öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

elipskii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2019
209
161
18
kızlar kocam öpüşmeyi sevmiyor.. ve bunu maalesef evlendikten sonra anladım evlenene kadar arada da olsa öperdi sonra birden tamamen kesildi ancak sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor çocuk öpermiş gibi filan öpüyor. Bende ise tam tersi durum. buraya yazmadan önce de internetten araştırdım ağız kokusu vs yok zaten sabah akşam yatmadan da dişlerini fırçalayan bakımıma dikkat eden biriyim. sizce neden böyle ? beni sevmiyor diye düşünüyorum bazen zaten genel olarak ilgisiz bir tavrı da var ama değer de veriyor. içinizde öpüşmeyi sevmeyen var mı ya da eşi sevmeyen?

Olmaz olur mu? Binbir çeşit insan ve binbir çeşit huy var. Sorunu kendinde arama bence. Sevişirken de opusmuyor mu peki?

Sevisirken bile karisiyla opusmeyen erkekler var.
Ya karisini sevmiyordur, ya karisindakinin nefesi kokuyordur, ya da opusmeyi sevmiyordur gercekten.

Sevisirken bile karisiyla opusmeyen erkekler var.
Ya karisini sevmiyordur, ya karisindakinin nefesi kokuyordur, ya da opusmeyi sevmiyordur gercekten.
evet sevişirken de öpüşmüyor normalde zaten öpüşmüyor onu geçtim bari sevişirken olsa.. o da yok

Olmaz olur mu? Binbir çeşit insan ve binbir çeşit huy var. Sorunu kendinde arama bence. Sevişirken de opusmuyor mu peki?
hayır sevişirken de öpüşmüyor.. ben öpmek istediğimde de geçiştiriyor. evliliğimizin başlarında ben öptüğümde silerdi şok olmuştum sildiğini görünce artık onu yapmıyo allahtan..

sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor
Pardon bunun için çok özür diliyorum.
Peki cinsel ilişki?
O sivisal temasa girmiyor mu?
Yani eş olup da sivisal temas olmayacak ise niye evlendi ki?
Mantığım error verdi..

Cinsel ilişki nasıl ? Mutlu ediyor mu, opusmenin yoklugunu nasıl dolduruuyor mesela ne kadar sürüyor şıklık ne

Pardon bunun için çok özür diliyorum.
Peki cinsel ilişki?
O sivisal temasa girmiyor mu?
Yani eş olup da sivisal temas olmayacak ise niye evlendi ki?
Mantığım error verdi..
ben de söyledim madem böle bi problemin vardı neden evlenmeden önce söylemedin diye.. sonuçta benim de alışkanlıklarım var geçmişten gelen. cinsel ilişkide sıkıntı yok ona göre sıvısal teması dudakta sevmiyormuş

Cinsel ilişki nasıl ? Mutlu ediyor mu, opusmenin yoklugunu nasıl dolduruuyor mesela ne kadar sürüyor şıklık ne
öpüşmediği için ben mutlu olmuyorum olmuş gibi yapıyorum bazen bazen de belli ediyorum olmadığımı ama geçiştiriyor işte zamanla olur ben böyleyim napabilirim falan çekiyor. ilişki sıklığı da giderek düştü haftada bir falan oluyor 3 senelik evliyiz çocuk yok kocam 70 yaşında gibi bazen ben istesem de yorgunum çekiyor her gün her gün olmazmış falan...

bence sizi sevmiyor.

ben sevmediğim insandan tiksinirim mesela öpüşme fikri iğrenç gelir ama sevdiğimin dudaklarına gözüm kitlenir yani

Bende öpüşmeyi çok sevmem. Dizilerde,filmlerde izlerken filan da ıslak ıslak iğrenç geliyor. Bence altında psikolojik bişey yatıyor ben kendim için öyle düşünüyorum en azından. Bi şeyden olayı tiksinmiş olabilirim farkında bile olmadan. Ama yapacak bişey yok. Sevişirken tiksinmiyorum bu arada sebepsiz yere olmasını çok tercih etmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…