- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi simgebehra
-
Tabiki de caniim. Canini sevdigim milletim ahlaki yeri gelince makama ve de paraya satabiliyor. Ne ahlaki yaaa adam nerden gelmis döviz veriyor. Fakirsen sen öpüsemezsin, cünküm ahlakli bir toplumuz biz
Birbirini seven insan görmeye o kadar hasret kaldık ki... heryer nefret kin hakaret dolu. O yüzden böyle konularda çok tepki gösteriyorum. Bırakın öpüşsünler arkadaş ya ne zararı var. Bırakın çocuklar insanların birbirini sevebildiğini görsün. Çocuğum onlardan görüp kreşte arkadaşını öpse gibi bir şey yazmış bir üye arkadaşımız. Ben daha şimdiye kadar çocuğum arkadaşına vurdu acaba nerden gördü diye peşine düşen anne görmedim. Vardır muhakkak ama öpücüğün peşine düşen kadar değil. Ben de kreşte arkadaşımı öpmüşüm bu arada.19 yaşımda kaybettim babamı. Ve okul çağına kadar aile büyüğümüzün yanında kaldım.
Yani toplamda 12-13 sene kadar yaşadım yanlarında.
Babam hemşerim der bacağına elini atardı biz nasıl gülerdik, Birgün yatak odalarının kapıları açık kalmış. Babam annemin karnına yatmış annem babamın saçlarını okşuyor :) ne güzel sahneydi. Ama nasıl kaçıştılar anlatamam :)
Zaten ondan bir kaç ay sonra da vefat etti.
zihnimde çok hatıraları yok ama ben en azından çocuklarıma fazla fazla hatıra bırakmak istiyorum. Beni hatırlasınlar istiyorum. Gülümseyerek hatırlasınlar...
O yüzden ne yapsam takip ediyorum özellikle gözlerine, ne oluyo içinde acaba diye merak ediyorum..
Birbirini seven insan görmeye o kadar hasret kaldık ki... heryer nefret kin hakaret dolu. O yüzden böyle konularda çok tepki gösteriyorum. Bırakın öpüşsünler arkadaş ya ne zararı var. Bırakın çocuklar insanların birbirini sevebildiğini görsün. Çocuğum onlardan görüp kreşte arkadaşını öpse gibi bir şey yazmış bir üye arkadaşımız. Ben daha şimdiye kadar çocuğum arkadaşına vurdu acaba nerden gördü diye peşine düşen anne görmedim. Vardır muhakkak ama öpücüğün peşine düşen kadar değil. Ben de kreşte arkadaşımı öpmüşüm bu arada.Kimse de kızmadı, sıkıştırdın mı çocuğu çakal seni falan demişlerdi.
Ne kadar güzel hatıralar o kadar özeniyorumki mutlu aile hatıraları olanlara.Biz küçükken babam uyumadan önce annemin dudağına bir buse kondururdu ve ben acaiipp mutlu olurdum ( hala da uyumadan önce öper annemi). Unuttuğu zamanlarda " babaaa annemi öpmeyi unuttun" diye bağırırdım. Sokakta yürürken el ele tutuştuklarını gördüğümde benden mutlusu olmazdı :) şimdi hala öyleyim, bazen sarılıp yürürler bazen el ele, arkalarından bakar izlerim.
Eşim, babamın yanında elimi tutar, elini omzuma atar. Bu yüzden hiç annemden babamdan utanmadım. Çünkü gözleri ışıldayarak bakarlar bize.
Bazen sevgini ufak bir buse ile, bazen bir hediye ile, bazen bir kucaklama ile gösterirsin karşındakine. Bazen tutamazsın içindeki coşkuyu, öpüverirsin sokakta. Ama bazılarına göre sevdiğine sevgini belli etmek ayıp. Kadın kısmısı yatakta sevilir...
Eksik yazmissin, bir de milleti dikizleyecek onlar. Kadina kiza oyle giyinilir mi diyecek, el ele tutusana laf edecek. Mecbur
Ağlattın beni ya.Zaten bu gün babalar günü bana, sabahtan beri ağlıyorum.....19 yaşımda kaybettim babamı. Ve okul çağına kadar aile büyüğümüzün yanında kaldım.
Yani toplamda 12-13 sene kadar yaşadım yanlarında.
Babam hemşerim der bacağına elini atardı biz nasıl gülerdik, Birgün yatak odalarının kapıları açık kalmış. Babam annemin karnına yatmış annem babamın saçlarını okşuyor :) ne güzel sahneydi. Ama nasıl kaçıştılar anlatamam :)
Zaten ondan bir kaç ay sonra da vefat etti.
zihnimde çok hatıraları yok ama ben en azından çocuklarıma fazla fazla hatıra bırakmak istiyorum. Beni hatırlasınlar istiyorum. Gülümseyerek hatırlasınlar...
O yüzden ne yapsam takip ediyorum özellikle gözlerine, ne oluyo içinde acaba diye merak ediyorum..
Peki o zaman öpüsmeli, tecavüzlü dizilere bakmalara doyamayiz ama sokakta görmeye tahammülümüz yok.Makarna demeyin ne olur gene hır çıkacak yoksa..
ahlak dersi olarak genelledim onları :)
yoksa 9-10 yaşındaki çocukların giyimine bile burnunu sokanı gördüm maalesef.
Kendi çocuğu birini dövdüğünde haketmeseymiş diyip başkası onun çocuğunu dövdüğünde o aileye hakaret yağdıranlar var mesela. Yada erkek çocuğu olan bir ebevyn bir kızı öptüğünde gururlanıyor espri yapıyor. Böyle saçma örnekler. Kısaca herkes kendi işine geldiğinin doğrucusu.Birbirini seven insan görmeye o kadar hasret kaldık ki... heryer nefret kin hakaret dolu. O yüzden böyle konularda çok tepki gösteriyorum. Bırakın öpüşsünler arkadaş ya ne zararı var. Bırakın çocuklar insanların birbirini sevebildiğini görsün. Çocuğum onlardan görüp kreşte arkadaşını öpse gibi bir şey yazmış bir üye arkadaşımız. Ben daha şimdiye kadar çocuğum arkadaşına vurdu acaba nerden gördü diye peşine düşen anne görmedim. Vardır muhakkak ama öpücüğün peşine düşen kadar değil. Ben de kreşte arkadaşımı öpmüşüm bu arada.Kimse de kızmadı, sıkıştırdın mı çocuğu çakal seni falan demişlerdi.
Peki o zaman öpüsmeli, tecavüzlü dizilere bakmalara doyamayiz ama sokakta görmeye tahammülümüz yok.
Amaan ya bunaldim konusurken bile.
Bi konunun altinda uyeden cok ziyaretci varsa ben o konudan supheleniyorum arkadas. Kac gundur ard arda bu sekilde dikkkat cekici ve kutuplasmayi arttirici konular aciliyor. Bana cok provokatif geliyor bu konular.
Ağlattın beni ya.Zaten bu gün babalar günü bana, sabahtan beri ağlıyorum.....
istanbul üniversitesi beyazıt yerleşkesinde meşhur bir pideci var, duvarında uyarılar vardı "özellikle kız arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizde fiili hareketlerden kaçınmalısınız" diye (hala o uyarılar duruyor mu bilmiyorum)
taksimde de bir kafe vardı aynı dönem, her yerinde "öpüşmek serbest" yazan...
toplum böyle böyle bu hale geldi işte.
ha bu arada fiili hareketlerden kaçınılan pidecinin pidelerinden de hep kıl yün çıkardı, onlar da mutfakta fiili hareketlerden kaçınsaymış keşke.
Eşofman gıden ogrencıye cıplak gözle bakıldığı bır ülkedeyız farkındamısınMerhaba bayanlar iki gün önce sözlümle maşukiyeye gittik kahvaltıya. Hava çok soğuktu bizde birbirimize sarılarak oturduk. Biz genel olarak hep elele sarılarak gezen bir çiftiz. Neyse sözlüme sarıldığım esnada saniyelik bir öpücük olayı oldu. ( gerçekten saniyelik birşeydi) Garsonlar gelip bize yasak olduğunu söyleyip bildiğiniz kovdular! (Sarılarak oturmakta yasakmış bu arada). Hizmet kalitesi açısından da bir sürü turist vardı onlara gösterdikleri ilginin tevazunun onda biri bize gösterilmedi ek olarak.
Kısaca çok uzun süreli olmayan, cinsel anlamda duygular oluşturabilecek teşhircilik içermeyen masum bir buse Türkiye sınırları içinde ceza hukukuna dahil bir eylem midir? Bu muamele için elimden geleni yapmak istiyorum. Hukukçu arkadaşlar varsa onlarda yol gösterirse sevinirim.
Mekanları cennet olsun....
Ağlama ya bende başlarım sonra
Öpüşme konusunda ağlayan sulu gözler olarak kk tarihine geçeriz
ne demek istediniz? o sapık öğretmenin -ki öğretmen demeye dilim varmıyor- düşüncesini niçin buraya yazdınız ki?Eşofman gıden ogrencıye cıplak gözle bakıldığı bır ülkedeyız farkındamısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?