- 2 Kasım 2025
- 18
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi bahsizbedevi
İnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece öpüşmekse mevzu; abartmış. Bir öpücükle uykusu açılmaz yemesin bizi.İnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Saçma ama ne dusurdunuzkiÖpüşelim mi diye sormak da ne bileyim...![]()
Yani bir anda öpmez mi insan?Saçma ama ne dusurdunuzki
Bizde öle yaptık zatenBunun için de izin alınır mı ya?Romantik olarak ya başlar ya da sırt sırta döner uyursunuz
Valla bende tam öle zannettim insan gezmeden gelirde yorgunmu olurÖpüşmenin sonunun geleceğini düşünüp istememiş olabilir yorgunsa.
Siz ne cevap verilsin istiyorsunuz, dışarıda başka haltlar yedi de o yüzden mi istemedi?
Allah için o teze beni de dahil et :):) beni de yorumlaİnsanların kullanıcı adlarının karakterleriyle paralel olduğu üzerine bir tez yazmak istiyorum gerçekten. Mesela senin adın Bahtsız Bedevi. Belli ki her olayı biraz ‘bahtsızlık’ penceresinden okuyorsun. Adamın sadece uykusu gelmiş olabilir, hemen altında trajedi aramaya gerek yok. Her ‘yok uykum var’ cevabı sevgisizlik değildir bazen sadece uykudur.
Kocama ya da sevgilime öpüşelim mi diye niye sorim ay şak diye yapışırım ne alaka ben oraya şaşırdımİnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Atla üstüne sarıl öp sürekli kacıyoesa istemiyor arada oluyorsa normal olabılır.İnsan gece esi gezmeden geldiğinde opuselimmi dediğinizde yok uykum var derse ne anlarsiniz
Tabi ki yorgun olabilir, saat geçtir uykusu gelmiştir. Bunlar normal ama siz tam olarak öyle zannettiyseniz öncesi de vardır bu işlerin.Valla bende tam öle zannettim insan gezmeden gelirde yorgunmu olur![]()