- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi simgebehra
-
Aynı şeyi düşünüyordum şu yaşımda da olsam, Rahmetli babam yaşasa, yine öpse yine mutlu olurum,öpüşün kızlar çocuklar mutlu olur bende öpeceğim yine bu akşam:))))27 yaşındayım, hala annemle babamın sarılıp birbilerini öptüğünü gördüğümde tebessüm ederim çok mutlu olurum. İçim sıcacık olur. Nasıl güzel bir his anlatamam. Sessizce çıkarım odadan beni görüp bozmasınlar diye. Onlar da öyle yetişmiş çünkü çocukların önünde ayıp diye. Halbuki bilseler ne güzel bir sahne. Bunu yaşamayan insanların öpüşmeye bu kadar tepkili olması normal belki de bilemiyorum.
Yok ablacım gösteririm her zaman. Eşimin adıyla seslendiğimde çocuklarda eşimde buz gibi donar kalır n’oluyo diyeGöster mutlaka,inan çocuklar daha mutlu olurlar anne babanın birbirlerine olan sevgilerini gördükçe..
Şimdi bunu söyleyince ortalığı karıştırıyosun diyorlar ama o mekana yabancı çiftlerde gidiyor ve onlarda öyle çekinme falanda olmuyor o zaman ne yapıyorlar acaba?Suçlu seks işte tez organlar vurula
Yazmamak için kendimi zor tuttum ama cidden bizim ülkemizdeki ayrımcılık sokakta seks yapanlardan daha çok midemi bulandırıyor. Arka masamızdaki turistler araptı bir adam ve 3 kadın hepsi peçeliydi hizmeti görmeniz gerekiyodu. Biz yanyana oturduk öptük diye kıyamet koptu. Bir adamın 3 karısı olabiliyor ama türksek öpemiyoruz. Bunada kendini haklı çıkarmaya çalışma derler ama gerçek bu.
Ben de bunu yazacaktım.
Bizimkiler de yanımızda hiç öpüşmezler, sarılmazlar.
Arada aşkım, hayatım derler ona bile nasıl mutlu olurum.
Küçük bir öpücük cocukların psikolojisini nasıl bozabilir ki?
Aramızda cocuk psikolojisinden anlayan varsa bir acıklasa.
Göster mutlaka,inan çocuklar daha mutlu olurlar anne babanın birbirlerine olan sevgilerini gördükçe..
Ooo polemik, en sevdiğim!
Öpüşene çemkiren kıskançtır ve de yellozdur asdfhdddhj
Yok ablacım gösteririm her zaman. Eşimin adıyla seslendiğimde çocuklarda eşimde buz gibi donar kalır n’oluyo diye
Ama daha da fazla göstermek gerekmiş diyorum. Onları bu kadar mutlu ediyorsa, normal yaşantıdan daha fazla görmeleri gerekiyormuş demek :)
Şimdi bunu söyleyince ortalığı karıştırıyosun diyorlar ama o mekana yabancı çiftlerde gidiyor ve onlarda öyle çekinme falanda olmuyor o zaman ne yapıyorlar acaba?
Yasaklanmalı bence yapılabilse ah kamera bile konsun isterimorta yaş üstü emekli amcalar için sosyalleşme yeri orası,
oturacak, sigarasını tüttürecek, sağa sola ahlak dersi verecek, annelere annelik öğretecek.
kendi çocuğuna bir gece kalkıp üşümüş mü diye bakmayan adam, orda annelere ince giydirmişsin, kalın giydirmişsin diye akıl verecek.
bankları mesken tutup çocuğunu getirmiş anneleri ayakta beklemeye mahkum edecek.
büyük parkların demirbaşı onlar.
19 yaşımda kaybettim babamı. Ve okul çağına kadar aile büyüğümüzün yanında kaldım.27 yaşındayım, hala annemle babamın sarılıp birbilerini öptüğünü gördüğümde tebessüm ederim çok mutlu olurum. İçim sıcacık olur. Nasıl güzel bir his anlatamam. Sessizce çıkarım odadan beni görüp bozmasınlar diye. Onlar da öyle yetişmiş çünkü çocukların önünde ayıp diye. Halbuki bilseler ne güzel bir sahne. Bunu yaşamayan insanların öpüşmeye bu kadar tepkili olması normal belki de bilemiyorum.
Aynen öyle; annemle babam bizim yanımızda öperler birbirlerini; hem hoşumuza gider, hem de espri döndürürüz az çatarız babama, o da iltifata bağlar "Böyle bir güzelliği öpmek lazım" diye. Şimdi bizim oğlan da dedesinde, bizde görüyor, kuduruyorBabası beni öpse babayı kovar, ben babasını öpsem beni iter. En çok o öpülecek :)
Sevgi gösterisi bunlar işte, insanı neşeli tutan şeyler.
Böyle bir amacım yok uzun zamandırda sitedeyim çok derdime ortak olundu sağolsunlar. Neden kötü bir niyetim olsun. Koşup gelebildiğim tek yer burasıBi konunun altinda uyeden cok ziyaretci varsa ben o konudan supheleniyorum arkadas. Kac gundur ard arda bu sekilde dikkkat cekici ve kutuplasmayi arttirici konular aciliyor. Bana cok provokatif geliyor bu konular.
Yok Almayım zaten yeterince vakit kaybettim burdaDilerseniz gidip kamera kayıtlarını izleyebiliriz
Eksik yazmissin, bir de milleti dikizleyecek onlar. Kadina kiza oyle giyinilir mi diyecek, el ele tutusana laf edecek. Mecburorta yaş üstü emekli amcalar için sosyalleşme yeri orası,
oturacak, sigarasını tüttürecek, sağa sola ahlak dersi verecek, annelere annelik öğretecek.
kendi çocuğuna bir gece kalkıp üşümüş mü diye bakmayan adam, orda annelere ince giydirmişsin, kalın giydirmişsin diye akıl verecek.
bankları mesken tutup çocuğunu getirmiş anneleri ayakta beklemeye mahkum edecek.
büyük parkların demirbaşı onlar.
Ayy tesekkur ederim, simdi ben de duygulandım
Bir gun cocugumuz olursa zaten, ona sevgi gostermeyi oyle bir ogretecegiz ki, sarilmak opusmek koklasmak hep üçümüzün hayatında olacak.
Siz de cok mutlu, sevgi dolu olarak kalin.
Ülkeye döviz geliyor ona ses yok,onlara serbest herhalde..
Gerçekten davranış biçimleri kötüydü. Bir saha gideceğimizi sanmıyorum. Dediğiniz gibi sahip çıkmaları gereken kendi yerlileri olması gerekirken...O Arap turistlere ihtimam zaten yıllardır süren bir olay. Bundan bir 10 yıl önce filan Bursa'da çok bilinen bir otelin havuzuyla anlaşmıştık 4 kadın yüzme dersi alıyoruz bir hocadan. Kış sezonu olduğu için havuz boş çoğunlukla ama ders sırasında biz kapatmış olalım başka kimse girmesin gibi bir talebimiz yok. Otelin kadın erkek ayrı havuz sunmak gibi bir iddiası hiç yok. Dersin ortasında 2 tane arap erkeği girdi içeri. Kaba saba söylendiler söylendiler çıktılar. 10 dakika sonra otel müdür geldi 'Bugün erken bitirir misiniz dersi beyler de havuza girmek istiyor ama yalnız başlarına girmek istiyor' demek için. Neyse o gün dersi normal saatte bitirdik bir daha da asla kullanmadık orayı ne balo salonlarını etkinlik için tercih ettik ne kahvaltı yapmaya kahve içmeye gittik.
Yabancı turist dediğin evet döviz bırakıyor ama maksimum 2-3 hafta kalıp gidiyor. Yılboyu tercih edebilecek yerlileri küstürüp sonra yerli turist niye gelmiyor diye ağlıyor turizmciler. Köpek çekildiği, 2. Sınıf muamele gördüğü yere niye gitsin yerli turist kafasını dinlemeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?