öpüşmeyi sevmeyen erkek olur mu?

Ve böylelikle ben de sorunumu çözmüş oluyorum. Benimkine de sıkıntı basıyo herhalde sevişmeyeceksek no öpüşmek mottosudur kendisinin.

Altında çok büyük manalar aramamak gerekiyor.
Kendim adına "Sıkılıyorum" bu kadar çünkü çok bilindik. Tanıyorum adamı, nasıl öpeceğini biliyorum, nerede yakalayacağını, adım atışından nasıl bir öpücük geleceğini ezberlemişim. Mutlu sonlu olmayacaksa kasma hacı yani, çekemem. :))

Ha bir gün odanın tavanından örümcek adam gibi sarkar, dilini piercingletmiş ikiye böldürmüş gelir öper ha o zaman farklı gelir anaa öpmelere doyamam, bilemem.

Tükürüksüzde öpüşülür ama problem hiç öpmemesi travma olacağını sanmam bazı insanlar sevmiyormuş var yani öyleleri

Siz istemiyo musunuz oral seks?
Ben pek haz almıyorum karşılıyorum o yüzden ben ona da yapıyorum ama sıkıntı yaptıktan hemen sonrasi öpüşmek o gelen acı tat bozuk koku.. yoksa bende eşime yapiyorum tükürüp atıyorum agzima geleni sonra yıkıyorum fircaliyorum..

Altında çok büyük manalar aramamak gerekiyor.
Kendim adına "Sıkılıyorum" bu kadar çünkü çok bilindik. Tanıyorum adamı, nasıl öpeceğini biliyorum, nerede yakalayacağını, adım atışından nasıl bir öpücük geleceğini ezberlemişim. Mutlu sonlu olmayacaksa kasma hacı yani, çekemem. :))

Ha bir gün odanın tavanından örümcek adam gibi sarkar, dilini piercingletmiş ikiye böldürmüş gelir öper ha o zaman farklı gelir anaa öpmelere doyamam, bilemem.
Ya deme öyle benim hoşuma gidiyo valla boş boş öpüşmek.. Ee hadi hala üstünde kıyafetlerin der gibi bakınca sinir oluyorum. Sonra kavga senin de aklın hep uçkurunda, az romantik ol ya diye :KK48:

Ben pek haz almıyorum karşılıyorum o yüzden ben ona da yapıyorum ama sıkıntı yaptıktan hemen sonrasi öpüşmek o gelen acı tat bozuk koku.. yoksa bende eşime yapiyorum tükürüp atıyorum agzima geleni sonra yıkıyorum fircaliyorum..
Hımm değişik.. Ben öyle bozuk bi koku hissetmiyorum hiç..

öpüşmediği için ben mutlu olmuyorum olmuş gibi yapıyorum bazen bazen de belli ediyorum olmadığımı ama geçiştiriyor işte zamanla olur ben böyleyim napabilirim falan çekiyor. ilişki sıklığı da giderek düştü haftada bir falan oluyor 3 senelik evliyiz çocuk yok kocam 70 yaşında gibi bazen ben istesem de yorgunum çekiyor her gün her gün olmazmış falan...
Her gün her gün olmaması normal bence. Kinusmussunuz da duzelmemis bence yapılacak bir şey kalmamis malsf

Islak öpüşmeyi, öpülmeyi sevmem. Şöyle söyleyeyiö hatta, denizden çıktıktan sonra üzerimde su damlası kalmasını da hiç sevmem, hemen koşarak kurulanırım. Sinirlerim gerilir, kaşıntı basar beni o damlalardan. Suyun içinde sıkıntı yok ama :)
Benim eşim de anlam veremiyordu. Tanıdı, anladı bu takıntımı. Eşimi çok seviyorum ama sulu öperse beni öfkelenirim.
Evet ben de öpüşmediği bir gece gittim odadan ağladım ayrı yatıcam filan dedim zorla aldı götürdü beni geri yatağa ama yine de öpüşmedi o kdr üzüldüğümü görmesine rağmen

Çoğu erkek sıcak bakar buna hatta o kadar sıcak ki yakar kavurur

Eski erkek arkadaşıma bunu yapmak için yalvarmıştım resmen... Hoşuna gitmeyenler de varmış oral yapmamı bile istemiyordu pek. Kadını aşağıladığını düşünüyormuş falan. Yapınca da hoşuna gitmişti ama günlerce sayıklamıştı 🤦🏼‍♀️ Karikatürdeki gibi aynı.

Eklentiler

• DC13E109-585F-479E-90B7-664C9C453572.webp
    DC13E109-585F-479E-90B7-664C9C453572.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 154
Hastalık varsa yapmasın o da oral seks.. Ağzı yüzü mantar olacak sonra tövbe tövbe yaa :KK53: :KK53: :KK53: :oha:
Zaten yatırmıyorum hastalığım gecti ama bi dönem enfeksiyon vardı o dönem den midem bi bulandı simdi normal öpüşme de bile aklıma geliyo yine bulaniyo midem. Hastalığı bilmiyordum ondan sonra yine arada yapmak istiyor ama izin vermiyorum.. mantar değil idrar yolu enfeksiyonu vardı ama doktordan sonra düzeldi tabi arada tekrarlıyor.. kızıyorum ama arada soyluyo bana farketmez diyo tiksinmiyom diyo.. yine de yaptıriyom hastalığı öğrendigimden beri

Evet ben de öpüşmediği bir gece gittim odadan ağladım ayrı yatıcam filan dedim zorla aldı götürdü beni geri yatağa ama yine de öpüşmedi o kdr üzüldüğümü görmesine rağmen
Malesef kötü bir sevmeme durumu bu. Denizin hemen önüne havlu koyuyorum, şezlonga kadar bekleyemiyorum, yengeç gibi şekilden şekile giriyorum üzerimde damlalar varsa :)) sadece eşim değil annem dahi beni yanağımdan sulu öpmez. Bilir sinirim bianda zıplıyor. Seni sevmediği için değildir yani.

gerçekten mi? eşiniz ne diyo ya da sevgiliniz nası karşılıyolar bu durumu ?
genç bir kadın tanıyorum 30 yaşında çürük olmamasına rağmen ağzındaki bütün dişleri çektirdi kocası igrenip opmesin diyeymiş. Çünkü o rahatsız oluyormuş. karşı tarafta igrenilecek bir durum yoksa kişi de obsesif Kompulsif gibi bir rahatsızlık olabilir. sevgisizlik diye düşünmeyin

Ya deme öyle benim hoşuma gidiyo valla boş boş öpüşmek.. Ee hadi hala üstünde kıyafetlerin der gibi bakınca sinir oluyorum. Sonra kavga senin de aklın hep uçkurunda, az romantik ol ya diye :KK48:

İşte kişisel bi şey ne diyebilirim, eşime de hoş geliyor herhalde ki öpmeye çalışıyor garibim.
Bana da söyler arada bir şeyler, buraya yazsam "Ne pis ilişkiniz var yazık adama" derler diye yazamıyorum, birini söyleyeyim mesela "Olm beni kullanılmış bir mendil gibi hissettiriyorsun bazen, çıkarıp para bırakacaksın diye tırsıyorum" diyor. Adam cinsellikte romantik, bak ben de romantik kadınımdır ama cinsellikte pek romantik takılamıyorum. Bu eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor işte, mesela adam sarılmak ister, beni sıkıntı basar, öpesi gelir, sıkıntıya kalırım... Onun yerine saatlerce güzel söz söylesin kıkır kıkır güler dinlerim. Ama farklı işte, çok canım çekecek de sarılıp öpeceğim, hayır; "Soyun hadi" direkt bu.

Back
X