Öpüşmek yasak mı?

Diğerini bilmem de öpüşmek serbest yazanı taşlarlar aboo

mekan acarsam söz veriyorum öpüsmek sarilmak serbest olucak!!! hatta indirim falan mi yapsam

yahu birakin insanlar sarilsin, insanlar öpüssün... Ne yani siz hic öpüsmüyormusunuz ??
tecavuzler tacizler ölümler daha mi güzel de durup onlari seyrediyorsunuz öpüsen birini görünce irite olup mideniz bulaniyor felan ???

Uyelerin her zaman giris cikis yaptigini sanmiyorum. Benim e-posta sifre kayitlidir. Otomotik giris yapilir. Hic de cikis yapmiyorum yani. Ugrasilacak sey degil. E bu kadar banli uye olacagini da sanmiyorum. 60 kusur ziyaretci gozukuyor. Bu da bana normal gelmiyor. Yine de moderatorler daha iyi bilir. Normalde de sitedeki ziyaretci sayisi her zaman bu kadar yuksekse olabilir tabi.

Hırsızlığın suç olduğu Türk ceza kanununda yazıyor. Peki öpüşmenin yasak olduğu hangi kanun,yönetmelikte yazıyor bir söyleyebilir misiniz? Herkes kafasına göre yasak koysun o zaman, oh ne güzel ülke. Ben de yasak koyuyorum o zaman, bundan sonra kadın erkek göz göze gelmeyecek. Hadi bakalım.

Ekşiciler gelince sayı absürd oluyor..

Konu pembe kazak topiğine dönmüş, din var, siyaset var, yallah Arabistan'a sözleri var, çarşaf var.
Bunlar varken yeterince kib yok, kiblenen yorumlardan çok daha fazlası olduğunu düşünüyorum.
Neyse konuyu kapatıyorum, şu kibleri bir değerlendirelim, sonra belki peşpeşe başka kib yapanlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…