Duygusuz bir öpüşme olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz aslinda bu kadar bilgiyle yorum yapmak zor
O kadar kararsız kaldım ki bu yüzden konu açtım. Tanıştığımız günden beri şakasına birbirimize hep laf söylüyoruz o benim saçlarıma çirkin diyordu bende onun burnuyla dalga geçtim sonra baya abarttık senin gözün çirkin benim gözüm güzel derken gözlerimin içinde çok değişik şeyler var dedi yakından bak dedi baktım o ara bişey olmadı sonra ben tekrar baktım yakından o an başladı. İlk başta yoo çok çirkin demiştim öpüşürken güzelmiş gözlerin dedim. O da senin burnunda güzelmiş dedi gülümsedi. Yani ne diyeyim tüm öpüşmeyi anlattım burda çünkü ben bilemiyorumDuygusuz bir öpüşme olup olmadığını siz daha iyi bilirsiniz aslinda bu kadar bilgiyle yorum yapmak zor
Önemsedi ama başka bir şey olmadı yani bilemedim en iyisi beklemekBence var besbelli seni önemsiyor.Akışına bırak ileriki günlerde belli olur
Neden?Robot musunuz bu ne böyle
Ben hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilim. Ama bişeyler olmasını isteyebilirim eğer o da isterseBiseyler hissediyormusunuz birbirinize karsi ? Yani ben erkeklere pek guvenmiyorum onlar biraz firsattan istifade etmeyi severler.Siz ona karsi bise hissediyormusunhz? Karsisindaki bayana karsi hoslanmasa bile opebilirde yani ortam olustuysa
Daha ilişkinin başındasın sabırlı ol;kasmaÖnemsedi ama başka bir şey olmadı yani bilemedim en iyisi beklemek
Söyleyeceğin birşey yok değil mi yazdım bunu üzerine birşey diyemem artık gerisi ondaBunu flörtüne sormalısın :)
Bana kalırsa kendini biraz ağırdan satıyor ,üstüne düş istiyor :) hiç haz etmem :)
Bana 2 3 görüşmede öpüşmek doğru gelmiyor yani ben sevdiğim adamı seni seviyorum dedikten sonra öpmek isterim birbirinizi tanıyıp sevdikten sonra öpüşmeniz daha anlamlı, aşkımlı, canımlı seni seviyorumlu olur böyle şeyler hadi öpüşelim eve gidelim olmazNeden?
Masum başladı ama baya uzun sürdü yani şehvet de vardı diyebilirimKızmazsın umarım.
Açıkça sorayım; bu uzun öpüşme şehvet nitelikli mi yoksa öylesine masumca birşey miydi? Yani anlarsın bunu zaten. Öpüşürken; başka teması vs var mı?
Bu çok önemli. Fırsattan istifade etmiş de olabilir.
Yoksa taksinin plakasını alması vs klasik erkek taktiği de olabilir.
Nihayetinde en azından msjda; bu akşam çok güzeldi de yazabilirdi.
Ben yarın başka bir şehire gidiyorum okul için aslında biraz da bu yüzden kastımDaha ilişkinin başındasın sabırlı ol;kasma
Anladım o zaman zamana bırak zaten onda ıstek olustuysa sana adım atar ama bence bır daha oyle yaklasmasıa ızın vermeBen hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilim. Ama bişeyler olmasını isteyebilirim eğer o da isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?