- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Karışır buralar...
yeni tartışma konumuz belli oldu.hadi bakalım.
alakasız not:ben de babanne oluyorum ve senin gibi,profil fotoğrafı altına yazayım dedim.ama beceremedim.
Sözlünüz sizi dövseydi seyredelerdi öpüşünce zorlarına gitmiş.Merhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
1 saniyelik bi öpücüğü garsonlar nasıl görmüş acaba?O 1 saniye sizemi kısa geldi acaba?pek inandırıcı gelmediniz?sarılarak nasıl kahvaltı yapıyorsunuz merak ettimde.Allah ım yaaa
Gözünüz aydın olsun arkadaşım çok sevindim
Yukarda nickinin olduğu yere tıkla kişisel bilgiler var ona tıklayacaksın özel bilgiler yazıyor oraya yazacaksın sonrada değişikliği kaydet dediğin zaman çıkıyor..
yaa sağolasın.yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?