Yani herkesin tercihi farklıBana 2 3 görüşmede öpüşmek doğru gelmiyor yani ben sevdiğim adamı seni seviyorum dedikten sonra öpmek isterim birbirinizi tanıyıp sevdikten sonra öpüşmeniz daha anlamlı, aşkımlı, canımlı seni seviyorumlu olur böyle şeyler hadi öpüşelim eve gidelim olmaz
O an istedim ve öpüştüm bunda anormal olan nedir?Bise olsun ya da olmasın önemli değil mi?
Devamlı öpüş o zaman .
TeşekkürlerAnladım o zaman zamana bırak zaten onda ıstek olustuysa sana adım atar ama bence bır daha oyle yaklasmasıa ızın verme
Olsun; hoşlandıysa mesafe sorun değilkiBen yarın başka bir şehire gidiyorum okul için aslında biraz da bu yüzden kastım
Birşey demene gerek yoktu ki ! "Nasıl öpüştüm ama itiraf et güzeldi " der gibisin :) yazmana gerek yoktu .iyi geceler, yazsaydı sen de aynı şekilde cevap verir yatar uyurdun .bu biraz fazla olmuş .Söyleyeceğin birşey yok değil mi yazdım bunu üzerine birşey diyemem artık gerisi onda
Sinemada öpüştüyseniz , gözlerimde başka şeyler var bak diyip sende o karanlıkta birşey göremeyince mi öpüştünüz :)
Tabiki ama gider ayak olduğu için bir şeylerin netleşmesini isterdimOlsun; hoşlandıysa mesafe sorun değilki
Çok kaptırma kendini, çok da kendini çekme.. Biraz gözlemle..Masum başladı ama baya uzun sürdü yani şehvet de vardı diyebilirim
Tamamdır teşekkür ederim çokÇok kaptırma kendini, çok da kendini çekme.. Biraz gözlemle..
Tabi kendi kararın ama yinede sana daha birşey yokken bu kadar yaklaşmasına izin verme..
Çünkü bu ikinizin açısından da yanıltıcı olabilir.. :)
Bademcik ameliyatıdır o :)Masum başladı ama baya uzun sürdü yani şehvet de vardı diyebilirim
şehvet olup olması işin rengini değiştirir mi peki?Bademcik ameliyatıdır o :)
Değiştirirşehvet olup olması işin rengini değiştirir mi peki?
Çok teşekkürler en iyisi öyle yapayımbence cok kaptirmayin.
onceden normal yaklasiyormussunuz olaya, opustukten sonra nasil dusunmeye basladiniz di mi? etkileniyo insan. iyiyse eger sdsjsjjskl
erkeklerdeyse o is oyle olmayabiliyo. opusmek onlar icin iliski istiyor anlamina gelmiyor. ileriyi dusunup hareket etmedikleri gibi tensel yakinlik baglayici degil.
hic olmamis gibi flort etmeye devam edin bence
Peki o zaman djfjfDeğiştirir
Hayır orası da ayrı bir konu da buna kk dayanamaz dkflfşSinemada mi opustunuz?
Cok merak ettim bu kk nin dayanamayacagi yeri.Hayır orası da ayrı bir konu da buna kk dayanamaz dkflfş
Özelden yazabilirim yargılamayacak olanlara tabiCok merak ettim bu kk nin dayanamayacagi yeri.
Özelden yazabilirim yargılamayacak olanlara tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?