öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

En rahatı benim herhalde. Ne ben severim ne de eşim sevgiliyken de böyleydik hatta onun da sevmediğini anlayınca rahatlamıştım. Bazen düşününce bile midem kalkıyor. Sevgisizlikten değil. Bana sevgiyle alakalı bir şey gibi gelmiyor. Tükürük bezleri falan gözümün önünde canlanıyor bahsettikce rahatsız oldum

gerçekten mi?? bazen üstüne gidiyorum zamanla olur filan diyo ama 3 sene oldu hala ilerleme yok
O ıslaklık beni de rahatsız ediyor. Anlayabiliyorum eşinizi. İğrenerek öpüşse daha da kötü olursunuz. Hiç üstüne gitmeyin, kendisi gelsin. Zaten zamanla da aşar bu durumu.

Alla allaa aslında ne kadar çokmuş öpüşmeyi sevmeyen ben bi tek benim eşim böle falan sanıyodum aklım almıyodu nasıl sevilmez filan diye bu forumu çok sevdim resmen gerçekleri gördüm öpüşmeye başlarsak daha iyi tabii ama başlamasa da en azından kendimden kuşkum kalmadı

Öpüşmekten hoşlanmayan sevişmekten de hoşlanmaz ki
Kan verir gibi sevişmekse söz konusu belki..
Öpüşmeden faaliyete geçmek

Dudaktan öpüşmüyorsa bantlasın bence
Dudak temassızön sevişme düşünemiyorum
Seks değildir o seks olsa duramazsın.
Bunun frenckiss i var oralı var diyipp kaçıyorum

Başlarda ön sevişme de yoktu ona sonra sonra alıştı artık yapıyo

Başak Burcu musunuz

Öpüşmekten iğrenen diğer organları nasıl öpecek
Öpüşmeden nasıl hazır olunuyor ki
Sorular sorular

Öff benimde midem bulanıyor ya.tükürüklü tükürüklü kusasım geldi
Tükürüklü olması şart değil kiii
Offfff offf hijyen anlamında dert ediyorsanız ellerini de dert etmeniz lazım o eller kimbilir nereye değiyordur akşama kadar
Okb m azacak yine.
Tin tinnn kaçayım burdan en iyisi

Şimdi ben de komşunun yengesi yanağımı, ıslak ıslak mucccccukkh diye öpünce huylanıyorum. Kadın yakalıyor ve asla öpmeden bırakmıyor. Adeta dudaklarıyla yanaktan bir makas alıyor. Özel olarak yanağa çalışıyor yani.

Ama ağzı kokmuyorsa, dişler fırçalanmışsa, karşı cinsle öpüşmeyi gayet hoş buluyorum.

Bende sevmem . Eşimde bu durumdan şikayetçi . Ama sevmiyorum kafamı çeviriyorum hemen. Hayatta severek öptüğüm tek kişi çocuğum.temastan uzağım

Benim hiç yoktur o konuda hijyen takıntım sigaradan nefret ederim ama sigara içmişse bile öpmekten çekinmem ama bu bi takıntı işte eşimdeki

hijyen anlamında degil de ne bilim midem bulanıyor işte.yazılanları okuyunca daha bir midem kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…