• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öpüsmek istemiyorum

Daha ortada fol yok yumurta yok sen dertlenmişsin.Adamın öptüğü bile yok yani daha.Eğer öyle bir şey yapmaya kalkarsa istemiyorsan geri çekilirsin,istemiyorum dersin olur biter.

sen ilk eşimle öpüşeceğim diyorsun da eşin olacak erkek acaba ilk senle mi öpüşecek?
bu tip şeyleri tabu etmemek lazım istemezsen istemezsin ama yok ilk eşim öpsün vs. diye diretmek saçmalıktır hele bakir erkeğin olmadığı bu devirde (sevgilisi olmayan da geneleve falan gidiyo) saçma yani.

erkekler istediğini yapsın biz oturup hayal kuralım yazık.

Aynen, bravo :14:

Bence konusu açılmadan veya böyle bişeye yeltenmeden bu konuyu erkek arkadaşına sunma..Bu kız neleri düşünüyor demesin sonra..zamanı gelince açık açık söyle derim net ol dobra ol hoşuna gidecektir.amacını o şekilde görmüş öğrenmiş olursun tepkisine bakarak :KK16:

eğer içinde sevdiğine sarılmak öpmek geçmiyorsa bir insanın sevgisinden şüphe ederim. sevişmek ayrı konu ki ben sevdiğim erkekle de sevişirim. başkası cinsellik yaşamak istemez bizim erkeklere güvenilmez malum o bambaşka ancak aşk varsa çekim vardır temas vardır. yoksa dedim ya sokaktaki erkekten hiçbir farkı yok aksi durumda.

çok fazla eski türk filmi izlemişsiniz. insan sabreder ama dur imza atana kadar sabredeyim dokunmayayım demez sorunlara sabreder çözüme sabreder. yok imzaya kadar sabredeyim diyen varsa ondan sonra ten uyumsuzluğundan müzdaripler korosuna katılmak içten bile değil.

sanki yarın öpüşecekler gibi yazılmış ancak bu işlerin sırası yoktur. kimisi ilk haftada o uyumu yakalar kimisi birkaç ayda. yeter ki duygularınıza ket vurmayın.

Birini sevmek sadece ona sarilip öpmek istemekte değil ama dimi.. Ki birbirini çok sevmesine rağmen birlikte olamayan bi çok insan var ve esleri onları sabırla bekliyor gerekirse aylarca hatta yıllarca yan yana uyuyup dokunmuyor dokunamiyor... Konu sevişmek değil diyorsunuz ama asla bi öpücük sadece masum bi öpücükle kalmaz ateşle barut yan yana durmaz demişler insan bi anlık şehvetle geri dönülmez hatalarda yapabilir..

Ben kendi hislerimi kendi düşüncelerimi söyledim ama siz genelleme yapıyorsunuz farkında olmadan banada bu yanlış geliyor.. Hayati o filmlere benzeten ben değilim zira kimin eli kimin cebinde asil filmlerde belli değil onlara herşey serbest.. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüm atalarimdan bu şekilde gordum o filmlere takilsam çoktan hamile kalıp gizlice doğurup yıllar sonra bu senin çocuğun diyip entrikalara girerdim... Belki kör falan olurdum he.. Bi senelik evliyim daha ama bu kadarcik zaman bile yetti bana öyle büyük büyük aşkların olamayacağını anlatmaya... Ki ben eşime ölürüm o kadar cok severim ama hep canım cicimde olmuyor maalesef... Bu dünya çıkar dünyası verdiğin kadar alırsın diye de bi eşitlik yok malesef kendini geri çekmekten zarar gelmez kimse opusmedim diye olmez bu yüzden biraz sikarsin kendini ama sabrının sonucunuda verir elbet Rabbim.. Yoksa her önüne gelene belki bu odur diye kalbini acarsan acitirlar canini sabredip gerçekten bu kişi o özel insan dediğin anda zaten kendini birakiverir insan elinde olmaz ama bisiler yaşayıp ayrılmak sonradan çok koyar insana iste...

Arzustokrasi Arzustokrasi

Ben tartışma çıkar dedimdi de siz ne kadar kavgadan uzak kendinizi anlattınız. Tartışmayı bilen üyeler pek yok. Tebrik ederim.

:)

Sizi anladım... Bazen bende sadece sevdiceğimin bana dokunmuş olmasını istiyorum. Ama olan oldu. Hepsi de bana ayrı dersler verdi. Pişman olamıyorum o yüzden.

Ben kadınları aşağıladığınızı düşünmüştüm açıkçası. Ulaşılamayan özeldir diye düşünmüyorum sizin aksinize. Sınırlara saygı duyarak iki taraf da birbirine ulaşmalı diye düşünüyorum.

Mesele sınırlar tabii ki....

Asla aşağılamam aksine kadınları daha ustun bulurum hep en çokta bu yüzden kendimi saklı tutmayı tercih ederdim çünkü ben ozeldim ve sadece beni hakedecek o özel insana kendimi verebilirdim.. Evet hayatıma giren her erkekle bisiler ogrendim bende ama benden almak istedikleri ogrendiklerimden daha değerliydi ve bunun yanindaki kalp kırıklıkları hayal kirikliklari... Aşık olduğunda yani o kişiyi bulduğunda bi an için herşeyi unutuyorsun ama bi yandanda içini korku sariyo hani ya buda öyle biterse diye... İste sırf o korku bile geçmişinden nefret etmesine yeter insanin.. Neyseki asla geri dönülmez hatalar yapmadım... Azcik tozlanmış olsamda uflenince tertemizdim... Ve simdi düşünüyorum da boyle olmasam bu kadar mutlu olamazdım aklımda celiskilerim olurdu belki o daha iyi hissettirdi o daha iyiydi keşke bitmeseydilerim olurdu belki de... Ulaşılamayan yinede özeldir biz insanoğlu her zaman bunu isteriz çünkü hep bi ulasilmazimiz vardır bişi olur ona ulaşırız sonra daha iyisi olsun isteriz ona ulaşmak isteriz bu her konuda boyle değil midir ki...

• Beğen
Reactions: K_G
Zorla öpecek hali yok.. Siz istemediğiniz sürece

Öpüşme yoluyla geçebilen bir hastalık seç ve ondan olduğunu söyle, yeterince caydırıcı olacaktır.
Bu yöntem fazla caydırıcı olabilir bence kızı öpme isteğini bırakacağına kızı bırakır.vur deyince öldüemek olur seninki şaka yapıyosun herhalde :)

Opusmek istemezsen opusmezsin, istersen opusursun. Bunun neyini dert ettin? Ister acik acik soyle, ister beden dilinle belli et.

selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?

Yani sen bu çocuğa nasıl olsa ayrılırım diye bakıyorsun doğru mu anladım,ben 17 yaşında tanıştım eşimle,öpüştüm de hem de 9 sene yani düşün, sonra evlendik, sonuçta evlendiğim kişiyle öpüşmüş oldum

selam kizlar belki büyük bir dert degil benimkisi ama danismak istedim size ben 23 yasindayim ve bu yasa kadar hic ciddi bir iliskim olmadi ve bir erkekle el ele bile gezmedim simdi bir iliskiye baslamak üzereyim kendisi de benim yaslarimda , zaten kesinlikle seviyeli bir iliski olacak ikimizde dinimize ve kültürümüze önem veriyoruz. Fakat arkadaslarim illa ki seni öpmek ister diyor dudagindan , ben ise bunu da istemiyorum hayalim evlendigim insanin ilk kez beni öpmesi, belki geri kafali diyebilirsiniz fakat ben ona nasil uygun bir dille söylerim bunu, sonucta hayalim bu demek istemem , bunun hayalini kurdugumu sanmasin , sizce nasil karsilar bunu bir erkek, ilk kez esiyle öpüsen var mi sevgiliniz nasil karsiladi bunu?
açıklama mı yapman gerekiyo? nikah olmadan bu tarz şeylerin sana uygun gelmedigini söyle.. saygı duymazsa da yol ver zaten.. mecbur musun, nedir yani..

Birini sevmek sadece ona sarilip öpmek istemekte değil ama dimi.. Ki birbirini çok sevmesine rağmen birlikte olamayan bi çok insan var ve esleri onları sabırla bekliyor gerekirse aylarca hatta yıllarca yan yana uyuyup dokunmuyor dokunamiyor... Konu sevişmek değil diyorsunuz ama asla bi öpücük sadece masum bi öpücükle kalmaz ateşle barut yan yana durmaz demişler insan bi anlık şehvetle geri dönülmez hatalarda yapabilir..

Ben kendi hislerimi kendi düşüncelerimi söyledim ama siz genelleme yapıyorsunuz farkında olmadan banada bu yanlış geliyor.. Hayati o filmlere benzeten ben değilim zira kimin eli kimin cebinde asil filmlerde belli değil onlara herşey serbest.. Ben muhafazakar bi ailede büyüdüm atalarimdan bu şekilde gordum o filmlere takilsam çoktan hamile kalıp gizlice doğurup yıllar sonra bu senin çocuğun diyip entrikalara girerdim... Belki kör falan olurdum he.. Bi senelik evliyim daha ama bu kadarcik zaman bile yetti bana öyle büyük büyük aşkların olamayacağını anlatmaya... Ki ben eşime ölürüm o kadar cok severim ama hep canım cicimde olmuyor maalesef... Bu dünya çıkar dünyası verdiğin kadar alırsın diye de bi eşitlik yok malesef kendini geri çekmekten zarar gelmez kimse opusmedim diye olmez bu yüzden biraz sikarsin kendini ama sabrının sonucunuda verir elbet Rabbim.. Yoksa her önüne gelene belki bu odur diye kalbini acarsan acitirlar canini sabredip gerçekten bu kişi o özel insan dediğin anda zaten kendini birakiverir insan elinde olmaz ama bisiler yaşayıp ayrılmak sonradan çok koyar insana iste...

Cinsellik fizyolik bir ihtiyaçtır ve tıpkı yemek içmek gibi elzemdir. bu ihtiyaç giderilmediğinde bir sürü ruhsal ve fiziksel problemler yaşanıyor. Bu sadece seksle ilgili de değil her insanın karşı cinsle özel bir anı olmalıdır. yani öpüşmekle kalmaz diye bir şey yok ki öpüşmek özel bir anı paylaşmaktır kişilerin arasındaki sevgiyi bağı perçinler. Cinsellikle karıştırmayın. ve dokunmadan uyumak diye bişey yoktur eğer evlendikten sonra bir hastalık vajinismus vs. olursa çiftler yine belli temaslarla bu isteklerini tamamlayabilirler yoksa dokunmadan uyumak filan övünülecek bişey değil aksine ciddi bir soruna işarettir.

büyük aşklar ya da küçük aşklar meselemiz farklı.. o an sevdiği insanla bir uyum hisseder ve yakınlaşabilirsiniz. bu ayıp değil aksine insan olmanın gereğidir. aman özel olayım aman ilk olayım kafasıyla gidersek ikinci evliliğini yapan kadınların alayı değersiz mi oluyor sizce? Kadının değeri cinsellikle ölçülmez. Böyle diye diye kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Aman bırakır diye hayat yaşanır mı belki ben bırakacağım neden illa erkek gider diye takıntı yaptınız ki? Bu muhafazakar baskılar kadının özgüvenini kırıyor böyle işte. Tüm ipleri erkeğe bırakıyor...

Nedense bu muhafazakarlık da hep kadınlara yüklenmiş. ben bir erkeğin kendimi eşime saklayayım dediğini duymadım hep kadınlara yüklenmiş ve bu da bizim erkekleri edepsiz hale getirdi bu yaz tatilde gördüklerim bile inanın iğrenmeme yetti biraz eteği kısa diye bizim erkeklerin yurtdışından gelmiş kızlara nasıl tabirim için üzgünüm ama aç köpek gibi baktıklarını tacize yeltendiklerine canlı şahidim. oysa aynı şekilde orada olan turist erkeklerin dönüp baktığını bile görmedim adamların cinsellikle sorunu yok bizim gibi. Düşünün bu işte tecavüzlere kadar varıyor. Sebep? İşte cinselliği tam anlamamış baskılamış toplum yapısı. Elin adamının ülkesinde çıplaklar kampı var millet iç çamaşırsız geziyor orada ama kimse kimseye saldırmıyor. Biraz farklı bakmak lazım.

Ayrıca bu kadar muhafazakar düşünen bir kadının eşinden de benzer bir tutum beklemesi gerekir bence ama bakıyorum eşim eğlenmiş gezmiş ama tüh ben ilk olamadım diye üzülen bir kadın var karşımda. Çelişki.

Demek istediğim bu öpüşme meselesi kurala şarta bağlı olmaz o anki duygular yön verir. Eğer sevgililik sıfatıyla bir erkekle beraberseniz de belli şeylerin yaşanacağını bilmeniz gerekiyor. eğer bunlar bana uymaz diyorsa bir kadın o sıfatla bir erkekle olmayacak. Oturup muhabbet edeceksem neden sevgili diyorum duygu besliyorum ki? Okulda işte bir sürü erkek var onun için.

Cinsellik fizyolik bir ihtiyaçtır ve tıpkı yemek içmek gibi elzemdir. bu ihtiyaç giderilmediğinde bir sürü ruhsal ve fiziksel problemler yaşanıyor. Bu sadece seksle ilgili de değil her insanın karşı cinsle özel bir anı olmalıdır. yani öpüşmekle kalmaz diye bir şey yok ki öpüşmek özel bir anı paylaşmaktır kişilerin arasındaki sevgiyi bağı perçinler. Cinsellikle karıştırmayın. ve dokunmadan uyumak diye bişey yoktur eğer evlendikten sonra bir hastalık vajinismus vs. olursa çiftler yine belli temaslarla bu isteklerini tamamlayabilirler yoksa dokunmadan uyumak filan övünülecek bişey değil aksine ciddi bir soruna işarettir.

büyük aşklar ya da küçük aşklar meselemiz farklı.. o an sevdiği insanla bir uyum hisseder ve yakınlaşabilirsiniz. bu ayıp değil aksine insan olmanın gereğidir. aman özel olayım aman ilk olayım kafasıyla gidersek ikinci evliliğini yapan kadınların alayı değersiz mi oluyor sizce? Kadının değeri cinsellikle ölçülmez. Böyle diye diye kendinizi değersizleştiriyorsunuz. Aman bırakır diye hayat yaşanır mı belki ben bırakacağım neden illa erkek gider diye takıntı yaptınız ki? Bu muhafazakar baskılar kadının özgüvenini kırıyor böyle işte. Tüm ipleri erkeğe bırakıyor...

Nedense bu muhafazakarlık da hep kadınlara yüklenmiş. ben bir erkeğin kendimi eşime saklayayım dediğini duymadım hep kadınlara yüklenmiş ve bu da bizim erkekleri edepsiz hale getirdi bu yaz tatilde gördüklerim bile inanın iğrenmeme yetti biraz eteği kısa diye bizim erkeklerin yurtdışından gelmiş kızlara nasıl tabirim için üzgünüm ama aç köpek gibi baktıklarını tacize yeltendiklerine canlı şahidim. oysa aynı şekilde orada olan turist erkeklerin dönüp baktığını bile görmedim adamların cinsellikle sorunu yok bizim gibi. Düşünün bu işte tecavüzlere kadar varıyor. Sebep? İşte cinselliği tam anlamamış baskılamış toplum yapısı. Elin adamının ülkesinde çıplaklar kampı var millet iç çamaşırsız geziyor orada ama kimse kimseye saldırmıyor. Biraz farklı bakmak lazım.

Ayrıca bu kadar muhafazakar düşünen bir kadının eşinden de benzer bir tutum beklemesi gerekir bence ama bakıyorum eşim eğlenmiş gezmiş ama tüh ben ilk olamadım diye üzülen bir kadın var karşımda. Çelişki.

Demek istediğim bu öpüşme meselesi kurala şarta bağlı olmaz o anki duygular yön verir. Eğer sevgililik sıfatıyla bir erkekle beraberseniz de belli şeylerin yaşanacağını bilmeniz gerekiyor. eğer bunlar bana uymaz diyorsa bir kadın o sıfatla bir erkekle olmayacak. Oturup muhabbet edeceksem neden sevgili diyorum duygu besliyorum ki? Okulda işte bir sürü erkek var onun için.

İkinci evlilik ya da dul kalmak falan tabu zaten tam da bu sebepten, konu sahibi arkadaş elimi bile tutan olmadı dediğine göre muhafazakar biri ve flörte sıcak bakmazlar genelde, ben öyle biliyorum, görücü usulü tanışılır bikaç görüşme sonrası evlenilir

İlk buluşmada ben öpüşmem diye kezbanlık yapma arkadaşım sevgilin seni öpmek istediğinde olmaz dersin. Sen ilk buluşmada öpme beni dersen çocukta bu kızın aklı fikri şeyde der eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma:)

e öpüşmezsin o zaman
sorun ne ki?
öpmek isterse sen istemediğini söylersin
dinimize önem veriyoruz demişsin herhalde o da öyle bi talepte bulunmaz

İkinci evlilik ya da dul kalmak falan tabu zaten tam da bu sebepten, konu sahibi arkadaş elimi bile tutan olmadı dediğine göre muhafazakar biri ve flörte sıcak bakmazlar genelde, ben öyle biliyorum, görücü usulü tanışılır bikaç görüşme sonrası evlenilir

bir sevgilisi olmuş sanırım keşke olmasaydı diye düşünüyor. kişilerin özelidir tabii sadece benim anlamadığım kadını böyle sürekli duygudan cinsellikten muaf görme anlayışı. öpüşürsün de sevişirsin de robot değiliz ki.

belki hiç evlenmeyecek bir kadın kısmet bu ya patlasın mı aaa :KK45:

Istemiyosan istemiyorum dersin.
Senin birlikte oldugun kisinin de senin kafa yapina uygun olup olmadigini gorursun boylelikle.
Istemeden biseyleri zorlayatak yasamaya karsiyim. Icinden ne geliyosa

Aktrist gibi kurallarinizi yazip eline vermeyeceksiniz herhalde, adam da sizi zorla opecek degil, oyle bir ambiyans yaratmazsiniz olur biter.

en güzeli görücü usülüyle tanışıp görüşüp evlenmek.

Back
X