- 15 Aralık 2013
- 15.656
- 35.859
- 798
- Konu Sahibi simgebehra
-
istanbul üniversitesi beyazıt yerleşkesinde meşhur bir pideci var, duvarında uyarılar vardı "özellikle kız arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizde fiili hareketlerden kaçınmalısınız" diye (hala o uyarılar duruyor mu bilmiyorum)
taksimde de bir kafe vardı aynı dönem, her yerinde "öpüşmek serbest" yazan...
toplum böyle böyle bu hale geldi işte.
ha bu arada fiili hareketlerden kaçınılan pidecinin pidelerinden de hep kıl yün çıkardı, onlar da mutfakta fiili hareketlerden kaçınsaymış keşke.
Ülkede herseyın artık olağan olduğunu yazmak ıcın o düsğnceyı yazdımne demek istediniz? o sapık öğretmenin -ki öğretmen demeye dilim varmıyor- düşüncesini niçin buraya yazdınız ki?
bir de böyle pislikler var evet.Ülkede herseyın artık olağan olduğunu yazmak ıcın o düsğnceyı yazdım
Ya ben kücük kiz cocuguyken kapimizin önünde arkadasimla top oynuyorum diye bir adam geldi dövmedigi kaldi. Oradan gidene kadar kötü kötü bakti. Kiz cocugu evde durcakmisiz. Top mu oynanirmis. Les herif.
Yiyişmiş olmuyoruz.Dudağından öpünce öpüşmüş oluyorsunuz.
iğrenç ya gerçekten iğrenç. işte benim midem de bundan bulanıyor ufacık çocuklara nasıl olur ya, ciddiyim kusacağım.çünkü tahrik oluyor
Diğerini bilmem de öpüşmek serbest yazanı taşlarlar aboo
Uyelerin her zaman giris cikis yaptigini sanmiyorum. Benim e-posta sifre kayitlidir. Otomotik giris yapilir. Hic de cikis yapmiyorum yani. Ugrasilacak sey degil. E bu kadar banli uye olacagini da sanmiyorum. 60 kusur ziyaretci gozukuyor. Bu da bana normal gelmiyor. Yine de moderatorler daha iyi bilir. Normalde de sitedeki ziyaretci sayisi her zaman bu kadar yuksekse olabilir tabi.Colin başlık dikkat çekici olduğundan, giriş yapmayıp forumda takılan üyeler de gelip bakıyor bence. Ziyaretçi sayısı fazla olunca ben bunu gözlemledim, sonradan giriş yapıyor ziyaretçi sayısı 1-2 düşüp, kullanıcı sayısı 1-2 artıyor.
Ama şu 4 gündür filan, hususi böyle konular açılıyor gibi geliyor bana da.
Ahlâkı açıdan herkesin düşüncesine saygı duyarım, ama bir müessese bizde yasak diyorsa bu kuraldır!
Nasıl hırsızlıgın azı da çoğu da yasak olarak kabul ediliyorsa, kurallari kabul etmek gerek.
Yok ben öpüşecegim derseniz, yasak olmayan yerlere gidin. Ama neyin tartışması anlamadim.
Illa herkes kendisinin ahlaki görüsünü sergileyip, sonucunda kavga mı etmek gerekiyor?
Uyelerin her zaman giris cikis yaptigini sanmiyorum. Benim e-posta sifre kayitlidir. Otomotik giris yapilir. Hic de cikis yapmiyorum yani. Ugrasilacak sey degil. E bu kadar banli uye olacagini da sanmiyorum. 60 kusur ziyaretci gozukuyor. Bu da bana normal gelmiyor. Yine de moderatorler daha iyi bilir. Normalde de sitedeki ziyaretci sayisi her zaman bu kadar yuksekse olabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?