- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
ben de zamanla alışmasını umut ederek devam ediyorum resmen.. önceleri ön sevişme de yoktu ona alıştı o yüzden biraz umutluyum ama hızlandırmak için de üstten ufak ufak öpüyorum. dudağımda öyle uzayan sıvı gibi filan bi durum yok allahtan olsa zaten kendm yaklaşmamOf evet hiç tahammül edemiyorum bunaflört ettiğim biri vardı, uzun zaman uzaktan birbirimizi tanıdık ilk gün heyecanı fark etmemiş olucam ki çok kısa öpüşmustuk. sonrasında konuşurken fark ettim sürekli bir tükürük üzüyor ağzında. İki dudağının arasında böyle minik beyazimsi ve konuşurken şıp şıp ses geliyor allahım şu an bile irrite oldum sürekli ağzını silme hissi oluşuyordu. O günden sonra öpüşme falan olmadı zaten, dünyanın en iyi insanı olabilir ama bir daha asla o gözle bakamadım adama.
elipskii işiniz çok zor. İnsan sevince sürekli öpmek dokunmak ister. Sevdiği adamdan bunu görememek, istese bile engellenmek çok sinir bozucu. Bu konu şimdi olmasa bile ilerde sorun yaratır diye düşünüyorum. Öpüşmeden cinsel ilişkiyi ise hayal bile edemedim. Pek sanmıyorum ama inşallah fikirleri değişir zamanla alışır.
yok o bana oral yapmıyor ben ona yapıyorum ama kendisi ne yapılmasını seviyo bu ilişkide zevklerinden mahrum kalan bir ben oluyorum maalesefEe oral oluyor mu peki?
Oluyorsa ondan iğrenen bundan da iğrenmeli.
Çok güzel bir şeyden hem mahrum kalıyor, hem mahrum bırakıyor.
Başka diyebileceğim bir şey yok :))
sevmeyenler sayısı baya fazlaymış valla hiç böle bilmiyodumBenim hayatımda ilk kez öpüştüğüm erkek dilini gırtlağıma kadar sokup bir de suratımı köpek gibi yalamıştı. Nefret ettim. Yaşı da benden epey büyüktü ve bir de bana demez mi "sen gerçekten ilk defa mı öpüşüyorsun? çok profesyonelce öpüştün" diye. Tövbe yarabbi. Ondan olsa gerek ben ıslak öpüşmeyi ve French kiss olayını oldum olası sevmem. Ancak bir tek eşimle ıslak öpüşmekten rahatsız olmam gibime geliyor, ama o da sevmiyor zaten.
siz nasıl sevmeye başladınız yani ıslak öpmeyi başta sevmezken eşiniz nası alıştırdı siziBen de önceden direk ıslak ıslak öpüşmeyi sevmiyordum, önce ağır ağır başlayıp zevke geldikten sonra ıslak olabilirdi,
Eşim de aksine başta çok ateşli ve ıslak ıslak başlamayı seviyordu, durduruyordum onu,
13 yıllık evliyiz hala ön sevişmenin %90'ı öpüşme, heleki dilimi verdiğimde dünyalar onun oluyor, çok şevke geliyor
libidom arttı zamanlasiz nasıl sevmeye başladınız yani ıslak öpmeyi başta sevmezken eşiniz nası alıştırdı sizi
Ben pek öpüşmeyi sevmiyorum eşim cok ıslak ıslak öpüyor cünkü. Bir de sigara iciyor o koku ne yapsa gecmiyor söylemiyorum kırılmasın diye ama hep gecistirmeye calısıyorum öpüşmeyi... yani sizin bilmediğiniz bi durumdan sizi öpmüyor olabilirkızlar kocam öpüşmeyi sevmiyor.. ve bunu maalesef evlendikten sonra anladım evlenene kadar arada da olsa öperdi sonra birden tamamen kesildi ancak sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor çocuk öpermiş gibi filan öpüyor. Bende ise tam tersi durum. buraya yazmadan önce de internetten araştırdım ağız kokusu vs yok zaten sabah akşam yatmadan da dişlerini fırçalayan bakımıma dikkat eden biriyim. sizce neden böyle ? beni sevmiyor diye düşünüyorum bazen zaten genel olarak ilgisiz bir tavrı da var ama değer de veriyor. içinizde öpüşmeyi sevmeyen var mı ya da eşi sevmeyen?
Çok güldüm buna ya:)))Bence oral isteyin. Ölümü gösterip sıtmaya razı edin.
Çok tatlısınızhiç sorun değil umarım çözülür bu konu ya. Öpüşmeden bana da çok eksik gelir ilişki. Bizde de bu konuda aslında bir sıkıntı var. Hani sizinkinin yanında dert değil de ilişki harici normal bir zamanda tutkulu öpüşmeyi sevmez benimki de. Tutkulu öpüşürsek illa ilerler iş, uzanıp üstümüzde kıyafetlerle sadece öpüşmek istiyorum bazen. Ama yok... Gün içinde öperiz birbirimizi ama küçük öpücüklerle dediğiniz gibi ağız kapalı, annenin çocuğunu dudaktan öpmesi gibi oluyor. Ben de buna çözüm arıyorum yıllardır...
Çaresini bulursanız beri gelin kizlarBizde de böyle ya.. Bulursan bana da söyler misin çözümü? Ben 8 yılı devirdik çözemedim...
Eşin benim erkek virsiyonummmÇaresini bulursanız beri gelin kizlar
Bazı insanlar gerçekten sevmiyolar yani alismiyorsa eşiniz yapacak çokta bişey yok gibi,benim eşimde frenckiss mi ne o olayı çok sever,ilişki de sürekli yapmak ister bunuhele oral yapip ardından öpüşmek isteyip ağzıma yapışması öldürür beni
Hiç ortaları yok mu bunların
Çaresini bulursanız beri gelin kizlar
Bazı insanlar gerçekten sevmiyolar yani alismiyorsa eşiniz yapacak çokta bişey yok gibi,benim eşimde frenckiss mi ne o olayı çok sever,ilişki de sürekli yapmak ister bunuhele oral yapip ardından öpüşmek isteyip ağzıma yapışması öldürür beni
Hiç ortaları yok mu bunların
Yazık kızEşin benim erkek virsiyonummm
Bunların hepsi bende mevcut
Gel gelelim benim öküze
Niye kirilacakmmişizzYazık kızkirilmayin diye bişey de diyemiyoruz
Kesinlikle aynı düşünceler bende de mevcut arkadaşımBizim de ilişkide öyle öpüşmeyi seviyor onda sıkıntı yok. Ben ilişkiye girmeden de öyle öpüşmek istiyorum. 6-7 saat sadece öpüşürüz mesela yapmışlığımız var ama iş ilişkiye dönmeden bırakmaz. Sadece uzanıp öpüşmek istiyorum bazen daha ilerisini değil ama o iş ilerlemeyecekse asla öpüşmez. Geçen ay sabah geldi bir güzel öptü beni. Çok tutkulu çok güzel öpüştük. İçimden de dedim ki hayret seks yapmadan sadece öpüşüyoruz sonra yine ileri gitti
Konu sahibinin derdinin yanında lafı bile olmaz gerçekten ama bu hâl de sinir bozucu.
Tmm hadi gidekNiye kirilacakmmişizz
Kirilmayizzzzzz
Gel gidek surdan bak istediğim gibi de yazamıyorum hep kısaltıyorum cümleleri ban yiyecek m diye
Ayynen öyle. Harbiden ortası normali yok bununKesinlikle aynı düşünceler bende de mevcut arkadaşımtutkulu öpüşmek isterim seks yapmak istemem,her öpüşme oraya gidecek diye bisey yok,ama benim eşimde ileri gitmiyceksek uzun uzun öpüşmek niye diyo ve kesin sonu geliyo yani
Ahaha benim esim kelepçeyi görse pes edip öpüşmenin sonunu sevişmeye cevirecegimi zanneder keyfe gelir adam akdbsjAyynen öyle. Harbiden ortası normali yok bununbenim bulduğum tek çözüm kelepçe oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?