Öpüşmek yasak mı?

Birbirini seven insan görmeye o kadar hasret kaldık ki... heryer nefret kin hakaret dolu. O yüzden böyle konularda çok tepki gösteriyorum. Bırakın öpüşsünler arkadaş ya ne zararı var. Bırakın çocuklar insanların birbirini sevebildiğini görsün. Çocuğum onlardan görüp kreşte arkadaşını öpse gibi bir şey yazmış bir üye arkadaşımız. Ben daha şimdiye kadar çocuğum arkadaşına vurdu acaba nerden gördü diye peşine düşen anne görmedim. Vardır muhakkak ama öpücüğün peşine düşen kadar değil. Ben de kreşte arkadaşımı öpmüşüm bu arada. Kimse de kızmadı, sıkıştırdın mı çocuğu çakal seni falan demişlerdi.

Hahahahaaha niye öptün neden öptün desene ayıp valllaaa

Ne kadar güzel hatıralar o kadar özeniyorumki mutlu aile hatıraları olanlara.

Ağlattın beni ya.Zaten bu gün babalar günü bana, sabahtan beri ağlıyorum.....

ahlak dersi olarak genelledim onları :)
yoksa 9-10 yaşındaki çocukların giyimine bile burnunu sokanı gördüm maalesef.

Ya ben kücük kiz cocuguyken kapimizin önünde arkadasimla top oynuyorum diye bir adam geldi dövmedigi kaldi. Oradan gidene kadar kötü kötü bakti. Kiz cocugu evde durcakmisiz. Top mu oynanirmis. Les herif.

Kendi çocuğu birini dövdüğünde haketmeseymiş diyip başkası onun çocuğunu dövdüğünde o aileye hakaret yağdıranlar var mesela. Yada erkek çocuğu olan bir ebevyn bir kızı öptüğünde gururlanıyor espri yapıyor. Böyle saçma örnekler. Kısaca herkes kendi işine geldiğinin doğrucusu.

Bi konunun altinda uyeden cok ziyaretci varsa ben o konudan supheleniyorum arkadas. Kac gundur ard arda bu sekilde dikkkat cekici ve kutuplasmayi arttirici konular aciliyor. Bana cok provokatif geliyor bu konular.

Colin başlık dikkat çekici olduğundan, giriş yapmayıp forumda takılan üyeler de gelip bakıyor bence. Ziyaretçi sayısı fazla olunca ben bunu gözlemledim, sonradan giriş yapıyor ziyaretçi sayısı 1-2 düşüp, kullanıcı sayısı 1-2 artıyor.
Ama şu 4 gündür filan, hususi böyle konular açılıyor gibi geliyor bana da.

Bahsettiğiniz yer Saray'sa birkaç sene öncesine kadar duruyordu evet 2017 itibariyle ben de bilmiyorum ama son durum nedir?

Eşofman gıden ogrencıye cıplak gözle bakıldığı bır ülkedeyız farkındamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…