öpüsmek

fransiz öpücügü hangisi cucuma :delphin:???

"Fransız" Öpücüğü
İnsanların yapabileceği en kötü şey bu durumda ağızlarını tamamen açmaktır. Ağzınızı bir lokma açın. Dilinizin ucunu partnerinizin kabul etmesini sağlayın; siz de onunkini. Bu oynaşmadan sonra partnerinizin dilini hafifçe emmeye başlayın.
Partnerinizin dudaklarını hafifçe emin ve yallayın. Herkesin dudak dokusu, yumuşaklığı ve tadı farklıdır. Bunu anlamaya çalışın. Öpüşen kişi olarak yaratıcı olun. Bu arada dişlerinize dikkat! Çenesini hafifçe ısırmanız hoş olsa da "fransız öpücüğünde" dişlerin fazla ön planda olması zevki kaçırabilir

acıklaması budur :jeyyar:

gerısıne ben karısmam :roflol::roflol:

ilk aşamada diller bir arada sonra dudak emme faslına geçiliyor ama hanımlar birsürü video var tıklayın bulun :utangac:

eşimle ilk opüştüğümzde yaklaşık 5 6 yıllık ilşkimiz vardı baştn kotu bısı yapmışm hıssıne kapıldım zulum ama sonra çok guzle bişi olduugnu kesfettım canımsned ealışırsın zmanlaa :)

yok o degilmis evet.ama fransiz öpücügü böle daha masum gibi gelmisti kulagima :D ondan öle bi yorum yaptim ..bizimki ilk seferde galiba böyle bise yapmaya kalkti himm demek o o oluyo ama ben izin vermedim sadece dudaklar simdilik :jeyyar:

kısss yoook daha masum diil fransız opucugu daha vahşiymiş :roflol: :roflol: walla öle dıodu bu forumda biri..hatta demiştiki fransız öpücüğü cinsellik amaçlıdır diğer öpüşme sevgi amaclıdır demıstı:roflol: :roflol:

evet güzel bise ama kalbimi küt küt carptirmadi iste.bi kadini tahrik eden seylerin basinda öpüsmek geliyo diye biliyorum .ama ben hic tahrik olmadim ama onu cok seviyorum ondan anlamadim olayi. onunla ayni yataga girdigimizde de sirf o mutlu olsun diye onu öpmek istemem yani.:1no2:

zamanla zevk alırsın ya..
bilinçaltımızda cinsellik kötü sanıldığındandır bence bu hissiyatsızlığın

inan geçecek

sen bence ayrılık fikrini at önce canım kafandan.o fikir aklının içinde dururken,öpüşmekten zevk alamazsınki,hatta bi süre sonra kafanda 'acaba yanlış mı yapıyorum öpüşerek?' diye bi soru bile oluşabilir.her ilişkide sorunlar yaşanıyor,bir tek sizinkinde değil,bunu unutma.
öpüşmek sevişmenin yarısıdır derlera.s o açıdan sevgilinle öpüşürken yok fransız öpücüğü yok italyan öpücüğü falan diye düşünme,onu ne kadar çok sevdiğini ve onun seni ne kadar çok sevdiğini düşün,akışına bırak,canın nası isterse ööle öpŞeniz o öpücük sana kocaman bi zevk verir o zaman.her şeyin doğal olanı makbuldür nede olsa.

Back
X