. Niye boşa gitmiş olsun. %15 bile olsa şans şanstır. Ben de bu ay aşılama deniyorum, bir negatif mikrodan sonra. Şu veya bu şekilde bir tedavinin ucunda olmak istediğim için. Tedavin tümden iptal edilseydi işte o zaman boşa giderdi tedavin. Üzme kendini, umutlu olmak için hala sebebimiz var.

Destekleriniz iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım böylesi daha iyi olur Allah hepimizin gönlüne göre verir inş.

Back
X