gerçekten mi?? bazen üstüne gidiyorum zamanla olur filan diyo ama 3 sene oldu hala ilerleme yokSizi sevmediğini düşünmüyorum, ben de ıslak ıslak opulmesinden tiksinirim. Bence üstüne gitmeyin, ters tepebilir.
evet sevişirken de öpüşmüyor normalde zaten öpüşmüyor onu geçtim bari sevişirken olsa.. o da yokSevisirken bile karisiyla opusmeyen erkekler var.
Ya karisini sevmiyordur, ya karisindakinin nefesi kokuyordur, ya da opusmeyi sevmiyordur gercekten.
hayır sevişirken de öpüşmüyor.. ben öpmek istediğimde de geçiştiriyor. evliliğimizin başlarında ben öptüğümde silerdi şok olmuştum sildiğini görünce artık onu yapmıyo allahtan..Olmaz olur mu? Binbir çeşit insan ve binbir çeşit huy var. Sorunu kendinde arama bence. Sevişirken de opusmuyor mu peki?
Pardon bunun için çok özür diliyorum.sarhoşken filan öpüşüyor. Sorduğumda sıvısal teması sevmediğini söylüyor
ben de söyledim madem böle bi problemin vardı neden evlenmeden önce söylemedin diye.. sonuçta benim de alışkanlıklarım var geçmişten gelen. cinsel ilişkide sıkıntı yok ona göre sıvısal teması dudakta sevmiyormuşPardon bunun için çok özür diliyorum.
Peki cinsel ilişki?
O sivisal temasa girmiyor mu?
Yani eş olup da sivisal temas olmayacak ise niye evlendi ki?
Mantığım error verdi..
öpüşmediği için ben mutlu olmuyorum olmuş gibi yapıyorum bazen bazen de belli ediyorum olmadığımı ama geçiştiriyor işte zamanla olur ben böyleyim napabilirim falan çekiyor. ilişki sıklığı da giderek düştü haftada bir falan oluyor 3 senelik evliyiz çocuk yok kocam 70 yaşında gibi bazen ben istesem de yorgunum çekiyor her gün her gün olmazmış falan...Cinsel ilişki nasıl ? Mutlu ediyor mu, opusmenin yoklugunu nasıl dolduruuyor mesela ne kadar sürüyor şıklık ne
aynen öyle zaten modum düşüyo benim de.. insanın canı nasıl öpüşmek istemez aklım almıyo ben karşısında otururken bile onu öpmek istiyorum ama onda bu his yokFrenchkiss olmadan hayatın ne anlamı var
Allah başka dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?