- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi simgebehra
-
Süper olmuş tatlı babaannesitenin 2 nenesi olduk şimdi
evet ya çok değişik bir duyguymuş.çok heyecanlıyım,çok.
Sevgiden neden bu kadar nefret ediyoruz anlaması güç.
Sözlünüz sizi dövseydi seyredelerdi öpüşünce zorlarına gitmiş.
Ben rahatsız oluyorum her gittiğim mekanda da böyle çiftler görüyorum görmek zorundaymıyım değilim keşke Burdada öyle olsa sarıl el ele tutuşun ama öpüşmek nedir ya açıkcası benim midem bulanıyor
Çocuk görse ne olacak anlamıyorum. Kavga eden anne babadan, etraftaki şiddetten daha çok mu etkiliyor insanların birbirini sevdiğini görmek? Çocuklar adına saçma sapan kararlar veriyorsunuz gibi geliyor. Çocuk ne olduğunu sorarsa açıklarsınız diliniz mi yok? Zaten çocuk anne babasını böyle görmediyse ve dışarıda gördüğünü bunlar ne yapıyor diye sorarsa sorun sizin evliliğinizdedir.
Konu sahibi eğer sevgilinizi öpüştüğünüz için orada dövselerdi herkes güzel güzel izlerdi. Ama siz öpüşmüşsünüz. Çok ayıp.
Orada onlarca kez bıçaklansaydınız mesela herkes kaçar güzel bir uzaklıktan ölümünüzü izlerdi. Ama sizler öpüşmüşsünüz. Gerçekten çok ayıp. Abarttığımı düşünüyorsanız açın bakın haberlere daha yeni yaşandı bu olay.
Çocuklarımıza bıçaklanan, öldürülen, tecavüze uğrayan insanları açıklayabiliyoruz ama öpüşmeyi açıklayamıyoruz. Biraz da bizi düşünün. Saygısız zındıklar sizi. Gençlik nereye gidiyooor?
Ben böyle çiftleri görünce mutlu oluyorum. Dışarıda bağrış çığrış kavga eden çiftler beni rahatsız ediyor. İşte o zaman çoluk çocuk var gidin evde edin kavganızı diyorum içimden.
Konu sahibi siz en iyisi bir daha o mekana gitmeyin.
Çocuk görse ne olacak anlamıyorum. Kavga eden anne babadan, etraftaki şiddetten daha çok mu etkiliyor insanların birbirini sevdiğini görmek? Çocuklar adına saçma sapan kararlar veriyorsunuz gibi geliyor. Çocuk ne olduğunu sorarsa açıklarsınız diliniz mi yok? Zaten çocuk anne babasını böyle görmediyse ve dışarıda gördüğünü bunlar ne yapıyor diye sorarsa sorun sizin evliliğinizdedir.
Konu sahibi eğer sevgilinizi öpüştüğünüz için orada dövselerdi herkes güzel güzel izlerdi. Ama siz öpüşmüşsünüz. Çok ayıp.
Orada onlarca kez bıçaklansaydınız mesela herkes kaçar güzel bir uzaklıktan ölümünüzü izlerdi. Ama sizler öpüşmüşsünüz. Gerçekten çok ayıp. Abarttığımı düşünüyorsanız açın bakın haberlere daha yeni yaşandı bu olay.
Çocuklarımıza bıçaklanan, öldürülen, tecavüze uğrayan insanları açıklayabiliyoruz ama öpüşmeyi açıklayamıyoruz. Biraz da bizi düşünün. Saygısız zındıklar sizi. Gençlik nereye gidiyooor?
Ben böyle çiftleri görünce mutlu oluyorum. Dışarıda bağrış çığrış kavga eden çiftler beni rahatsız ediyor. İşte o zaman çoluk çocuk var gidin evde edin kavganızı diyorum içimden.
Konu sahibi siz en iyisi bir daha o mekana gitmeyin.
Sormuşlar Leyla'ya:
''Mecnun mu seni daha çok seviyor, yoksa sen mi Mecnun'u daha çok seviyorsun?'' diye.
''Ben!'' demiş; ''Tabii ki ben daha çok seviyorum.''
''Ama'' demişler, ''O senin için çöllere düştü, dağa taşa seni sordu, çektiklerini hepimiz biliyoruz.''
Leyla yanıtlamış:
''Mecnun bana olan aşkını herkese söyledi, dağa taşa haykırdı, ama ben ona olan aşkımı hep içimde taşımak zorunda kaldım, neler çektiğimi bir ben bilirim. Şimdi siz söyleyin, gerçekten Mecnun mu beni daha çok seviyordu?''
Not; gerçek sevgi bunların ki değil! !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?