Öpücük

Biraz bekleyin bakalım ortaya çıkar illa ki :)

bence adamin tepkisi hos olmamis bu saatlerde genelde iyi geceler derim filan. cekim olusmus arada opusmussunuz, dogal. ama iliski yonunde bi adimi olmadan bunun tekrar olmasina izin verme derim.

Ben şeyi anlamıyorum illa sesli olarak hadi sevgili olalım mı demek gerekiyor ki? Biz sevgilimle hiç demedim öyle sevgili miyiz diye ama biliyoruz ki öyleyiz hatta herkes biliyor ama hadi isim koyalım ...gerek yokki anlarsın zaten tavırlarından

Bunlar olurken sagda solda kimse yok muydu?
Hani insan sinemada misir citirdayinca sinir oluyor, siz baya koyu muhabbet ve aksiyon icindeymissiniz

Bunlar olurken sagda solda kimse yok muydu?
Hani insan sinemada misir citirdayinca sinir oluyor, siz baya koyu muhabbet ve aksiyon icindeymissiniz
En gıcık olduğum şey Sinemada karanlığı fırsat bilip mıç mıç öpüşen çiftler nedense bana çok Avam geliyor.

Sizinle ilgilenmesi sizi beklentiye sokabilir tamam ama öpüştüğünüz için beklentiye girerseniz karşı taraf için itici olabilir

Ay burayı okurken çok heyecanlandım, eşimle ilk zamanlarımız geldi aklıma

Daha nasıl olacak? Tam olarak rahatsız olduğunuz şeyler ne?

Bu arada evine gitmişsiniz diye tahmin ettim. Durumumda bir yazı var okursunuz... İlk taşı en masum KK üyesi atsın desem taş atan çıkmaz... Takma yani..

Derdi öpüşmek falan olursa her seferinde sevdiğin seylere önem vermiyorsa seninle ilgilenmiyor sorular sormuyorsa tanımak adına derdi günler gecsin takılalımdır.

Tabiki öyle ama belli edecek tam birşey olmadığı için soruyorum hadi sevgili olalım demediği için değil. Sadece gidince haber ver mutlaka vs dedi bundan da bu anlamı çıkaramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…