Öpüşme içerikli çizgi film

Video muhtesem , kahkahalarla izledim
Cocuklar sevgi dolu evlerde buyumeli , siddet dolu degil..

En guzelini yapiyorsun , sevgiyi gostermek lazim ancak oyle yetistiririz sevgi dolu insanlari

Bu subniminal Mesajlar para kazanma amaçlı yapılmıyor. 13 şeytani kan bağı kitabını ve özellikle joel levy Danial esturin Texe Marrs George friedman araştırmalarını makalelerini kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Haaa derseniz umurumda değil o zaman saygı duyarım. Aman sizde beni baydınız tarzı bir uslüpla cevap vermem emin olun. Genede okumanızı tavsiye ederim.

Canimsin
Valla star warsi ilk izledikleri an muhtesem oluyor
Bende oglumla seyredecegim gunleri iple cekerdim , su anda bir star wars canavari var evde , isin kiliclarimizi kusanip seyresiyoruz filmleri :)

Ben hic Pepe'ye bakmadim yani bilmiyorum. Simdilik kizim Ari Maya delisi. Sadece youtube'tan actigim müzikleri felan var. Diger seyleri begenmiyor. Peppa pig actim, istemedi mesela.
Sizde Duck Tv, Baby First, Baby Tv ya da Luli var mı? Bebekler için uygun bunlar. Böyle cici cici rengârenk çiçekler, böcekler yavaş yavaş uçuşuyor. Hani 0-2yaş çok önemli ya, normalde hiç Tv izlememesi gerekir ama ben bebek kanallarını açmıştım ikincide. Arı Mayaʼyı da ben bilmiyorum ama o da çocuk programı. Bu dediklerime netten bakmanızı tavsiye ederim.

hanımlar
trt bu konuda yabancı çizgi film kanallarından çok daha seçici. izleyeceklerse trt çocuk izlemenizi tavsiye ederim.

Video muhtesem , kahkahalarla izledim
Cocuklar sevgi dolu evlerde buyumeli , siddet dolu degil..

En guzelini yapiyorsun , sevgiyi gostermek lazim ancak oyle yetistiririz sevgi dolu insanlari

Yani burada okuyorum iste esleri ev isinde yardim etmiyor, calismak yasak, sik sik tartisma var. Ve bunun yani sira cocuklar 2-3 yasina kadar ebeveyn yatakodasinda kaliyor.

Yani bunlarin hepsi normalde, öpüsm mi yalnis oluyor? Baska seyler diyecegimde neyse..

Opusmek sapkinlik degildir. Cocugunuza bunu bu sekilde ogretirseniz bence sorun kalmaz. İnsanlar sevdikleri kisileri operler, sevgilerini gosterirler ama yabanci biri seni ne kadar sevse de boyle bi sey yapamaz buna izin vermemelisin diye soylerseniz daha iyi olur.
Opusmek sapkinlik el ele tutusmak sapkinlik diye yetistirilen cocuklar ilerde toplumun basina bela oluyor

Deme deme
Tam banlanicak konu cunku , bende dunden beri uzak durmaya calisiyordum
Senin yorumu gorunce dayanamadim yazdim

tv kaldırım olayını ben de çok istiyorum ama eşim sıcak bakmıyor.
benim kadar hassas değil bu konuda

Ona cok güzel bir kelime var, conspiracy theory. Peki ne amac ile yapiliyormus söylermisin? Hepimiz burda Disney filmler ile büyüdük, hangimiz bundan dolayi sapik oldu? Ha pedagojik olarak prenseslerin acemi olup hep erkege ihtiyaci olmasini dogru bulmuyorum. Zaten Disneyde bu konuda "brave" gibi filmler ile degisiklikler getirmeyi calisiyor.

Ancak kücük cocuklari cinsellige itmeleri istemek tamamen sacmalik.

Ayrica siz degil, bu konu beni baydi. Hep görüyorum ve sonunda teki vermek istedim.

Bakın. Burda çok uzun uzun yazmam son derece gereksiz olur. Bu konu gerçekten çok önemli ve ciddi işlenen bir konu. Sizi şahsi olarak sıkmış olabilir. Bu konunun ana başlığı illuminatidir. Moonchild project den başlar sonsuz ispatlı Yada teoride kalmış bir çok proje ve dosya ile devam eder. Gerçek olan tek şey dünyayı yöneten 13 aileden oluşan ana tabaka ve kendi alt bölümlerinde ayrılan çeşitli grupların amacı ne para ne din nede siyasi hakimiyettir. Bu tarz konuları burda konuşmamam gerektiğini düşünüyorum. Bende hayatta bu konuları konuşmam ama bir halt ettim konuya dahil oldum. İsteyen bir önceki cevabımdaki yazarları okur araştırır. Umursamayanda göz ardı eder.

Ben yazarlari arastirdim. Ilk ikisi üzerine birsey bulamadim. 3üncü ise christian fundamentalist dedikleri sey. Yani asiri hiristiyan, sagci ve cok uc düsünenler icin söylenilir bu. Googl'da bile belli oluyor adamin bilimsellik ile hic alakasi ommadigini.

George friedman ise political analyst. Önceden kendi sirketi varmis. Hic Disney ile ilgili makalesini bulamadim.

Ve evet bende bu dünyada cok güclu insanlarin oldugunu düsünürüm. Bizim bilmediginizi cok sey var, ancak Disney bir sirkettir. Milyarca dolari olan bir sirket. En önemli istegi ise kar yapmaktir. "Arka planda sunuda bir penis'e benzeteyim" diye birsey yapmalari cok uc, cünkü kar yok, getirisi yok. Üstelik cocugun üzerinde etki bile yok yada hic belli degil.

Yani evet bence bos bir tartisma. Siz cocugunuzu istediginiz sekilde büyütebilirsiniz tabi, keza bende ve hepimiz öyle.

Eşimize sevgimizi göstermek için cocugunuzun yanında dudağından opebiliriz bunda sorun yok çocuk sevgiyi öğrenir diyen arkadaşlar,
Sevgi illa dudaktan öperek çocuğun önünde gisterilmez. Dudaktan öpmek özeldir .Benim annem ve babam birbirini severler ve bunu hep güzel sözlerle birbirlerine karşı dile getirirler birbirlerini öperler de ama dudaktan opecekse babam arkanizi donun annenizi opucem derdi mesela. Yani durup dururken değil de annem babamın hoşuna giden birşey söylediğinde .biz de güler önümüze döner yada çıkardık :) bu da çocukluğum da bile çok hoşuma giderdi. Birbirlerini seviyorlar derdim. Şükür çok mutlu huzurlu ortamda büyüdüm. Eşimle de aynı ortamı devam ettiriyoruz .ama oğlum mutlu oldugumuzu görsün diye onunde opusmuyoruz!!
Herşeyi denemeye çalışan çocukların istediğimiz kadar yetiskimler acisindan normellestirmeye çalışasak bile kendi aralarında bunu denemek isteyecekleri aşikar. Cocuk, merak ettigi icin kendisini öpmek isteyen başka bir çocuğa kolay kolay hayır demez. Çünkü bunu aleni bir şekilde yaptığımız bir olayla öğretemeyiz. Bunun özel olduğunu kendi ozelimizde yaşayarak ve hissettirerek öğretebiliriz. İğrenç kötü demek ayrıdır özel olduğunu farkettilerek aleni yapilmasini izletmemek ayrıdır.

+10000
Bir örnek geldi aklıma
Üç aile ayni evde yaşıyor elti kayin anne baba kayinvalide kayinbaba hepsi ayrı odada ka liyor çocuklarıyla beraber odada kaliyor onda sorun yok

Bazı subliminal videolar abartı ama evet böyle bir şey var.
Arka planda fark edilmiyor dedikleriniz beyin tarafından algılanıyor.

Bebeklerin beyni sünger gibidir..

Çocukları sevgi dolu yetiştirmenin tek yolu önlerinde öpüşmektir gibi bir algı oluşmuş sanki.
Dudaktan öpmeden de sevgi dolu aile olunabilir.
Biz de sürekli öperiz birbirimizi,belki dudaktan buse de kondurmuşuzdur ama genelde yanaktan öperiz.
Sıkça öperiz.
Güzel şeyler söyleriz birbirimize.
Hatta çocuklarım oyun oynarken biri anne biri baba olunca birbirlerine "hayatım" diye hitap ediyor
Sevgi dilini yeterince gösterdiğime inanıyorum,sarılarak öperek seni seviyorum diyerek vs.
Dudaktan öpmek şart değil.
Tamamen 'tü kaka' diye saklanması da doğru değil belki.
Zor mevzular :)

Biz "cocugum hadi biraz daha yaklas, öpmek dedigin böyle olur" diye cocuga göstermiyoruz ya. Canim istediginde yada sevindigimde her neyse esimi öperim. French kiss tarzinda degil, normal bir sekilde. Cünkü bu ayip degil. Bu evliligin ve ask ve sevginin bir parcasi. Niye ayip olmayan bir sey icin kizim kafasini döndürsün? Ben esimi disardada öperim mesela. Öpmek tabi tarza bagli fakat o kadarda özel birsey degil.

Cocuk bu, anne babasinda görmezse, sokakta görür, filmde görür. Yani her sekilde görür. Neticede cocuk fanusta büyümüyor. Onun icin diyoruz önemli olan aciklamak. Önemli olan anne baba icin bu normal fakat hickimsenin sana bu sekilde yaklasmasina izin verme demektir.

Cocuklar ile konustugunda, emin ol akillarinda kaliyor. Gayet iyi ayrim yapabiliyorlar.

Bazı subliminal videolar abartı ama evet böyle bir şey var.
Arka planda fark edilmiyor dedikleriniz beyin tarafından algılanıyor.

Bebeklerin beyni sünger gibidir..

Bebek tanimadigi birseyi nasil algiliyor merak ettim? Cocuklar bizim gibi düsünmüyor. Cinselligin ne oldugunu bile bilmiyorlar. Beyin bilmedigi seyi nasil algilasin? Bu konu bundan dolayi bile cok abartili geliyor bana.

Çok merak ediyorum , cocugunu dudagindan öpen ve bunu normal gören anneler, yabancı ve yerli hamileliğimden bu yana bir çok çocuk eğitimi kitabı okudum hepsinde de cocuklarinizi dudağından öpmeyin diye bas bas bağırıyor. Siz ne okuyorsunuz da normal gibi söylüyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…